FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
željo jedva dobije kozaru na grbavici predzadnje kolo pred punim tribinama,da je željo izjednačio u trebinju ne bih živu glavu izvukli .
ALOO LIKOVI KO JE VAMA KRIV???? PA VI STE TREBALI SAMO DATI JEDAN GOL VI NISTE PRISLI GOLU..... SAMI STE SEBI KRIVI .... NIJE NI ZELJO NI VELEZ.... VEC SAMI STE KRIVI.... LOSI STE I TO JE TO...
>>No body likes us but we dont care<<
[quote="Probisvjet"]90. min
FK Slavija - FK Sloboda
2 : 0
17:00
FK Leotar - FK Željezničar
2 : 1
17:00
FK Velež - GOŠK
1 : 2
Jednostavno treba ovo zapamtiti
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Posjed lopte Slavija 70% Sloboda 30%. Sloboda nije presla centra.
Sudija odlican. Imo muda davat kartone kad je trebalo.
Ovo sa Goskom je stvarno nevjerovatno.
Sudija odlican. Imo muda davat kartone kad je trebalo.
Ovo sa Goskom je stvarno nevjerovatno.
nemogu se oteti dojmu da pola centra niste prosli niko nije dao ni 50 posto od sebe pa ljudi ocima se vidilo ja bi ginuo a oni setaju ko manekeni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sto skori povratak u elitu zelim.Nije smak svijeta mada znak koliko tesko je sad.Da znam da je moj Zeljo pustio utakmicu nikad vise na Grbavicu nebi zakoracio.A mislim da nije.Jednostavno su igraci opusteni pa jedva smo pobjedili Kozaru u proslom kolu.Nema motiva kraj sezone.Jos jednom sto skoriji povratak u elitu...................
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Fukare,imate podrsku iz ZE, i brzo da nam se vratite .. A sada ste vidjeli ko su velež i željeznichmar !
❶❾❽❽
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Krivo mi je (kako ne bi bilo), al' da krivim Želju ili Veleža - ne pada mi na pamet. Zašto? Dovoljno je pogledati kompletnu sezonu da shvatimo kako ni Mostar ni Sarajevo nije krivo za ovo što se dešava u Tuzli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
O Tuzla ćao, o Tuzla ćao...
J***ga, morao je neko. Vratićete se vi.

Godinama ista prica, u zadnjim kolima se opstanak trazi, nece svake godine drugi se smilovati.
Tesko je sad kriviti i Velez, i Zelju i ostale kad je u vlastitoj avliji problem, kad je na domacem terenu toliko bodova prosuto, i onda ocekuju da ce se neko za njih boriti da ostanu u ligi
Tesko je sad kriviti i Velez, i Zelju i ostale kad je u vlastitoj avliji problem, kad je na domacem terenu toliko bodova prosuto, i onda ocekuju da ce se neko za njih boriti da ostanu u ligi
- kupus army
- Kontakt:
Jednostavno ova liga je go Qurac,sve se unaprijed zna.Nisam navijac Slobode,al mi ih je zao.Velezu mi je do danas bio simpatican klub,a od danas im zelim da se raspadnu vec do sutra ako je moguce,sve im hebem!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Barem ti bi trebao znati da su BL i Tuzla uvijek imali dobre odnoseRSBL je napisao/la:Zasluzeno. A sad nastavite krasti i pokazivati svoj krkanluk, ali u prvoj ligi FBiH.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa vi ste osigurali preko veza GOSK-u 3 boda iz Vrapcica,a da oni vama daju u Gabeli...Tako ste dosli u situaciju da sami o sebi odlucujete,al niste uspjeli...
A Zeljo vam je mogao pomoci,al vaga izmedju vaseg Hvala i trebinjskog ceka zna se gdje prevaga
A Zeljo vam je mogao pomoci,al vaga izmedju vaseg Hvala i trebinjskog ceka zna se gdje prevaga

Niđe je veze kriviti druge za svoj neuspjeh. Imali ste sve u svojim rukama. Niste ošutali po golu.
BeastZE je napisao/la:Fukare,imate podrsku iz ZE, i brzo da nam se vratite .. A sada ste vidjeli ko su velež i željeznichmar !

U novi boj ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma jok, Velez i Zeljo su Manchester United i Barcelona pa mogu i sa pola snage i bez morala pobjedjivati ekipe koje se grcevito bore za opstanak. sve za Slobodu, samo narucite. trebali ste javiti sa koliko golova zelite da velez i Zeljo pobjede.D€LUX je napisao/la:ALOO LIKOVI KO JE VAMA KRIV???? PA VI STE TREBALI SAMO DATI JEDAN GOL VI NISTE PRISLI GOLU..... SAMI STE SEBI KRIVI .... NIJE NI ZELJO NI VELEZ.... VEC SAMI STE KRIVI.... LOSI STE I TO JE TO...

bez povratak zelim, proci ce brzo godina al ovo sto su vam uradili nazovimo BOSNJACKI timovi trebate dobro zapamtiti.....prodali bi se mi za marku da mozemo, a zelimo neku drzavu i kukamo a najveci neprijatelji smo sami sebi, stidi se zeljo stidi se jos vise velez 

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I tvoj Celik ce iduce godine ispasti, bolje da vi njima odete nego da se oni vracajuBeastZE je napisao/la:Fukare,imate podrsku iz ZE, i brzo da nam se vratite .. A sada ste vidjeli ko su velež i željeznichmar !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.