FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2023, 19:07

coelho41 je napisao/la:
30 sep 2023, 19:04
Bundesliga je napisao/la:
30 sep 2023, 19:02
Samo je pitanje da li je ono uopšte bio korner. Suđenje standardno očajno.
Pa bio je penal halo
Ne znam baš da li je ono za penala koliko god Upamecano glup bio. Igrač Leipziga se podmetnuo i išao na kontakt.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 30 sep 2023, 19:08

Treba krenuti po Xabia, dok ga Real nije ugrabio.
Upamecano je najgluplji igrac Bayerna u historiji.
Ozbiljnoj ekipi kakav je Bayern, Ulreich ne moze biti prvi golman.
To je jos jedna greska katastrofalne uprave, uz debakl zadnjeg dana prelaznog roka.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2023, 19:11

Tetejac standardno, sta se cudite :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2023, 19:11

Fucking Goretzka ti neki faktor na sredini terena u 2023-oj godini i ti nešto očekuješ :tokralju:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 sep 2023, 19:13

Kakva je ubleha Tuchel, strasno. Otkaz Negelsmannu je epska glupost.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2023, 19:15

Hahaha Upamecano čuva Kimovog igrača, a dole ostavio čovjeka samog. Pa kakva ubleha u pm.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 30 sep 2023, 19:16

Pogba je napisao/la:
30 sep 2023, 19:13
Kakva je ubleha Tuchel, strasno. Otkaz Negelsmannu je epska glupost.
Nakon triplete dati otkaz Nagelsmannu stvsrno nije imalo smisla.
(Ustvsri nesto je bilo sa Villarealom i Galdbachom.)
Nur der FCB

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 sep 2023, 19:17

Ovakva ispadanja odbrane su za ozbiljnu naučnu analizu.

Danas su svi indisponrani, al' kako mu nije jasno da Laimer ne može na beku, posebno kad nema podrške.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2023, 19:17

Tuchel nije nivo Vlade Jagodica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2023, 19:20

30 sep 2023, 19:11
Fucking Goretzka ti neki faktor na sredini terena u 2023-oj godini i ti nešto očekuješ :tokralju:
Meni se smijali ovdje kad sam rekao da je outdated :rol:

Covjek se ubio za Wolfsburga ili Union Berlina.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2023, 19:22

Nema se šta Tuchelu pametovati, Upamecano igra jer nemaš koga da ga zamijeni. Pokemoni iz uprave rasprodali sve živo, 2 igrača koji su mogli igrati na štoperskoj poziciji nisu zamijenjena. De Ligt povrijeđen, dakle nemaš druge opcije. Na sredinu nemaš nikoga ubaciti jer ti igraju sve 3 veznjaka u prvoj postavi. Da mi je bilo vidjeti te genijalce u odboru i kako su oni razmišljali o prelaznom roku, tj dovođenju igrača :tokralju:

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 30 sep 2023, 19:23

Odavno ja pricam , jos prije sto ce potpisati klempavog , da je on kar* na trener!!
Sto neko napisa , koliko moras biti glup da te Rose po 3 put skoluje.
A Rupaumenkano , njega podhitno treba nekom free poslati , koja je on debilcina.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 30 sep 2023, 19:25

coelho41 je napisao/la:
30 sep 2023, 18:54
Ja imam osjecaj da Tuchelov Bayern ne može pobijedit NIJEDNU jaču ekipu
Nije to osjecaj to su cinjenice sa rezultatskim argumentima.
Glupo je prozivati danas ijednog pojedinca kad promjenis sistem na trojicu pozadi a ostatak ekipe nema pojma kud goni, coman i dejvis smetaju jedan drugom a desno sam sane, u sredini gorecka musijala i kimih nemaju veze kud gdje ko goni.
Zalostan pristup taktici od strane ovog maga na klupi, nebitan je i rezultat i greske pojedinaca, po meni je smijurija da ekipa nema pojma sta ce sa loptom na 60 metara od protivnickog gola.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2023, 19:26

30 sep 2023, 19:22
Nema se šta Tuchelu pametovati, Upamecano igra jer nemaš koga da ga zamijeni. Pokemoni iz uprave rasprodali sve živo, 2 igrača koji su mogli igrati na štoperskoj poziciji nisu zamijenjena. De Ligt povrijeđen, dakle nemaš druge opcije. Na sredinu nemaš nikoga ubaciti jer ti igraju sve 3 veznjaka u prvoj postavi. Da mi je bilo vidjeti te genijalce u odboru i kako su oni razmišljali o prelaznom roku, tj dovođenju igrača :tokralju:
Ko je inzistirao da se Stanisic posalje na posudbu? Nisam ja a i ni ti. Sto prije prihvatis da je lik qrcina na klupi Baye bice ti lakse, sad si deluded.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 30 sep 2023, 19:26

Obrana propuh.

