70 miliona taman u paketu.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- nextterrain
- Kontakt:
Vitiello govori da bi Milan prekinuo pregovore da je Tonali rekao ne
A SKY Sport to nije ni izjavio nego je to fake news izgleda
A SKY Sport to nije ni izjavio nego je to fake news izgleda
- Romagnoli13
- Kontakt:
I oko visine transfera je 10 različitih informacija. Ali niko ne govori da je više od 80M uz bonuse. Tako da tu je to.nextterrain je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:08Vitiello govori da bi Milan prekinuo pregovore da je Tonali rekao ne![]()
A SKY Sport to nije ni izjavio nego je to fake news izgleda![]()
Nego Inter se uključio u borbu za Thurama u zadnjih par sati, mogli bi tu žestoko popušiti jer se dugo čekalo.
Milan je kao zadnju ponudu, poslao platu od 5M+ bonusi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je poslao službeni zahtjev Feneru da započne pregovore za Arda Gulera. Voljni su platiti klauzulu koja iznosi 17.5M. Vjerovatno je zato Kamada na stand by-u.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Thuram ide u Inter
Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad
Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad
Pa pisao je kolega neki novi na prosloj stranici cini mi se, Mbappe dolazinextterrain je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:32Thuram ide u Inter![]()
Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad![]()
Doce neki super talenat iz belgijske lige ala CDK
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter ih šamara na terenu i van terena. Kad čekaš 20 dana na igrača nikad ne završi dobro. Neiskustvo uprave i nesposobnost su očiti.
Opcija za napad je malo i zato je Thuram bio idealna prilika. Nije on neki uber kvalitet ali je daleko bolji od Origija i od velike pomoći bi bio za Girouda. Njih dvojica zajedno su mogli imati 35+ golova. Ali eto idemo dalje.
Opcija za napad je malo i zato je Thuram bio idealna prilika. Nije on neki uber kvalitet ali je daleko bolji od Origija i od velike pomoći bi bio za Girouda. Njih dvojica zajedno su mogli imati 35+ golova. Ali eto idemo dalje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thijs Dallinga, sljedeća meta. Igra za Toulouse, lani dao 18 golova. A prije toga 36 za Rotterdam u 45 utakmica. Već je debitovao i za Holandiju čini mi se.nextterrain je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:32Thuram ide u Inter![]()
Da mi je znati koga ce dovesti u napad sad![]()
Ako ne mogu njega dovesti a isti vlasnik dva kluba onda ključ u bravu. 23 godine a cijena oko 15M
Nižu se blamaža za blamažom iz dana u dan. Opet ponavljam, sve više počinjem da sumnjam u neku sabotažu. Nemoguće da su ovako nesposobni i retardirani!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma nije ni frka Thuram, previse je svakako dati mu platu 6M, a Leao ima 5+2. Nego je problem PR-a i kako se blamiraju po medijima s ovim stvarima
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije problem u samom igraču. Inter je ponudio milion više i uzeo ga. I 5M koje je Milan nudio je previše, jer se radi o igraču koji je dao ukupno 65 golova u karijeri. Njegov limit je 16-17 golova. Ali je problem ovo blamiranje i problem je što sad moraš davati pare i za napadača umjesto da taj novac usmjeriš u druge pozicije.
Dallinga ima 54 gola u 90 profesionalnih nastupa. Ali njega ćeš morati platiti, nema veze što je 15M.
Predsezona će doći brzo a Milan trenutno ima 6 od 11 startera na raspolaganju što je sramotno.
Moncada neka se okani laptopa i algoritama. Već neka zasuče rukave i završava transfere brzo, a ne jedan igrač 20 dana. A Milan ih treba 6-7 samo ovo ljeto.
Dallinga ima 54 gola u 90 profesionalnih nastupa. Ali njega ćeš morati platiti, nema veze što je 15M.
Predsezona će doći brzo a Milan trenutno ima 6 od 11 startera na raspolaganju što je sramotno.
Moncada neka se okani laptopa i algoritama. Već neka zasuče rukave i završava transfere brzo, a ne jedan igrač 20 dana. A Milan ih treba 6-7 samo ovo ljeto.
