FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jeste ima prijenos ... ali ja opet idem na otoku ja se vec pozicioniro kod bazena s lijeve strane ondje sve vidimRios je napisao/la:Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke
Prije su oni praktikovali da stavljaju one trake ili platna na ogradu da se ne moze gledati sa strana nista..Nakamura je napisao/la:Jeste ima prijenos ... ali ja opet idem na otoku ja se vec pozicioniro kod bazena s lijeve strane ondje sve vidimRios je napisao/la:Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ja znam prosle godine da je masa ljudi gledalo pogotovo sa strane dole gdje je dzamija iza gole fino se sve vidi ... a i sa stepenica bgm kod bazena super pogleda i na teren i na tribinuRios je napisao/la:Prije su oni praktikovali da stavljaju one trake ili platna na ogradu da se ne moze gledati sa strana nista..Nakamura je napisao/la:Jeste ima prijenos ... ali ja opet idem na otoku ja se vec pozicioniro kod bazena s lijeve strane ondje sve vidimRios je napisao/la:Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke
Onda nisu stavljali ona platna..Sad se sjetih one sezone kad smo dominirali,mislim da je to sezona kad smo igrali sa hrvatskim klubovima prvi put zajednicku ligu..I utakmica sa tada Olimpikom,pravila se dzamija..Puna je ona bila raje na svim spratovimaNakamura je napisao/la: ja znam prosle godine da je masa ljudi gledalo pogotovo sa strane dole gdje je dzamija iza gole fino se sve vidi ... a i sa stepenica bgm kod bazena super pogleda i na teren i na tribinu![]()
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Još malo!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Svi na otoku.
Evropska fudbalska federacija objavila je jučer državni, ali i klupski koeficijent u kojem su uračunati rezultati ekipa u evropskim takmičenja zadnjih pet sezona.
Oni će se gledati prilikom žrijeba za UEFA takmičenja u novoj sezoni, prenosi ****.
Bosna i Hercegovina je trenutno na 35. mjestu, dok je najbolje plasirani tim sarajevski Željezničar koji se nalazi na 244. poziciji, jedno mjesto iznad gradskog rivala Sarajeva. Široki Brijeg je 292, Zrinjski 301, Borac 335, a na listi je još i Slavija koja zauzima 368. mjesto.
Šta konkretno ovo znači za nas,nositelj ili ne,vjerujem da nas vecina ne zna.pa da nam neko to lijepo objasni.
Oni će se gledati prilikom žrijeba za UEFA takmičenja u novoj sezoni, prenosi ****.
Bosna i Hercegovina je trenutno na 35. mjestu, dok je najbolje plasirani tim sarajevski Željezničar koji se nalazi na 244. poziciji, jedno mjesto iznad gradskog rivala Sarajeva. Široki Brijeg je 292, Zrinjski 301, Borac 335, a na listi je još i Slavija koja zauzima 368. mjesto.
Šta konkretno ovo znači za nas,nositelj ili ne,vjerujem da nas vecina ne zna.pa da nam neko to lijepo objasni.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
U LP nositelji sigurno nismo, za kup UEFA teško al jbg treba sacekat kraj sezone pa vidjet ko su mogući protivnici i njihove koeficijente...
ako budemo prvaci , necemo biti nosioci u 2. pretkolu, jos uvijek nemamo dovoljan koeficijent za to ...Fidelito je napisao/la:Evropska fudbalska federacija objavila je jučer državni, ali i klupski koeficijent u kojem su uračunati rezultati ekipa u evropskim takmičenja zadnjih pet sezona.
A u evropa ligi bi bili nosioci i u 1. i u 2. prekotlu vjerovatno.
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- JosipBukal
- Kontakt:
Stvarno šteta što je onaj pitar stavio kartu 10 km jer ima dosta mlađih navijača kojim je to puno a još ima i na tv. Mislim da nam je podrška manijaka potrebnija nego ni na jednoj utakmici u ovom prvenstvu i nadam se da če naći naćina da dođu u što večem broju.
Oj pitarJosipBukal je napisao/la:Stvarno šteta što je onaj pitar stavio kartu 10 km jer ima dosta mlađih navijača kojim je to puno a još ima i na tv. Mislim da nam je podrška manijaka potrebnija nego ni na jednoj utakmici u ovom prvenstvu i nadam se da če naći naćina da dođu u što večem broju.
