pitarlOOk je napisao/la:Brazilci prošli ljekarske preglede i nema prepreke za potpis ugovora![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pitarlOOk je napisao/la:Brazilci prošli ljekarske preglede i nema prepreke za potpis ugovora![]()
![]()
Misliš?uNbx je napisao/la:pitarlOOk je napisao/la:Brazilci prošli ljekarske preglede i nema prepreke za potpis ugovora![]()
![]()
Nemoj sirit dezinformacije, zile zivac im nabio pritisak trista sa dvesta. Kad se to sad razleti po oranicama.
Evo neznam bougumikenanbrajic je napisao/la:Misliš?uNbx je napisao/la:pitarlOOk je napisao/la:Brazilci prošli ljekarske preglede i nema prepreke za potpis ugovora![]()
![]()
Nemoj sirit dezinformacije, zile zivac im nabio pritisak trista sa dvesta. Kad se to sad razleti po oranicama.
Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor jer prvo pitanje je veoma čudnovatoMCMXLVI je napisao/la:Tu sam (:Rinuka je napisao/la:A sto mene ne vratise?
Poslao sam sve informacije...Zna li neko ko je ovaj Faik? Frajer mi poslao zahtjev, ali to nije onaj tip koji je napravio grupu..
Bio sam te dodao samo zaboravio ubaciti u grupu. Sad je sve uredu i promjeni onaj sorc u drugu boju![]()
@high, na to pitanje vam ne mogu dati odgovor
De mi zalijepi taj klip ovde ako nije problemcrozzer je napisao/la:Pregledao sam klip ovog špica, fizički je prejak, dobra realizacija, pojačanje u pravom smislu te rijeci!
X-cina. Ni ja nisam niti jedan klip pogledao.uNbx je napisao/la:Toliko vjerujem Sefu da necu ni da gledam nista.Jedva cekam proljece da se iznenadim kako Bog zapovijeda.
Derdiyok je napisao/la:De mi zalijepi taj klip ovde ako nije problemcrozzer je napisao/la:Pregledao sam klip ovog špica, fizički je prejak, dobra realizacija, pojačanje u pravom smislu te rijeci!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
ade43 je napisao/la:Ja samo molim Boga da ovi naši treneri (čitaj kondicioni) stešu malo ovog ćelu. Vidi se da ima viška kila ,ipak nije on Said hmm))
Vidi mu guzova, k'o KimRule_hz je napisao/la:ade43 je napisao/la:Ja samo molim Boga da ovi naši treneri (čitaj kondicioni) stešu malo ovog ćelu. Vidi se da ima viška kila ,ipak nije on Said hmm))
dje brate ti vidis visak kila lik takve gradje ko benko nema sala sve sami misic
Ima malo ali nista strasno, danas sam bio sa njim..bacali supljuRule_hz je napisao/la:ade43 je napisao/la:Ja samo molim Boga da ovi naši treneri (čitaj kondicioni) stešu malo ovog ćelu. Vidi se da ima viška kila ,ipak nije on Said hmm))
dje brate ti vidis visak kila lik takve gradje ko benko nema sala sve sami misic
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, HyperOS, johntravolta123, laznokrilo, mosarajvosa83, nedimmmm1337, ronaldo99, Rule_hz i 50 gostiju.