NK Široki Brijeg

Hum94
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Hum94 » 11 avg 2016, 01:44

Treba nam svima biti na ponos sto imamo ovakav derbi,ubjedljivo najzdraviji u cijeloj ligi,i na tribinama i na terenu.
Sretno u nastavku prvenstva.

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 11 avg 2016, 01:59

Barisicu, zbog tebe vec imam nocne more. :oops: kako im je lik poklonio loptu nemogu vjerovat :silent: .Loncar najbolji,uz wrlo dobrog Ćaću Wagija,Barabana krenuli golovi,samo neka nastavi.Crnov dosta dobar,Bralic vidi se da nije dugo igro ali je 3puta bolji od brekala i pandze.Menalo :wtf: Ali poslije utakmice se rasplakao zbog promasaja :bow: Soldo nas spasio par puta .Dino trci i bori se ali moze i mora bolje.Jure bio solidan.Sve u svemu nije lose,iako mislim da smo mogli i do sva 3 boda.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 avg 2016, 08:21

Hum94 je napisao/la:Treba nam svima biti na ponos sto imamo ovakav derbi,ubjedljivo najzdraviji u cijeloj ligi,i na tribinama i na terenu.
Sretno u nastavku prvenstva.
Slazem se, derbi na terenu i na tribinama, poslje utakmice nikakvih problema. Tako treba da bude. Sretno i vama u daljnjem nastavku.
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 avg 2016, 08:22

Kakvo je ovo sranje sa rasporedom, odmah sutra Celik? Ko jesmo spremni hahah. Dakle bez Wagija, vjv i bez Krstanovica, onda Barbi ide u spic

Menalo glavu gore, doci ce i taj gol brzo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 avg 2016, 08:29

Android je napisao/la:Kakvo je ovo sranje sa rasporedom, odmah sutra Celik? Ko jesmo spremni hahah. Dakle bez Wagija, vjv i bez Krstanovica, onda Barbi ide u spic

Menalo glavu gore, doci ce i taj gol brzo
Nije sutra, u subotu je tekma. Vidim vec se okupljaju igraci za Zenicu. Vjerovatno odose ranije pa da se gore odmore da ne putuju sutra.
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 avg 2016, 08:40

Ahha, my bad, nisam naspavan :D

Moramo nekako iscupati pobjedu, zlata bi vrijedila

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 11 avg 2016, 11:08

Nije mi jasno zašto nisu otvorili jug, dosta ljudi nije moglo ući.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 11 avg 2016, 11:16

maxmore je napisao/la:Nije mi jasno zašto nisu otvorili jug, dosta ljudi nije moglo ući.
A na sjeveru bilo isto dosta mostaraca. Zar sjever nije trebao biti za nase ljude samo? Za.ebali au stvar sa južnom tribinom.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 11 avg 2016, 11:21

SVe u svemu po prikazanom na terenu x je taman,situacija oko stadiona i na stadionu dobra,bez ikakvih bezveznih situacija,sto se tice terena mi smo svoju sansu propustili u prvom poluvremenu tada smo vas trebali dokrajcit.
Nadam se da će ove glavonje sto sjede u Mupu skontat da ovo nije nikakav rat i da je situacija normala smijesno je da je sve zatvore 6 sati oko stadiona da nemas ni bocu vode uzet niđe veze,stvaraju se bespotrebne tenzije,ko je pratio medije ovi dana u hercegovini reko bi da je na rubu rata, pozdrav do iduceg susreta nadam se da ulazite u ovu ligu za prvaka na proljece ce bit jos vece ludilo !

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 11 avg 2016, 12:31

Slozio bi se s kolegom iznad, X na kraju realan. Iako je Zrinjski imao vise izrazitih prilika. Al imali smo i mi svoje neke sanse koje nismo iskoristili, Menalov nemoguci promasaj, par suteva iz daljine i par nekakvih guzvi di se moglo nesto isceprkat.

