Jbt padaju golovi ko kruške, jedva stižem.DukeOfWellington je napisao/la:Puno posla za @vedatora
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jok, ja samo idem pred vječnu.Dzakmic je napisao/la:Ti nemas sto posto, jer nisi bio na utakmici
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sta reci osim, 'ta ce Zeljina djeca

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
Volimo tebe, volimo tebe, a njih ko yebe, a njih ko yebe

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Skupa ti karta, neces Nijazu da punis dzepove, ili te neka glavobolja uhvatila, jesam u pravu ?sonik24 je napisao/la:FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
![]()
M.Delac 2
Kakva igra zadnje dvije utakmice
,razmontirali smo i Celik i Olimpic (7-1 gol razlika) i jos ima rezerve u igri,danas je posebno odusevila borbenost,strasno kako se djeca bore to donosi prevagu,da smo bili kompletni od pocetka protiv Obarske bi se titula slavila,sve u svemu ekipa je renovirana u potpunosti,sledece sezone ce momci da J*** sve redom
,ovo ce biti najbolja generacija od kad je AO drugi put tu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
@FKS1946, sve si u pravu,
nego jesi siguran da nikad prije nisi pisao na temi o titanu sa Grbavice
znaci, danas, Željo B - Željo A 1:4
Olimpic aka Zeljo Castilla
znaci, danas, Željo B - Željo A 1:4
Olimpic aka Zeljo Castilla
Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 12 apr 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
hahaaa pocelo je pocelo, cim se krene sa optuzbama ja znam da smo najveci favoriti, kako volim ovo kad svi pjene a mi uzivamo
habib
Mislim da se ne treba osvrtat na njihova prozivanja. Momci,svaka cast,igra,zalaganje,borbenost,sve na vrhunskom nivou. Protiv Obarske treba da napunimo Grbavicu,zasluzili su..S POBJEDAMA DOLAZE I TITULE 
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Zaista predivan osjećaj gledati ove naše momke kako se bore za svaku loptu i sve to u budućnosti može biti samo bolje. Njihova igra i odnos prema klubu je najbolji odgovor svima koji dolaze na ovu temu da provociraju, a navijači Želje ne bi trebali sudjelovati u glupim dječjim raspravama, trebali bi samo uživati u svemu što nam ti momci pružaju i što će pružati i ubuduće.
Torlakova "graska" presudila...
Ovo smo jeftino kupili,
Sada Mladost,njih cemo skuplje morati odraditi ipak se bore za postanak...
Zeljina djeca danas objasnila
Sadikovic, Hodic, Zolotic, i Stana.
Ovo smo jeftino kupili,
Sada Mladost,njih cemo skuplje morati odraditi ipak se bore za postanak...
Zeljina djeca danas objasnila
Sadikovic, Hodic, Zolotic, i Stana.
Naredno kolo je posljednje koje bi moglo biti rutinski i bez mnogo uzbuđenja, a onda slijedi ludnica do kraja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sve ih j3bi Željo, nabijaj im komplekse.
Torpederi već počeli sa teorijama zajvere.
Volim te Željo !
Torpederi već počeli sa teorijama zajvere.
Volim te Željo !
Ja te volim, volim Željo..
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ma to je zato što znamo da nas gledate preko malih ekrana, pa da vas pozdravimo.FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
FK Željezničar 1921
Jos se uzdati da ce Olimpik da zapne protiv Sirokog i Zrinjskog, pa i Velez protiv Zrinjskog.Virtu4l je napisao/la:Naredno kolo je posljednje koje bi moglo biti rutinski i bez mnogo uzbuđenja, a onda slijedi ludnica do kraja.
A opet mi moramo pobjediti Veleza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 27 gostiju.