Ali da nema kolektivnog presinga ili suprotno, da se svi povuku do sredine terena i onda presing nema ni toga. Trojica naprijed pritiscu a ovi iza njih gledaju.

Upamecano kiks igrac odavno receno.

Goretzka igrac manje u gradenju napada.

Musiala ne zna sta igra, gdje se treba kretati, gdje otvarati, igrac manje na terenu.

Sane bezvoljni igrac po ko zna koji put.

Kimmich bi igro zadnjeg veznog a obrambeno ne moze zatvoriti nista i dostici nikog.

Laimer danas ocajan. U gradenju napada on dodje na 5 metara do Upamecana. Pa stani na liniju da otvoriš prostor suigračima. Idiotizam.

Jedine svijetle točke Davies i Coman.

Očajna, očajna igra i obrambeno i napadački.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 sep 2023, 19:27

Tuchel je teška ubleha od trenera od kako je došao nisam vidio utakmicu da smo odigrali kao što smo nekad igrali pod Nagelsmanom gazili protvnike za pola sata.Što prije dobije otkaz to bolje jer ovako više ne ide,sa njim sigurno nećemo daleko stići.Kad ga ovako školuje Rose već treću utakmicu šta da tek očekujemo u CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2023, 19:29

harden je napisao/la:
30 sep 2023, 19:26
Ko je inzistirao da se Stanisic posalje na posudbu? Nisam ja a i ni ti. Sto prije prihvatis da je lik qrcina na klupi Baye bice ti lakse, sad si deluded.
Zato što su obećali da će mu dovesti štopera, a doveli mu mudo marjanovo. Zadnji dan prelaznog roka tražili šesticu i štopera. Što ti prije priznaš da je odbor qrčina žešća bit će ti lakše. Zadnji sat od 2 mjeseca roka su oni pokušali dovoditi igrače e :tokralju:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 30 sep 2023, 19:30

30 sep 2023, 19:22
Dragi druže. :tokralju:

Jel ti gledaš istu utakmicu? Jel se napravila ijedna smislenija akcija? Kako se brane iz kontri? Kako se brane prekidi? Kako se lopta iznosi pod presingom? Čovjek kad ove amatere gleda ima osjećaj da bi ih svaka jača ekipa ovako razmontirala. Šta oni vježbaju na treninzima ptice znaju. Leipzig pola tima rasprodao i dalje ih melje. Leipzig te dvaput dere u kratkom periodu, Leverkusen ti nosi bod sa AA, United mrtvi ti 3 komada strpa.

Nije uopšte loš roster, fali vezni, ali fali i kreacije, smišljene akcije. To je isključivo do trenera. Bori se sa onim što imaš.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 30 sep 2023, 19:33

Ovo što gledamo danas i tokom čitave sezone je produkt niza grešaka koje se samo gomilaju praktično od 2020 god. Od grešaka u izboru rukovodečih pozicija, preko izbora trenera do odabira igrača. Dosad smo bili nivo iznad za sve ekipe iz buli, a sad smo na istom nivou kao i Laipzig, Lever i BVB, i ne nisu oni napravili iskorak naprijed.

To je nažalost bolna činjenica, koju moramo prihvatiti.

Čak i na terenu mi više nemamo šta tražit u igri na posjed, već shvatiti limitiranost ove ekipe pa igrati tipa ovako kao Laipzig, povučeno i na kontre. Koliko god to bolno zvučalo, ali više za to imamo ekipu. Ponavljam se ko papagaj ali ne mogu više gledati Upu i Kima kako grade napade, muka mi je od onoga.

Prosjek smo, i puno toga na svim nivoima kluba treba da se promjeni pa da se vratimo na nivo na koji smo navikli gledati naš voljeni klub.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2023, 19:34

30 sep 2023, 19:29
harden je napisao/la:
30 sep 2023, 19:26
Zato što su obećali da će mu dovesti štopera, a doveli mu mudo marjanovo. Zadnji dan prelaznog roka tražili šesticu i štopera. Što ti prije priznaš da je odbor qrčina žešća bit će ti lakše. Zadnji sat od 2 mjeseca roka su oni pokušali dovoditi igrače e :tokralju:
Uopce nema dileme da je uprava ocajno odradila posao, al ovaj roster je opet puno bolji od onoga sto pokazuje na terenu. Lik osim podizanja Sanea iz mrtvih apsolutno nista nije uradio kako je dosao, nista nije implementirao i to nema nikakve veze sa pojacanjima. Ovo je skupina individualaca pod Tuchelom a ne ekipa, lik samo pokusava na individualni kvalitet jer nema znanja.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.