Prvo poluvrijeme puno bolja igra Zrinjskog, vidi se da imaju vecu kvalitetu od nas, jbg to je neupitno. I dalje mi nije jasno da smo mi krenuli sa ovako tankim rosterom u ovu novu sezonu, pogotovo kad se uzme u obzir da se liga smanjila. Al sta ces, to su neke druge teme. Znaci, na poluvremenu i nakon odgledanog prvog poluvremena nisam se nimalo nadao da cemo izjednaciti. Upravo iz tog razloga veseli onakva nasa igra u drugom poluvremenu. Znaci momci su izginili na terenu i pokazali su karakter, i dosli do vrijednog boda. Njima nemam apsolutno nista prigovorit. Trkom i zalaganjem su koliko toliko zamaskirali razliku u kvaliteti i to je ono cemu sam se jedino nadao prije utakmice. Zadovoljan sam.

Na tribinama takodjer odlicno. Odlicna posjeta, ambijent je bio strasan. Znaci velik broj Mostaraca je dosao, pjevali su i bodrili svoju momcad, bez ijedne provokacije ili icega, barem koliko sam ja vidio. I mi smo fino popunili sjever, cak je i "obicna raja" na sjeveru se u nekoliko navrata ukljucila, to mi je posebno drago bilo, a nije nam bas svojstveno. Napredujemo po tom pitanju.

Sve u svemu- zadovljan sam i sretan otisao na spavanje.

Al nemamo puno vremena zbrajat dojmove s derbija, vec preksutra idemo u Zenicu, i dalje rezultatski vrlo lose stojimo, jos nemamo pobjede u novoj sezoni, ali nadam se da ce ovaj tesko izboreni bod protiv najjace ekipe u ligi dati momcima malo samopouzdanja i dignuti moral da napokon pocnemo upisivati bodove u borbi za ligu 6, koja nam treba biti cilj ove sezone. Za ista vise jednostavno se bojim da nam fali kvalitete.

Pozdrav svima, i pohvala Zrinjskom na igri i fer i korektnom navijanju. Do ponovnog susreta na Pecari, nadam se u Ligi za prvaka

Samo jedno ime Siroki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 11 avg 2016, 13:13

Par komentara samo vezano za neke od nasih igraca.

Soldo odlican, napokon na proslosezonskoj razini.

Sesar dosta ispod svoje razine. Cijelu sezonu ovu dosad, nespreman do daske.

Loncar ce biti odlican, treba ga nastavit forsirat.

Baraban standardno odradi svoj dio, najbolji nas pojedinac ove sezone.

Bralic i na ovih 30% spreme je televizija u boji za Pandzu i Brekala.

Joja sjebo gol, al volio bi ga gledat na stoperu sa Bralicem.

Waga legenda.

Dino nelos, trudio se jako, al moze vise pridonit u ofenzivi.

Crnov iznenadjujuce aktivan.

Jure ok odradio svoj dio.

Fali nam sirine, jbt na poluvremenu gledam zagrijavanje i ono - Corluka Menalo Plaza i Markovic. Nemamo koga uvest. Jednu jedinu spicu imamo u rosteru, a i on meni se cini muku muci s ozljedama. **** vaka pojacanja Baric i Repic
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 avg 2016, 13:27

maxmore je napisao/la:Nije mi jasno zašto nisu otvorili jug, dosta ljudi nije moglo ući.
Zato sto su debili, eto sto

Pita me jucer jedan stariji gospodin koji dolazi iz Njemacke za praznike: "Tko ovo igra danas sa Sirokim, Crvena Zvezda?" . Jbt koliko je policije bilo, specijalaca, pa zatvaraju kafice, prodavnice :crazy:

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 11 avg 2016, 13:28

Pa sta je sa tim Baricem i Repicem?

Kada je snimka na Areni? Ima li kakvih videa od sinoc?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 avg 2016, 13:33

Ma više oni svojom nadzocnoscu naprave nervozu i nered nego sami navijaci.. Odlična utakmica igralo se lijepo otvoreno i što je najvažnije bez incidenata sve za pohvalu.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 11 avg 2016, 13:53

moze li se igdje pogledat cijela utakmica?

