Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

alemsa
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2013, 22:06

Kobe Bryant je napisao/la:On bi se preporodio u ekipama kao :
Houston , San Antonio , Lakersi, New York , ...

Na papiru mu i Netsi odgovaraju , ali su PREVISE natrpani veteranima , a svaki trener pa bio i pocetnik kao Kidd vise vjeruje veteranima :roll:

Jer recimo da udje da se odmara ili Lopez ili Garnett , moze da igra istu igru kao Rayan Anderson , cak mislim da je bolji od njega u odbrani :!:
Netsi su glupi jer mogu imati jednog R. Anderson-a , da ne govorim kako bi Spursima dobro dosao umjesto Bonera ili Houstonu umjesto Asika ili ko je vec sad tamo 4-ka .
A Lakersi i NY bi pravo profitirali jer na postu imaju Carmela i Chandlera odnosno Gasol-a i Bryant-a (Kobe ce zbog povrede sad vise provesti na postu kao Jordan u zadnjim sezonama) i onda da neko rasiti reket.

Meni je najbolja usporedba sa Rayanom Andersonom , nek vjezba jos sut , asigurno je u ostalim elementima bolji od Andersona i eto mu velikog ugovora ;)
Cetvortka je T. Jones, mijenja ga Casspi, a nije bolji igrac od Jonesa, jeste bolji suter, ali to je to i Jones zna tricu ubaciti, posebno zna napadati obruc, i igrati dobro u post, u odbrani je zvjer, sa skokovima, cuvanjem igraca i blokovima. Mirza je bolji je od Casspija u odbrani ali ofanzivno nije, Asik nije dugo starto u prvoj postavi, nego mijenja Howarda. Tako da Mirza u duzno postovanje (da Bog da superstar bio) nebi starto u Rocketsima sigurno.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2013, 22:09

alemsa je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:On bi se preporodio u ekipama kao :
Houston , San Antonio , Lakersi, New York , ...

Na papiru mu i Netsi odgovaraju , ali su PREVISE natrpani veteranima , a svaki trener pa bio i pocetnik kao Kidd vise vjeruje veteranima :roll:

Jer recimo da udje da se odmara ili Lopez ili Garnett , moze da igra istu igru kao Rayan Anderson , cak mislim da je bolji od njega u odbrani :!:
Netsi su glupi jer mogu imati jednog R. Anderson-a , da ne govorim kako bi Spursima dobro dosao umjesto Bonera ili Houstonu umjesto Asika ili ko je vec sad tamo 4-ka .
A Lakersi i NY bi pravo profitirali jer na postu imaju Carmela i Chandlera odnosno Gasol-a i Bryant-a (Kobe ce zbog povrede sad vise provesti na postu kao Jordan u zadnjim sezonama) i onda da neko rasiti reket.

Meni je najbolja usporedba sa Rayanom Andersonom , nek vjezba jos sut , asigurno je u ostalim elementima bolji od Andersona i eto mu velikog ugovora ;)
Cetvortka je T. Jones, mijenja ga Casspi, a nije bolji igrac od Jonesa, jeste bolji suter, ali to je to i Jones zna tricu ubaciti, posebno zna napadati obruc, i igrati dobro u post, u odbrani je zvjer, sa skokovima, cuvanjem igraca i blokovima. Mirza je bolji je od Casspija u odbrani ali ofanzivno nije, Asik nije dugo starto u prvoj postavi, nego mijenja Howarda. Tako da Mirza u duzno postovanje (da Bog da supersar bio) nebi starto u Rocketsima sigurno.

Mirza je za Zidova :arrow: Jordan..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2013, 22:12

lumani je napisao/la:

Mirza je za Zidova :arrow: Jordan..
Do sad nije, Casspi zna sam izboriti sut, zna sam izolaciju napravit, zna ubaciti tricu, ja do sad od Mirze sto sam vdio u NBA je to da je spot up shooter i to je to. U odbrani jeste Mirza dosta bolji.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2013, 22:19

Onda slabo poznajes Mirzu ;)Nisi pratio E.P :!:

slika
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 01 dec 2013, 22:35, ukupno mijenjano 3 puta.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 01 dec 2013, 22:30

semir01 je napisao/la:http://www.tv1.ba/produkcija/formati/ja ... -15-h.html
28:40 Misko pocinje pricu o Mirzi i trejdu
Najviše raduje to što Ražnatović obećava trade, ali ne samo da to bude trade radi trade-a nego da se to uradi na način da se pronađe ekipa u kojoj će on biti nosioc igre, i jedna osovina ekipe. Čisto iz razloga što i on sam kaže, da u NBA nemate puno igrača Mirzine visine koji imaju tako dobar šut, a naravno korisni su i u odbrani.

