Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 16:13

NoDi80 je napisao/la:
16 dec 2025, 16:09
Znaci Ahmedhodzic se vraca
Otkud ti to?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 dec 2025, 16:18

19vendetta87 je napisao/la:
16 dec 2025, 16:12

:?:
DamirT je napisao/la:
16 dec 2025, 16:13
Otkud ti to?
Hahah nagadjanje
Vidim pise se o Soldi koji nas je vec dobio i ok mlad je nemam nista protiv da mu se da druga sansa, ali isto tako ocekujem za Ahmedhozica, Huseinbasica drugu nasu

Evo Gazibegovic na posubi u Sturmu nece na valjda Malica klupirat
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 16:25

NoDi80 je napisao/la:
16 dec 2025, 16:18
19vendetta87 je napisao/la:
16 dec 2025, 16:12

:?:
DamirT je napisao/la:
16 dec 2025, 16:13
Otkud ti to?
Hahah nagadjanje
Vidim pise se o Soldi koji nas je vec dobio i ok mlad je nemam nista protiv da mu se da druga sansa, ali isto tako ocekujem za Ahmedhozica, Huseinbasica drugu nasu

Evo Gazibegovic na posubi u Sturmu nece na valjda Malica klupirat
Odbijali su nas Katic, Sunjic itd pa opet igraju. Mada nisu iste situacije Solde i Ahmedhodzica. Ovaj prvi nas nije ni ostavio na cjedilu jer nikad nije ni igrao za nas. Ali bi nam valjao Ahmedhodzic definitivno. Valjda ona izjava Petkovica nesto pokrene u vezi njega...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 dec 2025, 16:33

DamirT je napisao/la:
16 dec 2025, 16:25

Odbijali su nas Katic, Sunjic itd pa opet igraju. Mada nisu iste situacije Solde i Ahmedhodzica. Ovaj prvi nas nije ni ostavio na cjedilu jer nikad nije ni igrao za nas. Ali bi nam valjao Ahmedhodzic definitivno. Valjda ona izjava Petkovica nesto pokrene u vezi njega...

Znam brate mislio sam samo za barbin period
Nego jesi li gledao ovog Soldu ili neko drugi ako ima nesto da napise
Ja nisam gledao, ali cim igra za Dinamo ne moze biti los i jos je mlad
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 dec 2025, 16:38

DamirT je napisao/la:

Gdje i kada su nas odbijali?!
Znaš da ne valja lagati?!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 16:39

NoDi80 je napisao/la:
16 dec 2025, 16:33
DamirT je napisao/la:

Znam brate mislio sam samo za barbin period
Nego jesi li gledao ovog Soldu ili neko drugi ako ima nesto da napise
Ja nisam gledao, ali cim igra za Dinamo ne moze biti los i jos je mlad
Ma nije vala da nesto posebno igra. U citavoj sezoni upisao 4 ligaska nastupa, ukupno odigrao 12 minuta. Takodjer i po 2 nastupa u kupu i Evropi. Sad koliko ce nam takav lik biti pojacanje, pitanje je. Vise bi volio onog Nejasmica, ako nista standardan je, a i po ocjenama solidno ocijenjen. Moje misljenje je da je Soldo apsolutno nepotreban.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 16:41

hurem je napisao/la:
16 dec 2025, 16:38
DamirT je napisao/la:

De bolan budi jednom realan. Sunjica se zvalo dok je jos igrao za Birmingham, nije htio ni cuti. Isto tako i Katica dok je bio u Rangersu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 dec 2025, 16:43

hurem je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Dio Intervjua iz 2019.
Kako Dalić oklijeva, pominjalo se da bi Katić mogao zaigrati za rodnu BiH, no njegovi prioriteti po pitanju toga su jasni...

"Nisam bio razočaran što nisam dobio poziv Dalića za utakmicu protiv Slovačke. Naravno da se nadam pozivu, da to želim i očekujem. To mi je san. Međutim, nije bilo realno očekivati poziv s obzirom na to da nisam igrao u posljednjih pet-šest utakmica. Samo trebam raditi i vjerujem da će jednog dana doći", kazao je Katić za Sportske novosti.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 16:46

fanatik19 je napisao/la:
16 dec 2025, 16:43
hurem je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Dio Intervjua iz 2019.
Kako Dalić oklijeva, pominjalo se da bi Katić mogao zaigrati za rodnu BiH, no njegovi prioriteti po pitanju toga su jasni...

"Nisam bio razočaran što nisam dobio poziv Dalića za utakmicu protiv Slovačke. Naravno da se nadam pozivu, da to želim i očekujem. To mi je san. Međutim, nije bilo realno očekivati poziv s obzirom na to da nisam igrao u posljednjih pet-šest utakmica. Samo trebam raditi i vjerujem da će jednog dana doći", kazao je Katić za Sportske novosti.
Sunjic je takodjer neki intervju dao davno, samo ne mogu da nadjem na netu. Znam da sam citao o tome. Ne sporim da nam itekako valjaju, ali daj malo realnosti. Eto oni odjednom dosli kod nas jer nas vole...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 dec 2025, 16:55

Katić je rekao da je Spahic bio prvi ozbiljan kontakt iz saveza, potom su ga posjetili i ostali!
Sunjic je rekao da je bio taj jedan razgovor s Misimovicem dok je igrao u Herti ali da se na tom razgovoru završilo.

Ozbiljnost djelovanja Spahica i ove ekipe i nekih tadašnjih nebo i zemlja.
Jednima je stalo, drugima je bilo svejedno. Profesionalizam im strana riječ.

Možemo tvrditi za Kovačevića to o čemu ti pričaš. Za ovu dvojicu ne jer nikada nisu konkretni koraci ranije napravljeni. Sve su to samo pretpostavke. Nije uopće strano da smo im mi rezervna opcija, ali isto tako vrlo moguće da je ova trenutna garnitura kontaktirala Katica iz Rangersa da bi se i tada odazvao, bas kao i Sunjic iz Herte ili Birminghama.
Javasluk je bio prisutan do ove garniture. Zato ova ekipa zaslužuje podršku bez obzira na propuste koje prave.

Edit:
Gledao sam Pongracica vise puta. Za mene je Katić Chielini za dotičnog.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 16 dec 2025, 17:05

De ba, Hureme, ne budi smiješan. Čuj odazvali bi se našoj repci tad da je bio ovaj SŠ. Pa ni ti sam ne vjeruješ u to što si napisao!! Oni su tad mislili da su Bogom dani i da ih čekaju velikani, kakva Bosna, **** i palčevi, taman da im je lično ne znam ti ko iz naših redova došao... tad je za njih postojala samo LIJEPA NJIHOVA, jer kako rekoh mislili su da su predodredjeni za velike stvari u klupskom nogometu. Tebi kad odgovara moze se pricati o sbbkbb,a kad ne odgovara onda su to gluposti i piskaranja uprazno. Cijenim sto si elokventan, ne vrijedjas i znas smisleno voditi raspravu, ali postajes naporan ukazivajuci da su svi budale, a samo ti pametan,i samo ti ispravno razmisljas i znas. Odvadi malo.
Zadnja izmjena: RightBack, dana/u 16 dec 2025, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 17:08

RightBack je napisao/la:
16 dec 2025, 17:05
De ba, Hureme, ne budi smiješan. Čuj odazvali bi se našoj repci tad da je bio ovaj SŠ. Pa ni ti sam ne vjeruješ u to što si napisao!! Oni su tad mislili da su Bogom dani i da ih čekaju velikani, kakva Bosna, **** i palčevi, taman da im je lično ne znam ti ko iz naših redova došao... tad je za njih postojala samo LIJEPA NJIHOVA, jer kako rekoh mislili su da su predodredjeni za velike stvari u klupskom nogometu
Upravo, eto bas nas poceli voliti kad je jednom vrhunac bio Kipar, a drugom dlaka falila da propadne da ga nije uzeo Muslic u Plymouthu, a prije toga BiH...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 16 dec 2025, 17:10

Prirodna stvar je da će Hrvati i Srbi igrati za države koje su za njih matice. To nama teško pada, ne vjerujemo šta se dešava, ali to je tako.

Oni kod kuće gledaju reprezentacije tih država, navijaju, a za BiH igraju ako vide da nemaju šanse da igraju za svoje matice.

Problem kod nas Bošnjaka je što je nama to čudno, problem je što mi teško ili na jedvite jade privolimo sandžačke Bošnjake da igraju za nas, a i kad dobiju priliku samo čekamo sitnu grešku da im ogadimo zajedničku reprezentaciju. Zamislite da je bilo pameti, pa da je za reprezentaciju igrao recimo Adem Ljajić kad je bio u prajmu. On je naše orijentacije, to je bila realna opcija, ali mi smo od 1878. otpisali Sandžak, a naš narod.

Reprezentacija BiH je u praksi bošnjačka reprezentacija, samo otiđite pred utakmicu da vidite kakva je atmosfera, čiji folklor dominira i sve će vam biti jasno.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 dec 2025, 17:33

RightBack je napisao/la:
16 dec 2025, 17:05
De ba, Hureme, ne budi smiješan. Čuj odazvali bi se našoj repci tad da je bio ovaj SŠ. Pa ni ti sam ne vjeruješ u to što si napisao!! Oni su tad mislili da su Bogom dani i da ih čekaju velikani, kakva Bosna, **** i palčevi, taman da im je lično ne znam ti ko iz naših redova došao... tad je za njih postojala samo LIJEPA NJIHOVA, jer kako rekoh mislili su da su predodredjeni za velike stvari u klupskom nogometu. Tebi kad odgovara moze se pricati o sbbkbb,a kad ne odgovara onda su to gluposti i piskaranja uprazno. Cijenim sto si elokventan, ne vrijedjas i znas smisleno voditi raspravu, ali postajes naporan ukazivajuci da su svi budale, a samo ti pametan,i samo ti ispravno razmisljas i znas. Odvadi malo.
Nisam rekao da bi se odazvali nego da je moguće da bi se odazvali da je ova garnitura tada bila na klupi reprezentacije i direktorskoj stolici, želeći ukazati koliko je ova ekipa posvećenija i profesionalnija. A moguće da bi odbili bas kao i Jankovic koji opet nikakve veze nema s nama i nije bas dobro poredjenje.
Poenta je u tome da momci nikada ozbiljniji angažman od ljudi iz saveza nisu doživjeli da ih se privoli da igraju za BiH a navijaju za Hrvatsku, a ovdje ih se stavlja na optuženičku stolicu.
Čemu to, koja je poenta?! - možda da zamrzim Katica jer smo mu bili rezervna opcija a “volim” Ahmedhodzica po svaku cijenu bez obzira sto je pravio budalama selektore, saigrace, javnost u nekoliko navrata?!
Evo ne razumijem potrebu da se svako malo potencira ta priča. Ono sto je važno jeste da Katić i Sunjic ginu za našu reprezentaciju. Kamo sreće da su svi Bošnjaci u nacionalnom dresu bivali takvi. Gdje bi nam kraj bio?!

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 16 dec 2025, 17:43

Nejasmic je po meni bolja opcija od Solde
Bog Bosna i Bošnjaci

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 16 dec 2025, 17:58

Cuj Nejasmic, cuj Soldo grijaci klupa u kokuznim klubovima.

Od te price nista, za obojicu debelo placeni naručeni članci ovim balinskim novinarima ss.ba, s ciljem da se privuče pažnja Sergeja i naseg Saveza da ih barem nama uvale jer hvataju zadnji voz da uhvate kakvu takvu karijeru.

I nije to prvi put da se radi ovo.

Ako uvale ti menadzeri ove poluamatere u reprezwntaciju to ce biti zadnje i Sergeju i sš.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 16 dec 2025, 18:01

General505 je napisao/la:
16 dec 2025, 17:58
Cuj Nejasmic, cuj Soldo grijaci klupa u kokuznim klubovima.

Od te price nista, za obojicu debelo placeni naručeni članci ovim balinskim novinarima ss.ba, s ciljem da se privuče pažnja Sergeja i naseg Saveza da ih barem nama uvale jer hvataju zadnji voz da uhvate kakvu takvu karijeru.

I nije to prvi put da se radi ovo.

Ako uvale ti menadzeri ove poluamatere u reprezwntaciju to ce biti zadnje i Sergeju i sš.
Nejašmić je bolji svakako, iako ni on nije neka aman sreća, ne vidim da je značajno bolji od ovih polovnjaka koje imamo.
Ovo smece iz Dinama necu ni komentarisat.

Neznam55
Kontakt:

Post Postao/la Neznam55 » 16 dec 2025, 18:50

Šta bi na kraju s onim Nidalom? Proda se u Lens i ne odigra minute, evo skoro godina prošla lik nije ni na klupi. Ne pitam podjebativno, ali lik isto kao da nema klub

Ne igra ni za rezerve, ne šalju ga na posudbu, kao da je u zemlju propao

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2025, 18:57

Neznam55 je napisao/la:
16 dec 2025, 18:50
Šta bi na kraju s onim Nidalom? Proda se u Lens i ne odigra minute, evo skoro godina prošla lik nije ni na klupi. Ne pitam podjebativno, ali lik isto kao da nema klub

Nema sta ni biti, eto njega za koju godinu na nase livade ponovo. Nesto slicno kao Sabanovic.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 dec 2025, 18:57

Neznam55 je napisao/la:
16 dec 2025, 18:50

On nikad nije ni bio igrac, stvarno ne znam kako su ga tamo uvalili, i to za 2 miliona...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, Google Adsense [Bot], hansbosna, Proximic, Zglavkar i 62 gosta.