FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 18:58

Paja nije los i ima neke duhovitosti i ja mu nista ne zamjerim nikada, ali ovi njegovi sljedbenici su ocajni

nego ova ce godina po svim prilikama biti mozda i najbolja u istoriji sportskog drustva barcelona

fudbaleri ce najvjerovatnije sve osvojiti, dakle 5-6 titula

u kosarci smo mozda jos i veca hegemonija, i tu ce pda puknu tri titule

rukometas valjda nesto osvoje i oni

ubjedljivo smo najjaci sportski kolektiv na svijetu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 18:59

catalonia je napisao/la:
eh da nam je sad Yaya :D :D
Izvuče mi riječ iz usta/post sa tastature :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 19:00

bparena je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nema odgovora moram opet s kim igrate ovo kolo i gdje i kada?Bio bih zahvalan na povratnim informacijama :)
subota u 21 po nasem vremenu Barselona : Atletiko Bilbao - imas na Hellas satelitu, Irdetu itd.
Nažalost su kodirali nešto pokušaću skontat gledam svakog vikenda i Barcu i Reala no izgleda da sad neću moći.Zeznut je Bilbao,ali igrate kod kuće i nažalost vjerovatno lagan posao za vas :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 feb 2011, 19:04

ma dajte ljudi sta vam je???treba biti realan,prvo poluvrijeme i pola drugog se Barca zaebavala s Arsenalom..3 razlike ce bit na Nou Campu..2 gola su primili slucajno,bezveze,Arsenal nece prici golu u uzvratu..ko sto ni jedna ekipa ne prilazi na Nou Campu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 19:05

Vidi ovih Realovih paćenika :twisted: i oni se halavnici obradovali kad je Arsenal dobio :roll:
Nemojte se kititi tuđim perjem ;) Vi kad dobijete Barcu, ili evo ovako, realnije je koliko toliko, kad postignete JEDAN gol protiv Barce, imate pravo doći i s*at' ov'da :lol: sve dok to ne postignete - ot'pepajte lagano ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 19:08

Na Jednom je napisao/la:Vidi ovih Realovih paćenika :twisted: i oni se halavnici obradovali kad je Arsenal dobio :roll:
Nemojte se kititi tuđim perjem ;) Vi kad dobijete Barcu, ili evo ovako, realnije je koliko toliko, kad postignete JEDAN gol protiv Barce, imate pravo doći i s*at' ov'da :lol:
De prebroj:
slika
1,2,3,4,5,6,7,8,9, (decima). Cuj kad ih pobjedimo i kad im uvalimo gol hahaha :lol: decko, mi smo Barcu nabijali po 5-0 kad je Messi piso u gace, mogu samo mislit kako im je bilo onih 6,7 godina bez trofeja u sjeni Reala, Depora i Valencije :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 19:09

dobro reče jedan ovdje, "popularni historičari" :lol:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 feb 2011, 19:11

Na Jednom je napisao/la:Vidi ovih Realovih paćenika :twisted: i oni se halavnici obradovali kad je Arsenal dobio :roll:
Nemojte se kititi tuđim perjem ;) Vi kad dobijete Barcu, ili evo ovako, realnije je koliko toliko, kad postignete JEDAN gol protiv Barce, imate pravo doći i s*at' ov'da :lol: sve dok to ne postignete - ot'pepajte lagano ;)
Nemoj tako sa "istoricarima" :lol: , sad ce ti izvuci neke podatke iz 60-tih godina :lol: :lol: obradovali se paćenici kao da je njihov klub pobjedio a ne arsenal, shvati ih kompleksi su to.
Ali uskoro ce i oni opet dobiti po labrnji u finalu kupa, pa ce opet biti sakrivanja mjesec dana.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 18 feb 2011, 19:13

Romariooo je napisao/la:Paja nije los i ima neke duhovitosti i ja mu nista ne zamjerim nikada, ali ovi njegovi sljedbenici su ocajni

nego ova ce godina po svim prilikama biti mozda i najbolja u istoriji sportskog drustva barcelona

fudbaleri ce najvjerovatnije sve osvojiti, dakle 5-6 titula

u kosarci smo mozda jos i veca hegemonija, i tu ce pda puknu tri titule

rukometas valjda nesto osvoje i oni

ubjedljivo smo najjaci sportski kolektiv na svijetu
Najveći i najbolji ;)
slika

Svih 5 trenera FCB svih 5 profi sekcija!

