Vauuu bas si se potrudi da smisliš nadimak. Kolko ti je ljudi moralo pomoći, posto si malo zaostao u razvoju? Ovo zadnje sto sam ti napisao opet ti kažem da se ne ponavljamIstinski je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:29Vec par godina ti ovdje vrijeđaš raju. Zato si i dobio nadimak princa autootpada iz Opina.opalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:08Kakve uvrede hajvanu ? Jedan post napisao, ebo ti mirvic mamu smrdljivu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Evo majke poceli psovat,nedaj Boze da je neko njima opsovo ovdje bi se svi sjatili i drzali predavanja o lijepom ponasanju.opalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:39Vauuu bas si se potrudi da smisliš nadimak. Kolko ti je ljudi moralo pomoći, posto si malo zaostao u razvoju? Ovo zadnje sto sam ti napisao opet ti kažem da se ne ponavljamIstinski je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:29Vec par godina ti ovdje vrijeđaš raju. Zato si i dobio nadimak princa autootpada iz Opina.opalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:08
Kakve uvrede hajvanu ? Jedan post napisao, ebo ti mirvic mamu smrdljivu
-
- Kontakt:
Na super ste putu,evo nakon Dudica i Sir Klaf okrenuo ledjaRadobolja je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:36Fulio si temu drzi se prve lige kad budes konstuktivan onda ce mo pricatiRubikovaKocka je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:30Ma oni su ti uvijek upravu, kako to nisi skontao. Pogotovo ova dva indijanca koji su najistureniji ovdje. To dovoljno govori o njima, kakvi su to karakteri.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 12:56
Velezovi zadnjih par mjeseci tvrde da je Klafuric majstor nad majstorima sto se tice trenerskog posla, i sto se tice vodjenja ekipe, dovođenja igraca, ma svega, najbolji trener mozda i od rata. Klub napravi presicu, ee ipak je kurcina od trenera i covjeka.
Kad nesto tvrdite duzi vremenski period, stanite iza toga a ne ko zadnji papci mjenjat pricu i misljenje kako vjetar puhne, ili sebi priznajte da veze nemate jer ste u nesto vjerovali sto nije istina.
Ima i korektnih momaka s kojima mozes i ozbiljno al znaju i priznati kad se izofiraju, kao onaj momak Killa, ili recimo NekoizMostara itd .,dok got ovako izlaze kitari iz misijih rupa znaci da smo na pravom putu.Selam
7 od 12 klubova u ovu sezonu ulazi sa novim trenerom(borac, Sarajevo, Velež, Posušje, željezničar, široki brijeg i Igman)
3 kluba ostaju sa istim trenerom(Zrinjski, Sloga i GOŠK)
2 kluba su ušla u ligu i zadržali su trenere od prošle sezone(Sloboda i Radnik)
3 kluba ostaju sa istim trenerom(Zrinjski, Sloga i GOŠK)
2 kluba su ušla u ligu i zadržali su trenere od prošle sezone(Sloboda i Radnik)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Lijepo ponašanje sa klosarima i lazovima ? Nešto kao da o poštenju i nevinosti pričam s ku,.,rvom. Hajde bolan odlepršaj. Ako treba ponovit ću opet i imaš li neki problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:41Evo majke poceli psovat,nedaj Boze da je neko njima opsovo ovdje bi se svi sjatili i drzali predavanja o lijepom ponasanju.opalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:39Vauuu bas si se potrudi da smisliš nadimak. Kolko ti je ljudi moralo pomoći, posto si malo zaostao u razvoju? Ovo zadnje sto sam ti napisao opet ti kažem da se ne ponavljam
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Evo ja ću te citirati kad već neće niko drugi, zaista ne znam zašto ljudi nisu oduševljeni forama iz petog osnovne.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2024, 12:31Sve na stranu...
Nego jesu li na Grbavici krenuli sa pripremama za novu sezonu i Euro nastupe?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sve je spremno za novi spektakl Ljube AlicicaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2024, 12:31Sve na stranu...

-
- Kontakt:
Hajd hebem ti staru al nemoj se sta ljutiti ljubi te bratopalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:43Lijepo ponašanje sa klosarima i lazovima ? Nešto kao da o poštenju i nevinosti pričam s ku,.,rvom. Hajde bolan odlepršaj. Ako treba ponovit ću opet i imaš li neki problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:41Evo majke poceli psovat,nedaj Boze da je neko njima opsovo ovdje bi se svi sjatili i drzali predavanja o lijepom ponasanju.opalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:39
Vauuu bas si se potrudi da smisliš nadimak. Kolko ti je ljudi moralo pomoći, posto si malo zaostao u razvoju? Ovo zadnje sto sam ti napisao opet ti kažem da se ne ponavljam
-
- Kontakt:
Do 17 juna se nije talio sa igracima iz susjedne Hrvatske, od juce je poceo.Balorda je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:17Ni doslovno, ni figurativno. Bukvalno niko nije napisao da je qrčina od trenera i da nije bio dobar trener za nas. Razumijem da bi za tebe bilo lijepo da jeste, kako bi mogao poentirati kako si i pokušao, ali ne, ništa od toga nije bilo. Izmislio si.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:15Ne bas doslovno Mladene al poenta bi trebala biti jasna, naglo promijeniti misljenje za jedan dan je bezveze.