Po meni ovo je jako pozitivno, s tim' da Mirza ako nastavi da dobija minutažu kao u zadnjim utakmicama do tog' trade-a ima priliku da podigne formu na zavidan nivo, i onda da prosto explodira.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2013, 22:49

@lumani

U Europi ga nisam gledo, jesam na nekoliko tekmi Repke I bio je dobar, al' meni je to irelevantno kad je u pitanje NBA. u NBA ga jesam gledo, I do sad sto sam vidio je da je dobar suter, catch n shoot, spot up I spot on shooter igrac, I to je sav njegov ofanzivni arsenal sto sam do sad gledao. Casspi moze penetrirati, izolirati I uz to pucati. I Casspi igra dosta dobro ove sezone. Odranu ga Mirza uzima svakako

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 dec 2013, 22:52

Nisam siguran sad kako se zove u tom kosarkaskom terminu tacno jer sam nedavno to sve poceo pratit, al' svaki put kad je dobio loptu okrenut leđima kosu je ja mislim zabio, sto znaci da nema samo u arsenalu da puca trice il' da ceka sut.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2013, 22:54

alemsa je napisao/la:@lumani

U Europi ga nisam gledo, jesam na nekoliko tekmi Repke I bio je dobar, al' meni je to irelevantno kad je u pitanje NBA. u NBA ga jesam gledo, I do sad sto sam vidio je da je dobar suter, catch n shoot, spot up I spot on shooter igrac, I to je sav njegov ofanzivni arsenal sto sam do sad gledao. Casspi moze penetrirati, izolirati I uz to pucati. I Casspi igra dosta dobro ove sezone. Odranu ga Mirza uzima svakako

ne slazem se ,ali ok ;) Mirza je dosta opasniji od Casspia a vrijeme ce da pokaze tko je u pravu.... ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 dec 2013, 22:55

hoćemo trade, hoćemo trade :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 01 dec 2013, 23:07

*p!p!t@* je napisao/la:
semir01 je napisao/la:http://www.tv1.ba/produkcija/formati/ja ... -15-h.html
28:40 Misko pocinje pricu o Mirzi i trejdu
Najviše raduje to što Ražnatović obećava trade, ali ne samo da to bude trade radi trade-a nego da se to uradi na način da se pronađe ekipa u kojoj će on biti nosioc igre, i jedna osovina ekipe. Čisto iz razloga što i on sam kaže, da u NBA nemate puno igrača Mirzine visine koji imaju tako dobar šut, a naravno korisni su i u odbrani.

Po meni ovo je jako pozitivno, s tim' da Mirza ako nastavi da dobija minutažu kao u zadnjim utakmicama do tog' trade-a ima priliku da podigne formu na zavidan nivo, i onda da prosto explodira.

Made my day. Sjajno ! :)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2013, 23:26

nerkolfc je napisao/la:Nisam siguran sad kako se zove u tom kosarkaskom terminu tacno jer sam nedavno to sve poceo pratit, al' svaki put kad je dobio loptu okrenut leđima kosu je ja mislim zabio, sto znaci da nema samo u arsenalu da puca trice il' da ceka sut.
[youtube][/youtube]

Sve ti je catch n shoot

Sigurno da moze igrati i u post, ali ne tako cesto, tako da je overall suter.
Kad pocne uzimati loptu s trice pa izolira ili penetrira do obruca i to cesto, onda se moze reci da posjeduje i tu vrstu arsenala.

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 01 dec 2013, 23:36

Na mobitelu sam,a Bog zna kad cu moc na kompjuter uc,pa da neko napiše šta je ovaj prico o trade-u.ajd ljubim vas u čelo

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Mirza Teletović

Post Postao/la Goalgetter » 01 dec 2013, 23:39

Kad je sljedeca tekma Netsa?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 02 dec 2013, 00:01

Noc sa utorka na srijedu protiv Denvera na svom parketu u 1i30 min

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 dec 2013, 00:20

emko1995 je napisao/la:Na mobitelu sam,a Bog zna kad cu moc na kompjuter uc,pa da neko napiše šta je ovaj prico o trade-u.ajd ljubim vas u čelo

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2013, 07:53

mirza, bujrum u portland 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2013, 07:58

Može biti jedan bitan faktor u ekipi ali nikako nosioc ekipe tj. lider.

Odlično bi legao ekipi kao što je Portland, možda bi to bio i najbolji izbor za Mirzu. Na njegovoj poziciji igra jedan od najboljih četvorki lige ali i njemu nekad treba odmora.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2013, 08:09

portland vec par godina ima ponajgoru klupu lige tako da bi eventualni dolazak mirze bio prava stvar za blazerse, a i za njega jer sigurno bi igrao nekih 15ak minuta po utakmici u pocetku a onda 20+ kako se blizi play off. sigurno bi donijeo sirinu i mogucnost rotacije stottsu: recimo mogao bi mijenjati lamarcusa, mogao bi mijenjati batuma na 3., samim tim bi francuz mogao preci na SG sto bi automatski znacio odmor za matthewsa itd. da se razumijemo, odmaraju ovi igraci svaku tekmu po nekih 10ak minuta ali ogromna je razlika u kvalitetu izmedju njih i igraca sa klupe tako da bi se mirza savrseno uklopio u tu jednacinu. plus, ko god je odgledao barem jednu tekmu portlanda vidio je kako je to jedna brza, relativno mlada, suterski raspolozena ekipa sa veoma jakim timskim duhom gdje nema previse soliranja i hranjenja ega nekim divljackim raspucavanjima.

portland je spreman trgovati, a meta su igraci koji mogu uci sa klupe i napraviti nesto jer plasman u play off lagano postaje neminovnost i samim tim efikasnija klupa je pod moranjem. cemo da vidimo . . .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2013, 08:11

Teško da Portland može nešto kvalitetno ponuditi Nets-ima što bi zadovoljilo Rusa i raju.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2013, 08:15

to i jeste problem :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.