Sto se tice cijene previse je 10 KM , al to vam je stavio sigurno da vam isplati onog malca odmah
Malac je isplaćen, da si ti živ i zdrav.aS_Roma je napisao/la:Oj pitarJosipBukal je napisao/la:Stvarno šteta što je onaj pitar stavio kartu 10 km jer ima dosta mlađih navijača kojim je to puno a još ima i na tv. Mislim da nam je podrška manijaka potrebnija nego ni na jednoj utakmici u ovom prvenstvu i nadam se da če naći naćina da dođu u što večem broju.![]()
![]()
Sto se tice cijene previse je 10 KM , al to vam je stavio sigurno da vam isplati onog malca odmah
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Drug znas li slucajno nas koeficijent? Zadnji nosilac ima 7,435 u drugom predkolu,znaci nadat nam je se da neko od nosilaca ne bude prvak svoje zemlje,a opet da to bude neko sa manjim koeficijentom.Pozdrav!ZZtop10 je napisao/la:ako budemo prvaci , necemo biti nosioci u 2. pretkolu, jos uvijek nemamo dovoljan koeficijent za to ...Fidelito je napisao/la:Evropska fudbalska federacija objavila je jučer državni, ali i klupski koeficijent u kojem su uračunati rezultati ekipa u evropskim takmičenja zadnjih pet sezona.
A u evropa ligi bi bili nosioci i u 1. i u 2. prekotlu vjerovatno.
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad je najvažnija Otoka!
U ovom momentu koeficijenti nam ništa ne znače.
Još nismo osigurali evropske utakmice.
Ovo sutra fakat nije obična utakmica. Dobijemo li je, onda je zaista moguće i titulu uzeti.
Prosto nevjerovatno zvuči da ove godine uzmo titulu, ali "preživimo"li Otoku, moći ćemo reći da smo ozbiljni kandidati za titulu.
Karte jesu skupe, ali vrijedi se potruditi doći do tih para.Nakon Otoke ostaju samo dvije utakmice u Sar., a potom pauza najduža na svijetu.
U ovom momentu koeficijenti nam ništa ne znače.
Još nismo osigurali evropske utakmice.
Ovo sutra fakat nije obična utakmica. Dobijemo li je, onda je zaista moguće i titulu uzeti.
Prosto nevjerovatno zvuči da ove godine uzmo titulu, ali "preživimo"li Otoku, moći ćemo reći da smo ozbiljni kandidati za titulu.
Karte jesu skupe, ali vrijedi se potruditi doći do tih para.Nakon Otoke ostaju samo dvije utakmice u Sar., a potom pauza najduža na svijetu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Historijski dan za bh. sport: Usvojen Zakon o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja
Potvrđeno
Potvrđeno
@Dzole
Izvor? Imas pivu od mene ako je tacno, za mustuluka tacno.
Evo Kordic ce sigurno napustiti Siroki, bilo b odlicno dovesti njega s obzirom da ce biti slobodan igrac, nemamo mi bas para da dovodimo neke igrace pod ugovorom.
Izvor? Imas pivu od mene ako je tacno, za mustuluka tacno.
Evo Kordic ce sigurno napustiti Siroki, bilo b odlicno dovesti njega s obzirom da ce biti slobodan igrac, nemamo mi bas para da dovodimo neke igrace pod ugovorom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Klubovi nisu državni, ali nisu ni privatni te će donošenjem ovog zakona, kojim će biti omogućeno privatiziranje klubova, situacija biti drugačija.
Kako sada odplatiti dug ? Ustvari cime ? I kako ne stvarati nove dugove ?
Kako sada odplatiti dug ? Ustvari cime ? I kako ne stvarati nove dugove ?
NO PYRO NO PARTY
Re: Odg: FK Željezničar
Sarajevo i željezničar nemogu biti još nosioci u II pretkolu LP, ali su sigurno nosioci u prva dva pretkola ELJoseMourinho je napisao/la:U LP nositelji sigurno nismo, za kup UEFA teško al jbg treba sacekat kraj sezone pa vidjet ko su mogući protivnici i njihove koeficijente...