-
- Kontakt:
Ma nije moguće da ti znaš opsovat nešto ti si onaj fini dečko. Boze brate bolje i ti nego neko ko ima khurac, futavac raspalimosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:49Hajd hebem ti staru al nemoj se sta ljutiti ljubi te bratopalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:43Lijepo ponašanje sa klosarima i lazovima ? Nešto kao da o poštenju i nevinosti pričam s ku,.,rvom. Hajde bolan odlepršaj. Ako treba ponovit ću opet i imaš li neki problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:41
Evo majke poceli psovat,nedaj Boze da je neko njima opsovo ovdje bi se svi sjatili i drzali predavanja o lijepom ponasanju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
To ti nisam ja smislio nego sam procitao prilikom tvog prepucavanja s nekim likovima ovdjeopalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:39Vauuu bas si se potrudi da smisliš nadimak. Kolko ti je ljudi moralo pomoći, posto si malo zaostao u razvoju? Ovo zadnje sto sam ti napisao opet ti kažem da se ne ponavljamIstinski je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:29Vec par godina ti ovdje vrijeđaš raju. Zato si i dobio nadimak princa autootpada iz Opina.opalaopala je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:08
Kakve uvrede hajvanu ? Jedan post napisao, ebo ti mirvic mamu smrdljivu
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Sreća niko ne pere patetikom samo rođeni peruIstinski je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:05Kad operete raju sa svojom patetikom, dosadni ste više shvati. Ovaj opalaopala je daleko najveći idiot među vama i svi toleriraju njegove uvredeZidnisatzidni je napisao/la: ↑18 jun 2024, 12:11Vidi braće Sarajlija mašala kako isplivaju s uvredama i provokacijama
I sreća niko nije politička prcija nego je Velež
Svi pošteni ko one dame na vogošćanskoj petlji i niko ne kmeči i ne patetiše.
Nema dama na vogoscanskoj petlji...Zidnisatzidni je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:56Sreća niko ne pere patetikom samo rođeni peruIstinski je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:05Kad operete raju sa svojom patetikom, dosadni ste više shvati. Ovaj opalaopala je daleko najveći idiot među vama i svi toleriraju njegove uvredeZidnisatzidni je napisao/la: ↑18 jun 2024, 12:11Vidi braće Sarajlija mašala kako isplivaju s uvredama i provokacijama
I sreća niko nije politička prcija nego je Velež
Svi pošteni ko one dame na vogošćanskoj petlji i niko ne kmeči i ne patetiše.
Rip Franjo Vladic nekadsnji clan Velezovog BMW
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Meni je zivot ispunjen kada me ti citiras. Imam osjecaj da idemo zajedno u peti osnovne kada me ti citiras.Virtu4l je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:44Evo ja ću te citirati kad već neće niko drugi, zaista ne znam zašto ljudi nisu oduševljeni forama iz petog osnovne.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2024, 12:31Sve na stranu...

Toliko me razgali kada vidim da si i dalje nakon toliko godina provedenih na forumu i dalje ista iskompleksirana osoba kojoj je i dalje vrhunac zivota odgovarati svima đuture na forumu a usput se i dalje upali na foru "iz petog osnovne". Hvala ti na tome druze.

Ok sta tebe to tangira,?otiso Klaf sretno mu bilo dolazi bolji i idemo dalje!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:43Na super ste putu,evo nakon Dudica i Sir Klaf okrenuo ledjaRadobolja je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:36Fulio si temu drzi se prve lige kad budes konstuktivan onda ce mo pricatiRubikovaKocka je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:30
Ma oni su ti uvijek upravu, kako to nisi skontao. Pogotovo ova dva indijanca koji su najistureniji ovdje. To dovoljno govori o njima, kakvi su to karakteri.
Ima i korektnih momaka s kojima mozes i ozbiljno al znaju i priznati kad se izofiraju, kao onaj momak Killa, ili recimo NekoizMostara itd .,dok got ovako izlaze kitari iz misijih rupa znaci da smo na pravom putu.Selam
Veliki Kulje Vladić.
Nek' ti je laka zemlja bosanka, majstore.

Nek' ti je laka zemlja bosanka, majstore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne tangira me nego reko da vidim sta je sa najavom da multimilioner Kevelj otima Gulija? Sta vas tangira stanje kod drugih konstantno?Radobolja je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:36Ok sta tebe to tangira,?otiso Klaf sretno mu bilo dolazi bolji i idemo dalje!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 13:43Na super ste putu,evo nakon Dudica i Sir Klaf okrenuo ledja
- GoskGabela
- Kontakt:
*hercegovačka
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Campobello, nisi trebao napustiti forum zbog ovoga. Malo si se zaletio, desava se. Neka te, nemoj nidje. Bar se znas zajebavat.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Trenutno korisnika/ca: Beli98, TylerBurey i 29 gostiju.