FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikad od nas ozbiljan klub nikad.
- Maroon1946
- Kontakt:
U proteklih 7 dana
- potvrda da je Aylah i dalje u klubu
- pomirenje sa savezom
- vracanje repke u Butmir
- Rozman out, trener slicnih predispozicija in
- novi igrac Jovic
Mozda nas Vico pripazi zbog ovog Zeljkovica pa izvucemo trece mjesto
- potvrda da je Aylah i dalje u klubu
- pomirenje sa savezom
- vracanje repke u Butmir
- Rozman out, trener slicnih predispozicija in
- novi igrac Jovic
Mozda nas Vico pripazi zbog ovog Zeljkovica pa izvucemo trece mjesto

Peneranda je dokaz da nije sve u imenima.H8Z7 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 15:40Sloga Doboj tamo se, eto nas sklanjaj se.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2024, 15:38Odakle to?
Evo pročitao sad, ssba pisao. Ne znam šta da mislim.
Eto šta mislim ako su nam ovo "pojačanja".
-
- Kontakt:
Imali ko da zamoli Edu Gacanina da kesira ovog parmaka mirvica sad mu je ionako dosadno u kucnom pritvoru, nek pere nek radi sta hoce od ovog gmaza ne moze gori biti.
Ne tražim ja druže imena, ne znam da li si primjetio dok pišem ja sam za mlade igrače koji se mogu kasnije prodati, još da se dodaji 3 do 4 igrača malo iskusnija. Nešto kao Iliev, Radović, Aničić (koji nije ispunio očekicanje) i Čataković sada. Sa njima spojiš mlade igrače plus akademce. Nikakve igrače sa CV kao Peneranda i sl.fks74 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:09Peneranda je dokaz da nije sve u imenima.H8Z7 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 15:40Sloga Doboj tamo se, eto nas sklanjaj se.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2024, 15:38
Odakle to?
Evo pročitao sad, ssba pisao. Ne znam šta da mislim.
Eto šta mislim ako su nam ovo "pojačanja".
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kako nam malo treba, j.bo vas raport u zicugu. Frajeri vas navlače samo tako. 
Ma ovo sve sa Mirvicem su samo neke musafere i lopovluci od kako je usao u klub. Doslovno frajer dovede trenera i hrpu igraca,pa ih onda rastjera nesto malo proda,pa onda opet dovede iste pa isti scenario zavrti. Muljaze teske,
- Maroon1946
- Kontakt:
NA DANAŠNJI DAN
Na današnji dan 30.maja 2015. Sarajevo je u okviru 30.kola BH Telecom Premijer lige potvrdilo svoju treću šampionsku titulu prvaka BiH.U grotlu Koševa pala je tuzlanska Sloboda rezultatom 3:1. Strijelci su bili Benko,Velkoski i Bilbija.
Trener je bio Dženan Uščuplić koji je bordo momke izveo u svojoj omiljenoj 4-1-4-1 formaciji a sastav je sljedeći: DELAČ - PUZIGAĆA - TATOMIROVIĆ - BERBEROVIĆ - BARIĆ - CIMIROT - RADOVAC - VELKOSKI - STOJČEV - BEKIĆ - BENKO (još su ušli Bilbija,Rustemović i Okić)

Na današnji dan 30.maja 2015. Sarajevo je u okviru 30.kola BH Telecom Premijer lige potvrdilo svoju treću šampionsku titulu prvaka BiH.U grotlu Koševa pala je tuzlanska Sloboda rezultatom 3:1. Strijelci su bili Benko,Velkoski i Bilbija.
Trener je bio Dženan Uščuplić koji je bordo momke izveo u svojoj omiljenoj 4-1-4-1 formaciji a sastav je sljedeći: DELAČ - PUZIGAĆA - TATOMIROVIĆ - BERBEROVIĆ - BARIĆ - CIMIROT - RADOVAC - VELKOSKI - STOJČEV - BEKIĆ - BENKO (još su ušli Bilbija,Rustemović i Okić)

- NisamInSajder
- Kontakt:
Jedini smo klub u svijetu koji je pod nečijim vlasništvom, a u njemu ima 10 struja i svaka hoće da bude glavna. Ne ide ovo na dobro.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li kraja ovim cirkuskim predstavama?
I ček' sad, koji će nam sad qurac ovaj stoper ako ostajemo bez trenera i SD? Čija je želja on?
I ček' sad, koji će nam sad qurac ovaj stoper ako ostajemo bez trenera i SD? Čija je želja on?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- Maroon1946
- Kontakt:
"I da, tačno je da se igračima i njihovim menadžerima u vezi mogućeg transfera u FK Sarajevo javljaju druge osobe iz kluba, a da to nije sportski direktor."MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:36Ima li kraja ovim cirkuskim predstavama?
-
- Kontakt:
Klub u rasulu a ti se ufatio ko pjan plota, eto taj ostanak ce promjeniti ove turbulencije u klubu.
Treba da ostane da pokaze do kraja svoj potencijal da ga mlatne kakav prvak san marina, da ne bude poslije zaljenja za njim...
-
- Kontakt:
Kako Ismir i Ajla izlevatise sjever,fuj....
Ovaj Jovic je los igrac.
Sportsport pise da je samo pitanje vremena kad ce objaviti da je Rozman bivsi i da su zvali vise trenera.Uskoro ce objaviti ko preuzima
Ovaj Jovic je los igrac.
Sportsport pise da je samo pitanje vremena kad ce objaviti da je Rozman bivsi i da su zvali vise trenera.Uskoro ce objaviti ko preuzima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tek kada budu zvanične informacije izašle iz kluba, tek onda će da vjerujem. Do tada mi ne pada napamet da vjerujem nekim lijevim portalima i nekim osobama. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Može li se u Travniku kupiti trenerska licenca? Pitam za jarana.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:38"I da, tačno je da se igračima i njihovim menadžerima u vezi mogućeg transfera u FK Sarajevo javljaju druge osobe iz kluba, a da to nije sportski direktor."MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:36Ima li kraja ovim cirkuskim predstavama?
Igrači će odmah na trening.
Ti znaš da je klub u rasulu ?Istinasamo123 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:41Klub u rasulu a ti se ufatio ko pjan plota, eto taj ostanak ce promjeniti ove turbulencije u klubu.
Treba da ostane da pokaze do kraja svoj potencijal da ga mlatne kakav prvak san marina, da ne bude poslije zaljenja za njim...
Joj jeste se uhvatili Ayle, kao da je neko bojkotovao zbog nje, ovaj...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Maroon1946
- Kontakt:
Bas je tesko spojiti 1+1fks74 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:44Ti znaš da je klub u rasulu ?Istinasamo123 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:41Klub u rasulu a ti se ufatio ko pjan plota, eto taj ostanak ce promjeniti ove turbulencije u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Hajdeee, Haksss, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, Rule_hz, samoFKS, sekac, Sinfoc1986, Tarapi, Uvijeknapravojstrani i 79 gostiju.