Vidis dragi Rom, ja ti juce rekoh da su kur.ac dogovorili ista ti kazes sta si se unervozio radi Tonalia, da nije nevinasce i da je trazio transfer. Kad ono boom danas, kao sto sam i rekao neko ce uletiti i pokupiti i Thurama, Tonalia su i otjerali kako sam pisao od pocetka, sve se slaze po svom. Samo sto smo mi nervozni a vi previse optimisticni, a ove nase gazde zaboli briga i za ekipom i igracima, vide samo genge, pa valjda je to bilo jasno kad je M&M otjeran.
Pu majku im yebem raspalu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitrazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:03Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
Meni su oni sumnjivi zbog ostalih stvari jer tako navodno jaka menadzment kompanija ima tako slabo online prisustvo. Jedva da sam ista nasao za ovih god dana o njima
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel pisalo sinoc da je dogovor blizu? Jeste. To je svako mogao pročitati. Nismo mi ovdje krivi što je Inter uletio i dao mu milion više. A igrač ne vrijedi ni upola od toga. Ja sam ga htio u Milanu jer dolazi za džaba i automatski ostaje novac za druge pozicije. Ovako sad moraš plaćati napadača. U tome je sva poenta.milanist je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:17Vidis dragi Rom, ja ti juce rekoh da su kur.ac dogovorili ista ti kazes sta si se unervozio radi Tonalia, da nije nevinasce i da je trazio transfer. Kad ono boom danas, kao sto sam i rekao neko ce uletiti i pokupiti i Thurama, Tonalia su i otjerali kako sam pisao od pocetka, sve se slaze po svom. Samo sto smo mi nervozni a vi previse optimisticni, a ove nase gazde zaboli briga i za ekipom i igracima, vide samo genge, pa valjda je to bilo jasno kad je M&M otjeran.
Ovo im je dobar šamar u glavu i da se pokrenu sa mrtve tačke i počnu brže raditi. Nemaš pola ekipe a ti si zaluđen nekim algoritmom ili čime već, dok ostali se pojačavaju. Da sad sezona počne, ovaj Milan bi jedva završio u top 10.
Ne vjerujem Amerikancima ali vjerujem da Moncada ima znanja za posao. Vrhunski skaut kojem se otvorila prilika da radi i na dovođenju igrača. Vjerujem da takvu šansu neće propustiti.
Uostalom ako Amerikanci planski rade da zgaze klub, koja je poenta toga brate? Šta? Da smanjiš cijenu kluba i da sutra ne možeš ga ni prodati? Trenutno je potpuni haos, ali sa dva tri dobra poteza sve bi se moglo vratiti u kolosijek.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kud im Elliot proda dok je Elliot bio 100 mil budžet jedno ljeto bio a ne znam da se šta posebno prodalo ovi ne idu preko 30 miliona.AjsKjub je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:17RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitrazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:03Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
Meni su oni sumnjivi zbog ostalih stvari jer tako navodno jaka menadzment kompanija ima tako slabo online prisustvo. Jedva da sam ista nasao za ovih god dana o njima
Tragikomičan početak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam kako misle iščupati ovo dijete iz Fenera, pa pola Evrope ga traži ali bukvalno. Ako to uspiju eh onda svaka čast makar za to.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Elliott je za ove arapska institucija. Nikad nisu trebali ni prodavati klub osim nekome ko ima keš. A nije da se zadužuje da bi kupili klub.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:30Kud im Elliot proda dok je Elliot bio 100 mil budžet jedno ljeto bio a ne znam da se šta posebno prodalo ovi ne idu preko 30 miliona.AjsKjub je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:17RB ne moze prodati klub dok ne namiri dug koji su uzeli za kupovinu i ugrabe jos sta sa strane. Najoblicnija arbitrazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:03Ovog trebaju otjerati iz kluba neka proda klub i za njegovo i za dobro kluba. Uništiti će klub intelektualac i neće ga moći prodati ni za priblizno onoliko koliko je platio. Tako da neka uzme isti novac koji je i dao možda malo više neko plati i tjt neka ide ovaj vam nije sposoban vodit klub u PL BiH a kamoli Milan. Ako je istina da je Tonali plako a ovi ga tjerali onda ovo više nema smisla nit veze s fudbalom.
Juce ti rece da su dogovoreni a ne da su blizu dogovora ali nejse, nije ni bitno. Bitno je jedino da nas ovi yebu i ne vade evo vec danima 
Bas ce nam eto i ovaj Guler biti spasioc, dijete od 18 godina, nema dalje sve bolje i bolje....
Bas ce nam eto i ovaj Guler biti spasioc, dijete od 18 godina, nema dalje sve bolje i bolje....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.