FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sanjingr
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sanjingr » 09 dec 2012, 23:48

adointer je napisao/la:nije mu nista,evo ga prica na Mediaset Premium,smije se ko budala,, :mrgreen:

prvi gol je treniran 1000% 8-) extra inace,izbacise 6-7 igraca na prvu stativu,,

koga je onal faul na ivici podsjetio na Obija prosle godine kad dosudise onaj kao i sad,nepostojeci penal? :x
Da da,ali ostaje i dalje da je Rizzoli tanak sudija,drugi zuti Behrami nije dobio,slijedece sedmice nam se vraca Walterone,ali je def. Zanettijevo mjesto oko sredine terena sto je veceras igrao,sad Walterone kad se vrati ne znam kako ce to Strama postavit,morat ce letit van Pereira koji se borio ko lav.

Protiv Strame mogu govoriti samo oni koji ne poznaju nogomet.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 dec 2012, 23:50

Evo i kralja,Tramontana :D
[youtube][/youtube]
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 09 dec 2012, 23:57

Meni opet Pereira i Nagatomo najslabije karike iako su se puno borili (ali je i cijela ekipa)

Pereira je grijesio, a nagatomo je los odbrambeno - uvijek ispadne. Zadnjih 10 napada napolija svaki put je ispo.

I ono nerviranje kad vodimo 2:0 i podredimo se na kontranapade. Mada eto starija nam ekipa pa nisu mogli trcati zadnjih pola sata. Opet se dobro zavrsilo
inace ?

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 dec 2012, 00:10

Nakon prelijepe veceri jos jedna jako dobra vijest;BLIZU SMO POTPISA UGOVORA SA KINEZIMA 8-)

Secondo quanto riportato da ‘Premium Calcio’, avrebbe ripreso fortemente quota tanto da potersi aspettare per questo Natale, o al massimo l’inizio del 2013, l’ufficializzazione dell’accordo. I cinesi dovrebbero acquisire il 30% della società nerazzurra, portando nuovi capitali che diventerebbero fondamentali per rinforzare la rosa nella sessione di mercato invernale. Ricordiamo che il ‘Biscione’ è ancora alla ricerca di un vice-Milito, oltre ad avere in sospeso la questione Paulinho.

FORZA INTER!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 10 dec 2012, 00:18

Super,odlicno.Velika pobjeda. Ove sezone smo dobili Fiorentinu,Milan,Juve i Napoli a zijanili od Rome. Odlicno,jos da smo imali malo vise srece u nekim utakmicama moglo je bit jos bolje.Kakogod bitno je izborit LP naredne sezone...

Iduca utakmica protiv Lazia u Rimu.To ako dobijemo bit ce fenomenalno,mada se ne bih protivio i da odigramo nerijeseno.

Forza Inter !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 10 dec 2012, 00:31

i sta se tu radi, daj ukratko prevedi, to s kinezima.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 dec 2012, 00:45

farisija je napisao/la:i sta se tu radi, daj ukratko prevedi, to s kinezima.
Kinezi bi trebali steci 30% udjela u nasem klubu,donoseci novi kapital ce postati temeljni ulagatelji u nas klub i u zimskom prijelaznom roku bi trebali reagovati ,to se odnosi na Paulinha i zamjena za Milita

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 10 dec 2012, 00:50

nije to lose, vecinski vlasnik ostaje MM, novac za pojacanja, uz par provjerenih pojacanja, i trku za scudeto uozbiljiti. hvala na prijevodu sanjin ;)

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 10 dec 2012, 00:57

Prescritto je napisao/la:zeza vas jos jedna stvar, kljucni igracu u napadu su totalno nespremni, a i bez kasana na terenu ste bez idejni
nasi totalno nespremni su opet bolji od vasih giganata u napadu ...

svi znamo da je djubreova najveca snaga midle-trio ... tu ako se neko povrijedi ili se nesto promijeni, idete dole ... ajd do slusanja ... 3-1 i nemamo sta razgovarat ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 00:59

Guarin-Milito i 3 boda su tu 8-)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 dec 2012, 01:31

