FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 11 apr 2014, 00:37

Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 apr 2014, 00:38

Rios je napisao/la:Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke :thumbup:
Jeste ima prijenos ... ali ja opet idem na otoku ja se vec pozicioniro kod bazena s lijeve strane ondje sve vidim :tralala:

Rios

Post Postao/la Rios » 11 apr 2014, 00:40

Nakamura je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ne znam da li je vec bila ta informacija ali evo BHT najavljuje prenos sa Otoke :thumbup:
Jeste ima prijenos ... ali ja opet idem na otoku ja se vec pozicioniro kod bazena s lijeve strane ondje sve vidim :tralala:
Prije su oni praktikovali da stavljaju one trake ili platna na ogradu da se ne moze gledati sa strana nista.. :mrgreen:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 apr 2014, 00:42

Rios je napisao/la:
Nakamura je napisao/la:
Prije su oni praktikovali da stavljaju one trake ili platna na ogradu da se ne moze gledati sa strana nista.. :mrgreen:
ja znam prosle godine da je masa ljudi gledalo pogotovo sa strane dole gdje je dzamija iza gole fino se sve vidi ... a i sa stepenica bgm kod bazena super pogleda i na teren i na tribinu :wave: :wave:

Rios

Post Postao/la Rios » 11 apr 2014, 00:45

Nakamura je napisao/la: ja znam prosle godine da je masa ljudi gledalo pogotovo sa strane dole gdje je dzamija iza gole fino se sve vidi ... a i sa stepenica bgm kod bazena super pogleda i na teren i na tribinu :wave: :wave:
Onda nisu stavljali ona platna..Sad se sjetih one sezone kad smo dominirali,mislim da je to sezona kad smo igrali sa hrvatskim klubovima prvi put zajednicku ligu..I utakmica sa tada Olimpikom,pravila se dzamija..Puna je ona bila raje na svim spratovima :lol: Nisi mogao mjesta naci..Naravno nije bilo zavrsena,samo izidana pa se moglo ulaziti.. :mrgreen:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 11 apr 2014, 02:30

**** Gracića ba !
SVI NA OTOKU, IGRA ŽELJO !
Volim te Željo !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 11 apr 2014, 09:54

Još malo!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 apr 2014, 10:16

Svi na otoku.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 11 apr 2014, 12:06

Evropska fudbalska federacija objavila je jučer državni, ali i klupski koeficijent u kojem su uračunati rezultati ekipa u evropskim takmičenja zadnjih pet sezona.
Oni će se gledati prilikom žrijeba za UEFA takmičenja u novoj sezoni, prenosi ****.

Bosna i Hercegovina je trenutno na 35. mjestu, dok je najbolje plasirani tim sarajevski Željezničar koji se nalazi na 244. poziciji, jedno mjesto iznad gradskog rivala Sarajeva. Široki Brijeg je 292, Zrinjski 301, Borac 335, a na listi je još i Slavija koja zauzima 368. mjesto.

Šta konkretno ovo znači za nas,nositelj ili ne,vjerujem da nas vecina ne zna.pa da nam neko to lijepo objasni.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 11 apr 2014, 12:27

U LP nositelji sigurno nismo, za kup UEFA teško al jbg treba sacekat kraj sezone pa vidjet ko su mogući protivnici i njihove koeficijente...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 apr 2014, 12:28

Fidelito je napisao/la:Evropska fudbalska federacija objavila je jučer državni, ali i klupski koeficijent u kojem su uračunati rezultati ekipa u evropskim takmičenja zadnjih pet sezona.
Oni će se gledati prilikom žrijeba za UEFA takmičenja u novoj sezoni, prenosi ****.

Bosna i Hercegovina je trenutno na 35. mjestu, dok je najbolje plasirani tim sarajevski Željezničar koji se nalazi na 244. poziciji, jedno mjesto iznad gradskog rivala Sarajeva. Široki Brijeg je 292, Zrinjski 301, Borac 335, a na listi je još i Slavija koja zauzima 368. mjesto.

Šta konkretno ovo znači za nas,nositelj ili ne,vjerujem da nas vecina ne zna.pa da nam neko to lijepo objasni.
ako budemo prvaci , necemo biti nosioci u 2. pretkolu, jos uvijek nemamo dovoljan koeficijent za to ...
A u evropa ligi bi bili nosioci i u 1. i u 2. prekotlu vjerovatno.

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 11 apr 2014, 12:32

Stvarno šteta što je onaj pitar stavio kartu 10 km jer ima dosta mlađih navijača kojim je to puno a još ima i na tv. Mislim da nam je podrška manijaka potrebnija nego ni na jednoj utakmici u ovom prvenstvu i nadam se da če naći naćina da dođu u što večem broju.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 apr 2014, 12:41

JosipBukal je napisao/la:Stvarno šteta što je onaj pitar stavio kartu 10 km jer ima dosta mlađih navijača kojim je to puno a još ima i na tv. Mislim da nam je podrška manijaka potrebnija nego ni na jednoj utakmici u ovom prvenstvu i nadam se da če naći naćina da dođu u što večem broju.
Oj pitar :nene: :nene:

Sto se tice cijene previse je 10 KM , al to vam je stavio sigurno da vam isplati onog malca odmah

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 apr 2014, 12:52

aS_Roma je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Stvarno šteta što je onaj pitar stavio kartu 10 km jer ima dosta mlađih navijača kojim je to puno a još ima i na tv. Mislim da nam je podrška manijaka potrebnija nego ni na jednoj utakmici u ovom prvenstvu i nadam se da če naći naćina da dođu u što večem broju.
Oj pitar :nene: :nene:

Sto se tice cijene previse je 10 KM , al to vam je stavio sigurno da vam isplati onog malca odmah
Malac je isplaćen, da si ti živ i zdrav. :thumbup:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 11 apr 2014, 12:53

ZZtop10 je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:Evropska fudbalska federacija objavila je jučer državni, ali i klupski koeficijent u kojem su uračunati rezultati ekipa u evropskim takmičenja zadnjih pet sezona.

ako budemo prvaci , necemo biti nosioci u 2. pretkolu, jos uvijek nemamo dovoljan koeficijent za to ...
A u evropa ligi bi bili nosioci i u 1. i u 2. prekotlu vjerovatno.

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug znas li slucajno nas koeficijent? Zadnji nosilac ima 7,435 u drugom predkolu,znaci nadat nam je se da neko od nosilaca ne bude prvak svoje zemlje,a opet da to bude neko sa manjim koeficijentom.Pozdrav!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 apr 2014, 13:15

Sad je najvažnija Otoka!
U ovom momentu koeficijenti nam ništa ne znače.
Još nismo osigurali evropske utakmice.
Ovo sutra fakat nije obična utakmica. Dobijemo li je, onda je zaista moguće i titulu uzeti.
Prosto nevjerovatno zvuči da ove godine uzmo titulu, ali "preživimo"li Otoku, moći ćemo reći da smo ozbiljni kandidati za titulu.
Karte jesu skupe, ali vrijedi se potruditi doći do tih para.Nakon Otoke ostaju samo dvije utakmice u Sar., a potom pauza najduža na svijetu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 apr 2014, 13:31

Historijski dan za bh. sport: Usvojen Zakon o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja

Potvrđeno

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 apr 2014, 13:49

@Dzole

Izvor? Imas pivu od mene ako je tacno, za mustuluka tacno. :)

Evo Kordic ce sigurno napustiti Siroki, bilo b odlicno dovesti njega s obzirom da ce biti slobodan igrac, nemamo mi bas para da dovodimo neke igrace pod ugovorom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 apr 2014, 14:02

Klubovi nisu državni, ali nisu ni privatni te će donošenjem ovog zakona, kojim će biti omogućeno privatiziranje klubova, situacija biti drugačija.

Kako sada odplatiti dug ? Ustvari cime ? I kako ne stvarati nove dugove ?
NO PYRO NO PARTY

FCS
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la FCS » 11 apr 2014, 14:04

JoseMourinho je napisao/la:U LP nositelji sigurno nismo, za kup UEFA teško al jbg treba sacekat kraj sezone pa vidjet ko su mogući protivnici i njihove koeficijente...
Sarajevo i željezničar nemogu biti još nosioci u II pretkolu LP, ali su sigurno nosioci u prva dva pretkola EL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, kontra, LoveFootball1987, Orvel, PLFukare i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []