FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E čuj i napoleon štrumf, vi niste normalni 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto nisi čestitao momcima juniorima na titulu. Bio si uveliko na temi i kad je prvi tim pobjedjivo. Ni tad te nije bilo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:55Ma ovaj ništa normalno niti argumentovano ne zna napisati.Gdje ćeš njemu bilo šta objašnjavati,ja ga samo preskoćim.napoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:26Mi cetvrti, oni sesti
Mi prosle sezone cetvrti, oni treci
Mi dalje dogurali u kupu, oni u Evropi
Mi doveli Dulju, oni Hirosa
Mi njih klepili 3:0, oni nas 3:0
Mi doveli Mehmedovica i Julardziju, oni Karica i Radovca
Gdje ovdje ti vidis neku drasticnu razliku? U qrcu smo i mi i oni, samo nas plodi ugladjeni gospodin iz Amerike a njih lokalni kabadahija. Al na kraju dana, i jedni i drugi smo yebani.
I fkt ne zelim da se poredim s njima ili da se oni ikako spominju ovdje, al brate opraste, na svaku kritiku nekog proglasite plavim gov.netom i spominjete Grbavicu.
Vjerovatno piše iz škole na malom odmoru taman mu toliko vremena treba za ove doskoćice.
Dvolican si, procitan si. Dosadan si.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Evo na brzinu neke što nađoh,da vidimo tvoje pitarčinofks74 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:04Boli me qrac za štrumfove, ne treba dozvoliti da na ovoj temi pišu. A nije jedini, ima ih još.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:55Ma ovaj ništa normalno niti argumentovano ne zna napisati.Gdje ćeš njemu bilo šta objašnjavati,ja ga samo preskoćim.napoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:26
Mi cetvrti, oni sesti
Gdje ovdje ti vidis neku drasticnu razliku? U qrcu smo i mi i oni, samo nas plodi ugladjeni gospodin iz Amerike a njih lokalni kabadahija. Al na kraju dana, i jedni i drugi smo yebani.
I fkt ne zelim da se poredim s njima ili da se oni ikako spominju ovdje, al brate opraste, na svaku kritiku nekog proglasite plavim gov.netom i spominjete Grbavicu.
Vjerovatno piše iz škole na malom odmoru taman mu toliko vremena treba za ove doskoćice.

-
- Kontakt:
Preskoći me ako sam ti dosadan i ti si meni zato ti ništa i ne pišem.feniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:15Zasto nisi čestitao momcima juniorima na titulu. Bio si uveliko na temi i kad je prvi tim pobjedjivo. Ni tad te nije bilo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:55Ma ovaj ništa normalno niti argumentovano ne zna napisati.Gdje ćeš njemu bilo šta objašnjavati,ja ga samo preskoćim.napoleon72 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:26
Mi cetvrti, oni sesti
Sve je to dobroSHZ82 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:02Viveros dolazi na pripreme, Pena ostaje najmanje do zime, Renan moguc odlazak u Tursku, zapravo ovisi hocel se Hamza pustiti.
Izgleda da ce vratiti 5 stranaca.
Dovest ce se jos najmanje 5 igraca ali uglavnom sto se skautiralo bez "velikih imena".
Ono sto se zna Rozman i Ibricic se zele rijesiti juzno amerikanaca ali Mirvic iste placa kroz neke folove golove i novac od njihove prodaje ide u njegov dzep direktno.
Ponude za Buljubasica i Celika su na stolu, ali ostaju slijedecu godinu sigurno.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Onako pricajuci sa svojom rajom i poznanicima stekao sam utisak da je vecina da ostane Rozman. Manjina je za Husrefa
Husref je smradina jedna velika, yeba li mu azmir i gicko zenuTatamata1946 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:35Onako pricajuci sa svojom rajom i poznanicima stekao sam utisak da je vecina da ostane Rozman. Manjina je za Husrefa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- TurkishAirlines
Ne treba se samo zalijetatiChony533 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:27Sve je to dobroSHZ82 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:02Viveros dolazi na pripreme, Pena ostaje najmanje do zime, Renan moguc odlazak u Tursku, zapravo ovisi hocel se Hamza pustiti.
Izgleda da ce vratiti 5 stranaca.
Dovest ce se jos najmanje 5 igraca ali uglavnom sto se skautiralo bez "velikih imena".
Ono sto se zna Rozman i Ibricic se zele rijesiti juzno amerikanaca ali Mirvic iste placa kroz neke folove golove i novac od njihove prodaje ide u njegov dzep direktno.
Ponude za Buljubasica i Celika su na stolu, ali ostaju slijedecu godinu sigurno.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- feniksptica
- Kontakt:
Hocu sad, najmanji problem. Al ti ne preskaci pobjede ekipe. Zivio.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:22Preskoći me ako sam ti dosadan i ti si meni zato ti ništa i ne pišem.feniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:15Zasto nisi čestitao momcima juniorima na titulu. Bio si uveliko na temi i kad je prvi tim pobjedjivo. Ni tad te nije bilo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:55
Ma ovaj ništa normalno niti argumentovano ne zna napisati.Gdje ćeš njemu bilo šta objašnjavati,ja ga samo preskoćim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Ne cudi me da bi ga mi prodali, cudi me da bi on u ovim godinama isao u Saudijsku Arabiju.muhamedhulk je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:19ibricicu je skupstina ukinula suspenziju. bas je jak ibricic kad moze to izlobirati.
imamo ponudu za Hamzu iz saudijske arabije, milionska u kaemovima.![]()
Kontam moze on i bolje, vjrv finansijski ne, ali sportski da.
100% al' eto gledaju mnogi da sebi egzistenciju osiguraju što prije. Uvijek je rizik da ćeš neki ACL pokidat i onda te nema nigdje.Conscious je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:22
Ne cudi me da bi ga mi prodali, cudi me da bi on u ovim godinama isao u Saudijsku Arabiju.muhamedhulk je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:19ibricicu je skupstina ukinula suspenziju. bas je jak ibricic kad moze to izlobirati.
Ko nije bio u Poznanu,nije navijac !!SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:21Evo na brzinu neke što nađoh,da vidimo tvoje pitarčinofks74 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:04Boli me qrac za štrumfove, ne treba dozvoliti da na ovoj temi pišu. A nije jedini, ima ih još.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:55
Ma ovaj ništa normalno niti argumentovano ne zna napisati.Gdje ćeš njemu bilo šta objašnjavati,ja ga samo preskoćim.
Vjerovatno piše iz škole na malom odmoru taman mu toliko vremena treba za ove doskoćice.![]()
![]()
Pa u ovoj nasoj jadnoj ligi zarade hiljade eura mjesecno, bas se moraju potruditi da potrose pola plate ako zive neki normalan zivot.hazarder je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:30100% al' eto gledaju mnogi da sebi egzistenciju osiguraju što prije. Uvijek je rizik da ćeš neki ACL pokidat i onda te nema nigdje.Conscious je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:22
Sretno Hamzi ako odluci da ide, u takvu ligu i takvu zemlju, ali mu je to kraj karijere.
Bolje da zaganja novi ugovor sa Sarajevom, potpise na jos 2-3 godine i haman se osigurao za bar deceniju zivota.
Razocarenje je cuti da nasi sportisti s 27 godina biraju takvu ligu, nije bas da im za hljeba fali, ako zive ovdje i zaradjuju mjesecno 10-15 prosjecnih plata.
Sto obican covjek zaradi u godini, oni zarade u mjesec dana.
Gdje je nestala sportska ambicija, bas je kapitalizam ugusio.
Zadnja izmjena: Conscious, dana/u 29 maj 2024, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka evropska liga je bolji izbor, pa haman i vecina drugih rangova takmicenja, necemo se lagati da ne moze u Slovacku, drugu tursku, ove istocnije evropske.stojko je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:45Ne bih se bas slozio da on moze bolje. Hamza ima potez viska, tj uvjek mu treba vjecnost da se nastima i opuca po golu. Njegova sreca je sto je ova nasa liga amaterska pa mu je to prolazilo protiv raznih panjeva. Da je ovakve identicne prilike imao u npr 2 hnl ili bilo kojoj slabijoj evropskoj ligi, nebi zabio vise od 3 gola jer bi mu svaki put ljudi pokupili loptu dok se namjesta na udarac ili je uopste nebi ni primio.Conscious je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:22
Zato treba prihvatiti i zaraditi nesto dok jos moze.
Ma bjezi, cuj ne moze bolje od Saudijske Arabije, sve i jedan nas igrac moze, kamoli najbolji strijelac.
Ko ti je slikao karte štrumfe ? Od kako si se registrovao samo širiš negativu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:21Evo na brzinu neke što nađoh,da vidimo tvoje pitarčinofks74 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:04Boli me qrac za štrumfove, ne treba dozvoliti da na ovoj temi pišu. A nije jedini, ima ih još.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:55
Vjerovatno piše iz škole na malom odmoru taman mu toliko vremena treba za ove doskoćice.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ublehašu dalje od tastature nisi makofks74 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:57Ko ti je slikao karte štrumfe ? Od kako si se registrovao samo širiš negativu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:21Evo na brzinu neke što nađoh,da vidimo tvoje pitarčino![]()
![]()

- skullcrusher
- Kontakt:
Polako ali sigurno slažu ekipu za vrh, biti će baš jaka konkurencija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dabome da nisam sa svojih 57 godina, tastatura mi je sve u životu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 19:15Ublehašu dalje od tastature nisi makofks74 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:57Ko ti je slikao karte štrumfe ? Od kako si se registrovao samo širiš negativu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:21
Evo na brzinu neke što nađoh,da vidimo tvoje pitarčino![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 27 gostiju.