Nek uzme Posusje, ljudi se najmanje brukaju od svih klubova.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko nam prica o dovodjenju kvalitetn9h igracamagnum je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Bolje ti je da podsjetis ove iz svog kluba kako se dovodi kvalitetan igrac, cini mi se da su zaboravili. Valjat ce gledat Zelju na tabeli ispred vasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:02Da podsijetimo ove mostarske botove sta smo pricali za Kevelja?![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dosadio si i Bogu i narodu s 5 profila od cega su 3 pitarska i otvaranje ociju klubu koji ti je rival.. imas svoje udruzenje pomozi ba i opleti s potezima i sta bi ti i kako LegendoVirtu4l je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:43Mirvić se ponaša kao nafurani tinejdžer koji se dokazuje tinejdžerkama.
Umjesto da napraviš strukturu kao svaki normalan privatni klub, ti želiš u sve da se miješaš, a nemaš pojma. On ne može da shvati da u svakom segmentu poslovanja postoji struka koju zaposliš i onda oni rade svoj posao, a ti treba da budeš njihov servis i da se uključiš samo onda kada se donose velike i bitne odluke.
Tako je kod nas kasnije i Misimović počeo dovoditi igrače i slati mailove kako on "odgovara" za njih. Iako nikad niko nije saznao šta znači ta odgovornost. Jedina razlika je u tome što je Misimović trošio Željine pare a Mirvić troši svoje, ali poenta je ista, ni jedan ni drugi nisu stručni da bi to radili.
Ne mora ni trener aminovati svaki transfer sve dok se igrač uklapa u klupski sistem, za to je zadužen sportski direktor i ljudi oko njega. Naravno, za to prvo moraš izgraditi svoj stil i ono čemu težiš na terenu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Standardni mufloni se prvi upecali, kao i obično

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ti se najviše trudiš da obratim pažnju na tebe. Da ti pravo kažem, neću.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:31Ma ti si najveci muflon ovdje ako fakat mislis da hoce da idu jer im se psuje u Facebook komentarima![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, inače je ovaj kadar bolji od tih iz Surdulice i Pančeva.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:19Sta ce mu carobni stapic pored pojacanja iz Surdulice i Panceva. Nastavite li dovoditi ovakve igrace a mi bar malo bolje nego dosad bice nam bara-bara kadar tako da je sve moguce, sve zavisi od iducih mjesec dana.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:16To Ćorić ima čarobni štapić?
Štilić našao izvor mladosti?
https://www.transfermarkt.com/fk-zeljez ... erein/2573
Pa nije ti to baš neka referenca, na Đuričkovića su svi drvlje i kamenje, a pokazao se top pojačanjem.
Kad dovedete i koga dovedete, pa ćemo komentarisati

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kakvi komentari i bakraci, botovi im suplju prosipaju. To im i jeste posao jbg. UO im je bas proklizao sa dronom, pa sa Klafuricem, pa sa Bulicem. Zaredali kikseva strasnih, sad se valja vadit.
Zadnja izmjena: upohaluhizugnimda, dana/u 20 jun 2024, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
1. Borac - trener out
2. Zrinjski - trener out
3. Velež - trener out
4. Sarajevo - trener out
2. Zrinjski - trener out
3. Velež - trener out
4. Sarajevo - trener out
-
- Kontakt:
Ma nabili im komplekse,godinama im ublehe igraju pa kad dovedemo neko ime koje nije zvucno kod njih je odma BajramShategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:34Jest, inače je ovaj kadar bolji od tih iz Surdulice i Pančeva.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:19Sta ce mu carobni stapic pored pojacanja iz Surdulice i Panceva. Nastavite li dovoditi ovakve igrace a mi bar malo bolje nego dosad bice nam bara-bara kadar tako da je sve moguce, sve zavisi od iducih mjesec dana.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:16
To Ćorić ima čarobni štapić?
Pa nije ti to baš neka referenca, na Đuričkovića su svi drvlje i kamenje, a pokazao se top pojačanjem.
