.ebo majku,od veceras imam novu najmrzu ekipu,Napoli

Ne mogu da vjerujem da onakav hajvanski fudbal igraju,nekakvim saketanjem,laktanjem,guranjem. Fakat se vidi da imaju kontinuitet i da su pravo uigrani u napadu,al onako u odbrani igrat i udarat,nevjerovatno! Ono na Cassanu ne znam kako bih okarakterisao nego kao divljastvo. Mislio sam da je puklo rebro. Guarina ne mogu nikako zaustavit pa onda daj sakama i ne znam ti ja cime,a onaj hajvan sve tolerise.
Igrom sam prilicno zadovoljan,samo zbog borbe. Veceras,po meni, Gargano, Zanetti i djelimicno krila prespori za Inlera i Hamsika. Jel umor u pitanju,ne znam, al vezni red je jednostavno bio ofanzivno prelos. Moguce da je i zbog izostanka Cambiassa,al pas igra je bila haos.
Takodje treba napomenut da se Napoliju mozda i mogao sviran penal Cambiassa pri padu,nisam siguran. Ali cini mi se i da je onaj gol fakat iz ofsajda.
Dalje,drago mi je da Pereira polako stice samopouzdanje i da ce ostati on i Naga krila,a da Zanetti ostane u sredini umjesto Gargana,sa Cambiassom.
I zadnje,pod hitno nam treba spic. Milito je dao gol i nista osim toga. Bar ja nista nisam vidio. Igrali smo odbranu sa dvojicom igraca manje,on i Cassano. Cassanu zbog genijalnosti i mogu tolerisat.
Toliko od mene,
Forza Inter
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić