Ma kakva pomoć durica, otkud ti to. Vidiš da nas kolju sudije od pocetka
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
To g0vn0 unistilo FK Krajinu preko koje se uvalio u savez. Boli njega ona stvar za nogomet na USK. Njemu je bitno sacuvati se sto duze u fotelji i pomagati kome god treba i na koji god nacin treba samo da se on sacuva. Inace je i u mandatu Begica bio njegova ulizica,sad je samo to malo pojacao s Vicom. Ne treba mu dati ni na parking stadiona Jedinstva.legendarnadruga je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:12
Ma kakva pomoć durica, otkud ti to. Vidiš da nas kolju sudije od pocetka
Pomocni teren nažalost postaje slučaj kao dvorana,nije ni ograda zavrsena,masine povucene preko mjesec dana nema nikog od radnika.
Vedo na sjednici rece za drugu fazu a ni prva nije zavrsena,odjenom niko ne spominje rasvjetu....
Uglavnom teren je pocet sa radom 23.10 2023 danas je 20.5.2025 niko nema odgovora oko ovog,znaci jos jedan slucaj oko sporta...
Vedo na sjednici rece za drugu fazu a ni prva nije zavrsena,odjenom niko ne spominje rasvjetu....
Uglavnom teren je pocet sa radom 23.10 2023 danas je 20.5.2025 niko nema odgovora oko ovog,znaci jos jedan slucaj oko sporta...
- superFrankie
- Kontakt:
Velika mana trenutne gradske uprave i gradonacelnika je ta, sto ni jedan zapoceti projekat nisu zavrsili bez jaceg probijanja rokova ili nekih komplikacija. Puno dobrih ideja je tu, ali realizacija je bas losa. Pomocni je trebao biti vec gotov, a sad se nadamo da ce biti spreman do pocetka priprema
-
- Kontakt:
Koliko ce mi biti zao ako Adzem ode, ne mogu to opisati. Jos ako nas uspije spasiti ispadanja....
-
- Kontakt:
Kako čitam na forumu nisu bas oduševljeni zeljini navijači sa njimnebeskasila je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:43Koliko ce mi biti zao ako Adzem ode, ne mogu to opisati. Jos ako nas uspije spasiti ispadanja....
Sutra samo gledati sebe, dosta se toga može poklopiti ako uzmemo 3 boda...
Imal li ko ovdje blizak klubu da provjeri sta je sa pomocnim terenom?
- superFrankie
- Kontakt:
Dio saopstenja za javnost Budućnosti iz Banovića. Stvarno mi je zao kluba, ali bi ovo mogla biti slamka spasa za ostanak u federalci, ako se desi jedan od ovih scenarijaNažalost, nekoliko crnih scenarija je pred nama, o čemu će konačnu odluku donijeti Skupština kluba u narednih par dana. Prvi je da ispadnemo u II ligu FBiH i takmičimo se sa okolnim mjesnim zajednicama, drugi scenarij je istupanje iz lige i igranje u II ligi TK (za taj nivo takmičenja su nam ademice iz općine podijelili bodove – očigledno nas smatraju tim nivoom) i treći najcrnji scenario je gašenje FK Budućnost i čekanje nekih boljih vremena kako bi nastavili sa takmičenjem.
-
- Kontakt:
Ma to su radili isto prije 2 mjeseca, ujo vuk magaresuperFrankie je napisao/la: ↑20 maj 2025, 21:12Dio saopstenja za javnost Budućnosti iz Banovića. Stvarno mi je zao kluba, ali bi ovo mogla biti slamka spasa za ostanak u federalci, ako se desi jedan od ovih scenarijaNažalost, nekoliko crnih scenarija je pred nama, o čemu će konačnu odluku donijeti Skupština kluba u narednih par dana. Prvi je da ispadnemo u II ligu FBiH i takmičimo se sa okolnim mjesnim zajednicama, drugi scenarij je istupanje iz lige i igranje u II ligi TK (za taj nivo takmičenja su nam ademice iz općine podijelili bodove – očigledno nas smatraju tim nivoom) i treći najcrnji scenario je gašenje FK Budućnost i čekanje nekih boljih vremena kako bi nastavili sa takmičenjem.
Zakukaju da dobiju pare od općine...legendarnadruga je napisao/la: ↑20 maj 2025, 21:24Ma to su radili isto prije 2 mjeseca, ujo vuk magaresuperFrankie je napisao/la: ↑20 maj 2025, 21:12Dio saopstenja za javnost Budućnosti iz Banovića. Stvarno mi je zao kluba, ali bi ovo mogla biti slamka spasa za ostanak u federalci, ako se desi jedan od ovih scenarijaNažalost, nekoliko crnih scenarija je pred nama, o čemu će konačnu odluku donijeti Skupština kluba u narednih par dana. Prvi je da ispadnemo u II ligu FBiH i takmičimo se sa okolnim mjesnim zajednicama, drugi scenarij je istupanje iz lige i igranje u II ligi TK (za taj nivo takmičenja su nam ademice iz općine podijelili bodove – očigledno nas smatraju tim nivoom) i treći najcrnji scenario je gašenje FK Budućnost i čekanje nekih boljih vremena kako bi nastavili sa takmičenjem.
harden je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:46Pohvale za online dio marketinga koji je okej, dobar ozbirom na uslove, ali los nam je marketing po gradu. Nijednom stand nije bio u centru da se prodaju karte, dok je bilo dijaspore to je trebalo 2-3 dana pred utakmicu, pa kupis tipa 2 ulaznice dobijes upaljac, privjesak nebitno, prodavati rekvizite kakve... Imamo niz od toliko utakmica i nismo to nekako prosirili po gradu dovoljno imam osjecaj.
Malo sam gledao sinoc te nizove u Federalki, Igman 17 meceva bez poraza, Velez 16, Gosk 13.
Razlika je ta sto su sve te ekipe borile se za ulazak u PL i na kraju se izborile, dok mi sa ovim nizom od 13 utakmica nismo jos ni opstanak osigurali, sto je fascinantno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne da nismo nego vjerovatno ni necemoLloriS je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:43harden je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:46Pohvale za online dio marketinga koji je okej, dobar ozbirom na uslove, ali los nam je marketing po gradu. Nijednom stand nije bio u centru da se prodaju karte, dok je bilo dijaspore to je trebalo 2-3 dana pred utakmicu, pa kupis tipa 2 ulaznice dobijes upaljac, privjesak nebitno, prodavati rekvizite kakve... Imamo niz od toliko utakmica i nismo to nekako prosirili po gradu dovoljno imam osjecaj.
Malo sam gledao sinoc te nizove u Federalki, Igman 17 meceva bez poraza, Velez 16, Gosk 13.
Razlika je ta sto su sve te ekipe borile se za ulazak u PL i na kraju se izborile, dok mi sa ovim nizom od 13 utakmica nismo jos ni opstanak osigurali, sto je fascinantno

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hoce moci neko stream od My Tv staviti ovdje danas za utakmicu ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imali smo i mi dobar niz kad smo se borili za PL. Ali ovo je ispasti iz lige, a niz 15 utakmica bez porazaLloriS je napisao/la: ↑21 maj 2025, 00:43harden je napisao/la: ↑19 maj 2025, 21:46Pohvale za online dio marketinga koji je okej, dobar ozbirom na uslove, ali los nam je marketing po gradu. Nijednom stand nije bio u centru da se prodaju karte, dok je bilo dijaspore to je trebalo 2-3 dana pred utakmicu, pa kupis tipa 2 ulaznice dobijes upaljac, privjesak nebitno, prodavati rekvizite kakve... Imamo niz od toliko utakmica i nismo to nekako prosirili po gradu dovoljno imam osjecaj.
Puno sreće momcima danas, jednostavno treba zapeti i pokusati uzeti tri boda, Stupčanica nije nepobjediva.
Ne treba uopće razmišljati u smjeru da će Budućnost istupiti iz takmičenja kad se to neće desiti, a svakako ne treba tražiti spas u tuđoj nesreći.
Treba do kraja odigrati maksimalno i ako nista završiti sezonu bez poraza u proljetnom dijelu, pa makar na kraju i ispali.
Ne treba uopće razmišljati u smjeru da će Budućnost istupiti iz takmičenja kad se to neće desiti, a svakako ne treba tražiti spas u tuđoj nesreći.
Treba do kraja odigrati maksimalno i ako nista završiti sezonu bez poraza u proljetnom dijelu, pa makar na kraju i ispali.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Danas 3 boda vjerovatno znače opstanak, idemo samo hrabro 

Adzem i zvanicno sljedece godine vodi Zelju, mogli su sacekati s tom objavom vala…
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 6 gostiju.