Kad dovedete i koga dovedete, pa ćemo komentarisati![]()
-
- Kontakt:
Nije ni bitno jel bolji, poenta jel mogu njihovi pojedinci donijeti neki kvalitet vama. U Surdulici je jedan od boljih bio Hajdarevic i igrao je redovno, kod nas nije igrao. Rustemovic, Tomasevic, Zaimovic, Kunic, Sovsic - svi su iz Surdulice i igrali u PL u boljim ekipama i niko se nije nesto narocito pokazao, ili su bili prosjek ili losi. Opcenito je kvalitet fudbala nasih komsija ne racunajuci prvih par ekipa vrlo diskutabilan.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:34Jest, inače je ovaj kadar bolji od tih iz Surdulice i Pančeva.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:19Sta ce mu carobni stapic pored pojacanja iz Surdulice i Panceva. Nastavite li dovoditi ovakve igrace a mi bar malo bolje nego dosad bice nam bara-bara kadar tako da je sve moguce, sve zavisi od iducih mjesec dana.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:16
To Ćorić ima čarobni štapić?
Ne znam kome se Djurickovic pokazao kao top pojacanje, ono sto sam vas ja ispratio dobar je bio al nista specijalno, na derbiju je par puta ispao smijesan.
Gdje vam je Campobello? Otkad ode Klaf, nestade i on.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad kad objave Klafurić novi trener Zrinjskog 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Što ne mora ništa da znači.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:49Nije ni bitno jel bolji, poenta jel mogu njihovi pojedinci donijeti neki kvalitet vama. U Surdulici je jedan od boljih bio Hajdarevic i igrao je redovno, kod nas nije igrao. Rustemovic, Tomasevic, Zaimovic, Kunic, Sovsic - svi su iz Surdulice i igrali u PL u boljim ekipama i niko se nije nesto narocito pokazao, ili su bili prosjek ili losi. Opcenito je kvalitet fudbala nasih komsija ne racunajuci prvih par ekipa vrlo diskutabilan.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:34Jest, inače je ovaj kadar bolji od tih iz Surdulice i Pančeva.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:19
Sta ce mu carobni stapic pored pojacanja iz Surdulice i Panceva. Nastavite li dovoditi ovakve igrace a mi bar malo bolje nego dosad bice nam bara-bara kadar tako da je sve moguce, sve zavisi od iducih mjesec dana.
Ne znam kome se Djurickovic pokazao kao top pojacanje, ono sto sam vas ja ispratio dobar je bio al nista specijalno, na derbiju je par puta ispao smijesan.
Koliko je samo igrača koji kod nas nisu igrali ili su igrali ispod prosječno, odu i Zrinjski i pretvore se u Roberto Carlose, Xavije, Inieste, Robbene...
Nešto se ne sjećam da je ispao smiješan, generalno je odigrao dosta dobro.
Iduću sezonu sigurno standardan u odbrani.
Vi morate napraviti skoro pa totalni rebuilding da bi se ozbiljno uključili u bilo šta.
Fali vam bar 5-6 igrača za prvi sastav, a ni klupa nije nešto.
Ako nećete da i ovu sezonu čekate na prvu gostujuću pobjedu 10+ kola.
Dovedite, pa ćemo vidjeti gdje je ko.
Koševo Zapad
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:25dosadio si i Bogu i narodu s 5 profila od cega su 3 pitarska
Ponovo infantilne optužbe za više profila, zar ste toliko nemoćni?
Provjeri sa administracijom foruma, bar to se lako provjeri.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IsmirMirvic
Podsjecam vas na ovaj post:
Neki su odmah prepoznali potencijal mladog Al Jabera, ali nije bilo nacina da se realizuje. Sada navodno postoje izuzetno jake ponude iz inostrastva, toliko jake da bi se mogao oboriti rekord lige, ali da ne prejudiciramo, mozda se izjalovi, mozda nije bas tako kako se prica.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:03Pitanje za bolje informisane navijace FC Zeljeznicar.
Da li bi vas klub prihvatio na zimu offer gradskog rivala za Abdulmalika Al-Jabera u iznosu od nekih $250k? Nije provokacija, govorim o hipotetickom scenario.
Pozdrav!
Zadnja izmjena: IsmirMirvic, dana/u 20 jun 2024, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koliko vi niste u vinklu ni priblizno nemocniVirtu4l je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:58Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:25dosadio si i Bogu i narodu s 5 profila od cega su 3 pitarska
Ponovo infantilne optužbe za više profila, zar ste toliko nemoćni?
Provjeri sa administracijom foruma, bar to se lako provjeri.![]()
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, voltron30 i 14 gostiju.