.ebo majku,od veceras imam novu najmrzu ekipu,Napoli :) Ne mogu da vjerujem da onakav hajvanski fudbal igraju,nekakvim saketanjem,laktanjem,guranjem. Fakat se vidi da imaju kontinuitet i da su pravo uigrani u napadu,al onako u odbrani igrat i udarat,nevjerovatno! Ono na Cassanu ne znam kako bih okarakterisao nego kao divljastvo. Mislio sam da je puklo rebro. Guarina ne mogu nikako zaustavit pa onda daj sakama i ne znam ti ja cime,a onaj hajvan sve tolerise.
Igrom sam prilicno zadovoljan,samo zbog borbe. Veceras,po meni, Gargano, Zanetti i djelimicno krila prespori za Inlera i Hamsika. Jel umor u pitanju,ne znam, al vezni red je jednostavno bio ofanzivno prelos. Moguce da je i zbog izostanka Cambiassa,al pas igra je bila haos.
Takodje treba napomenut da se Napoliju mozda i mogao sviran penal Cambiassa pri padu,nisam siguran. Ali cini mi se i da je onaj gol fakat iz ofsajda.
Dalje,drago mi je da Pereira polako stice samopouzdanje i da ce ostati on i Naga krila,a da Zanetti ostane u sredini umjesto Gargana,sa Cambiassom.
I zadnje,pod hitno nam treba spic. Milito je dao gol i nista osim toga. Bar ja nista nisam vidio. Igrali smo odbranu sa dvojicom igraca manje,on i Cassano. Cassanu zbog genijalnosti i mogu tolerisat.
Toliko od mene,
Forza Inter
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 10:35

Ocjene za sinoćnju pobjedu u derbiju protiv Napolitanaca ;)

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 10 dec 2012, 11:36

CdS - Campagnaro da giugno giocherà nell'Inter
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 dec 2012, 11:47

Huska je napisao/la:Jos su razni strucnjaci na forumu Stramu proglasili za najslabiju kraiku ovog time, kako je on tanak ovo ono, kako ce ga svaki jaci trener uzeti bez problema :lol:
MaGiCa je napisao/la:Druga je stvar sto ih vodi 1 polutrener a la Stramaccioni.On apsolutno nikoga nije ubedio da je trener nivoa Intera, a zasto je tu gde jeste, to je pravo pitanje.
baresi#6 je napisao/la:ubijeđen sam da neće strama dugo potrajati i da će biti samo jedan u nizu poslije gasperinija, beniteza, ranijerija itd. moratti blasfemičar upoređuje ga sa mourinhom...jedan negativni niz i rezultatska kriza i massimu prekipi i njemu je noga džaba što je interovac. al eto to je samo moje skromno mišljenje i mnogi se sigurno ne slažu sa ovim. kako god vidjet ćemo šta će biti.
slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 dec 2012, 11:52

Oho Campagnaro uopce nije los igrac, samo ima godina ebiga.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 10 dec 2012, 12:13

Tritolone je napisao/la:Oho Campagnaro uopce nije los igrac, samo ima godina ebiga.
ma zamjena za Silvestrea,,ipak glavni u sledecih 10 godina ce bit Ranocchia(bice on i capiten) i Juan Jesus,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 dec 2012, 14:22

Campagnaro je odlican za rotacije posto nema umrlog Chivu-a, a Silvestre nema povjernje haman nikoga. Ako misle i u buducnosti forsirati trident, Hugo ce itekako dobro doci.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 dec 2012, 14:31

Usudio bi se reći više nego odličan.
Samo što to vjerojatno još ništa nije dogovoreno.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 dec 2012, 14:36

Yuto je napisao/la:Super,odlicno.Velika pobjeda. Ove sezone smo dobili Fiorentinu,Milan,Juve i Napoli a zijanili od Rome. Odlicno,jos da smo imali malo vise srece u nekim utakmicama moglo je bit jos bolje.Kakogod bitno je izborit LP naredne sezone...

Iduca utakmica protiv Lazia u Rimu.To ako dobijemo bit ce fenomenalno,mada se ne bih protivio i da odigramo nerijeseno.

Yuto,nek se samo zna da sam ga prvi stavio na avatar :mrgreen:
8-)
Forza Inter !

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 dec 2012, 14:39

SiamoNoi je napisao/la:
Huska je napisao/la:Jos su razni strucnjaci na forumu Stramu proglasili za najslabiju kraiku ovog time, kako je on tanak ovo ono, kako ce ga svaki jaci trener uzeti bez problema :lol:
MaGiCa je napisao/la:Druga je stvar sto ih vodi 1 polutrener a la Stramaccioni.On apsolutno nikoga nije ubedio da je trener nivoa Intera, a zasto je tu gde jeste, to je pravo pitanje.
baresi#6 je napisao/la:ubijeđen sam da neće strama dugo potrajati i da će biti samo jedan u nizu poslije gasperinija, beniteza, ranijerija itd. moratti blasfemičar upoređuje ga sa mourinhom...jedan negativni niz i rezultatska kriza i massimu prekipi i njemu je noga džaba što je interovac. al eto to je samo moje skromno mišljenje i mnogi se sigurno ne slažu sa ovim. kako god vidjet ćemo šta će biti.
slika
hahahahahaha tako,treba kriticare spustit na zemlju :D

FORZA INTER!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.