Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Killa, postujem, ali ovo sve sto radite u zadnje vrijeme je cudno, najblaze receno. Bio je neki dobar put odabran, bar je tako izgledalo, a izgleda skrece se s toga. Nije Klafuric bezveze otisao sigurno. Mislim da bi izbor trenera mogao dosta toga reci.
Otkud sad ovo..mislim marketinski bi bilo extra ali ako sad ne prodje grupu sa Srbijom ovdje ce ga dozivit kao neznalicu.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Apsolutno, ovo su greske nedopustive u ovom trenutku ksd smo realno mogli napasti prvo mjesto. Jbg.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:31Killa, postujem, ali ovo sve sto radite u zadnje vrijeme je cudno, najblaze receno. Bio je neki dobar put odabran, bar je tako izgledalo, a izgleda skrece se s toga. Nije Klafuric bezveze otisao sigurno. Mislim da bi izbor trenera mogao dosta toga reci.
Koga dovesti sada a ne preplatiti, sami su sebi iskopali rupu. Vidjecemo sta ce biti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Klafuric u svojoj trenerskoj karijeri nije nigdje ostao duze od godinu dana, glupo je staviti kompletnu odgovornost ove situacije na upravuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:31Killa, postujem, ali ovo sve sto radite u zadnje vrijeme je cudno, najblaze receno. Bio je neki dobar put odabran, bar je tako izgledalo, a izgleda skrece se s toga. Nije Klafuric bezveze otisao sigurno. Mislim da bi izbor trenera mogao dosta toga reci.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Je li to Vasilije Adzic prelazi u Sarajevo?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nemoj nas ložit Nodi, momak ima ponude iz dosta ozbiljnijih klubova. Možda ga je Đuri posavjetovao jedino... 

Kazu najtalentovaniji pa kontao Adzic
Ipak rijec je o Lovricu iz Osijeka
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nodi on je igrač Juventusa trebaš neku kreativniju suplju probat

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
On pise o RA a u avliji mu **** i lezbe hodaju hahahaah,izbrisi komentar raja ti se smije,Jeli Sarajevo ono sto je nekad bilo

Mujkic dolazi kao slobodan igrac ako sam dobro upratio? Prema TM mu istice ugovor ovog mjeseca?
Na svim temama premijerligasa neki sukobi izmedju forumasa!
Da.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Mislis jedini ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Cuj nece vam radit iza ledja a ja vam to od ppcetka pricam tj radi vam iza ledja. Nemoj se ti brinit za HZ i Ajlu,HZ su tu uvijek kad treba,da je situacija takva oni bi vec reagovali za razliku od vas.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:20Radi se na ispravljanju gresaka. Bulica cemo rijesiti, Zvonic je evo direktor nije SD, vidjecemo hoce li se dovoditi SD, nadam se da hoce. Uglavnom pitanja ce se postavljati, navijaci su tu (vecina njih vjeruj) koji pomno prate situaciju, nece se dozvoliti da iko radi incognito kao Ajla Alimanovic.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:09Eto i zvanicno Zvonic na SD-u, oko kluba Bulic, Klafuric otisao... Velez je bas poceo da luta.
Kevelj je sebi ovim potezima dosta ociju nabacio na svoju celavu glavu, ima podrsku jer ima dosta zapocetih projekata dobrih ali se itekako prati sve sta radi. Nece Velez zalutati, ima nas jos sto volimo i gledamo iskljucivo klub![]()
Tako je, HZ su uvijek tu kad treba zatjerati trenera i odraditi pravovremenski bojkot. Samo naš Dinamo zasluzuje takve navijacemosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 19:56Cuj nece vam radit iza ledja a ja vam to od ppcetka pricam tj radi vam iza ledja. Nemoj se ti brinit za HZ i Ajlu,HZ su tu uvijek kad treba,da je situacija takva oni bi vec reagovali za razliku od vas.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:20Radi se na ispravljanju gresaka. Bulica cemo rijesiti, Zvonic je evo direktor nije SD, vidjecemo hoce li se dovoditi SD, nadam se da hoce. Uglavnom pitanja ce se postavljati, navijaci su tu (vecina njih vjeruj) koji pomno prate situaciju, nece se dozvoliti da iko radi incognito kao Ajla Alimanovic.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:09Eto i zvanicno Zvonic na SD-u, oko kluba Bulic, Klafuric otisao... Velez je bas poceo da luta.
Kevelj je sebi ovim potezima dosta ociju nabacio na svoju celavu glavu, ima podrsku jer ima dosta zapocetih projekata dobrih ali se itekako prati sve sta radi. Nece Velez zalutati, ima nas jos sto volimo i gledamo iskljucivo klub![]()

Trenutno korisnika/ca: Balorda, ebi46, laszlo, svrakino1921 i 22 gosta.