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 11 avg 2016, 14:12

Pozdrav ljudi. Odlicna atmosfera sinoc. I dojma sam da nismo zasluzili niti bod. Da budem brutalno iskren. Zrinjski imao vise od igre. Soldo skidao zicere u 2,3 navrata, pa onaj slobodnjak. Nasa najbolja prilika Menala. Ono sto mene cini pesimistom je da mi nismo napredovali ni u cemu od utakmice sa Vitezom, osim u borbenosti, ali koja je po meni vise stvar pritiska i punih tribina. Ono sto me obradovalo bilo je cinjenica da Pandza nije bio u sastavu. Pomislih a
Stvarno Kara ima petlje, evo nekih promjena. Ali poslije tek saznah za ozljedu istog. I da nema ništa od toga. Igra uopce nije bila nešto. Nema neke smisljene akcije. Nemamo glavu i rep kao Zrinjski. Nemozemo stati na loptu i spojiti pasove. I dalje u najvecem broju slucajeva se nekim dugim loptama trazi prilika. I preskakanje veznog reda. Gledajuci sa tribina jasno je vidljivo da je svaki igrac Zrinjskog okretljiviji, fizicki jaci, pripremljeniji. Kolektivno idu u presing, bolje postavljeni. Jedini po svemu koji se moze nositi sa njihovim igracima je trenutno Baraban. Iako mi se izuzetno svidja mali Loncar. Barisic me je razocarao po tko zna koji put. Nakon onog Zeljinog tunela gdje je ostao kao drvena Marija pored Stevanovic a, sinoc onakvu loptu daje Peki u noge. Nije za prve postave. Centarsuti su mu uzasni. Dino nije los. I ima mjesto u pr ih 11, ali se opet nemogu oteti dojmu na kakve ga je nacine Sivric sinoc prolazio. Tutnjao je kraj njega kao brzi vlak. Kao da ga nema. Na njegovu stranu je u prvom poluvremenu sve prolazilo, i evidentan je bio nesporazum i pokrivanju i od strane nasih tko koga tu treba pokrivati. Baraban je bager covjek. Stvarno dobar. Wagi je legenda naseg grada. Njegova obitelj takodjer kao da se rodila tu. Bilo bi mi neizmjerno zao da naposljetku ne ostane zivjeti u nasem gradu i kroz funkciju u klubu doprinese ostvarenju vrhunskih rezultata naseg kluba. Karacica ostaviti ma kakvi god rezultati bili, jer je i baba na tribinama mogla vidjeti stupanj kvalitete svakog igraca pojedinačno. Kara je iz njih izvukao maksimum. I vise nemoze uopce. Odraditi sa njim pripreme i sljedece prijelazne rokove i uvjeren sam da ce napraviti sa manjim budzetom odlican posao. Skripari su odlicni bili. Ultrasi takodjer korektni. Nema vise uvreda niti sa jedne strane. A tako i treba. Previse nas je ionako u BiH. Mi moram totalni remont napraviti na polusezoni. Lončar, Dino, Soldo Baraban, Markovic, Bralic, ubaciti kojeg juniora-Bojo, Nikic....i okaniti se ovih potrosenih zvijezdi koje nam nemogu puno toga doprinijeti.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 11 avg 2016, 21:31

Evo snimke
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 12 avg 2016, 01:00

Šta je s Krstanovicem? Hoceli igrati u Zenici zna li itko?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 12 avg 2016, 12:00

sljedecih pet utakmica :
Čelik , Krupa, Mladost, Metaleghe, Radnik....
treba ovo sve dobit i vratit se u sami vrh ;)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 avg 2016, 17:50

To bi bilo lijepo ali sa ovom ekipom... Ne znam bas

Inace scena prije pocetka utakmice, kad je pocela pjesma od Prljavaca, kad je tribina pocela pjevati :ljepota: ... Kako bi bilo lijepo da imamo neku pjesmu sto ce se uvijek pjevati prije utakmice :)

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AvantiBL, benko21, Bing [Bot], Komercijala19, Lokomotifa, Zigazaga i 47 gostiju.