Svi 5 su u vrhu u ligi, osim hokejaša na koturaljkama.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 19:16

izzo je napisao/la:Nemoj tako sa "istoricarima" :lol: , sad ce ti izvuci neke podatke iz 60-tih godina :lol: :lol: obradovali se paćenici kao da je njihov klub pobjedio a ne arsenal, shvati ih kompleksi su to.
Ali uskoro ce i oni opet dobiti po labrnji u finalu kupa, pa ce opet biti sakrivanja mjesec dana.
Ne ne, dolaze sebi pomalo, ili to samo pokusavaju :roll: ...tj. počeli su postavljati slike u boji, nema više crno-bjelih, liferov'o ih izgleda i google :lol:

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 18 feb 2011, 19:18

Portillo je napisao/la:
Nemojte se kititi tuđim perjem ;) Vi kad dobijete Barcu, ili evo ovako, realnije je koliko toliko, kad postignete JEDAN gol protiv Barce, imate pravo doći i s*at' ov'da :lol:
De prebroj:
slika
1,2,3,4,5,6,7,8,9, (decima). Cuj kad ih pobjedimo i kad im uvalimo gol hahaha :lol: decko, mi smo Barcu nabijali po 5-0 kad je Messi piso u gace, mogu samo mislit kako im je bilo onih 6,7 godina bez trofeja u sjeni Reala, Depora i Valencije :lol:
Pretjeruješ ;) nije bilo 6 ili 7 sezona bez trofeja, nego 5 sezona.

Ali opet su 90te i prvo desetljeće 21. st. pripali Barceloni, iako je FCB imao jednu od navjeći kriza u modernijem vremenu.

HISTORIA CONTINUA...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 19:25

Leader je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
De prebroj:
slika
Pretjeruješ ;) nije bilo 6 ili 7 sezona bez trofeja, nego 5 sezona.

Ali opet su 90te i prvo desetljeće 21. st. pripali Barceloni, iako je FCB imao jednu od navjeći kriza u modernijem vremenu.
Nisi mi interesantan ovaj put, hocu da direktno idem u konflikAt a ti tako miroljubivo :D a bgm to je bilo najljepse vrijeme navijanja za Real, ono ulazis u el classico bez ikakvog opterecenja da mozes titulu izgubit u njemu :D

Gaspart slika, da bogda imali jos takvih predsjednika.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 18 feb 2011, 19:31

Portillo je napisao/la:Nisi mi interesantan ovaj put, hocu da direktno idem u konflikAt a ti tako miroljubivo :D a bgm to je bilo najljepse vrijeme navijanja za Real, ono ulazis u el classico bez ikakvog opterecenja da mozes titulu izgubit u njemu :D

Gaspart slika, da bogda imali jos takvih predsjednika.
To je bilo vrijeme Panolade :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Gaspart je neponovljiv :)

HISTORIA CONTINUA...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 20:37

@Portilo
".... ono ulazis u el classico bez ikakvog opterecenja da mozes titulu izgubit u njemu "

ma sve ti je to skoro pa ostalo isto - jedino izmjena jedne rijeci - al sve ti ga dodze skoor pa isto...

".... ono ulazis u el classico bez ikakvog opterecenja da mozes titulu osvojit u njemu " :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 21:12

bparena je napisao/la:@Portilo
".... ono ulazis u el classico bez ikakvog opterecenja da mozes titulu izgubit u njemu "

ma sve ti je to skoro pa ostalo isto - jedino izmjena jedne rijeci - al sve ti ga dodze skoor pa isto...

".... ono ulazis u el classico bez ikakvog opterecenja da mozes titulu osvojit u njemu " :mrgreen:
Aj kad si vec tako neemacipovan, da te malo emancipujem :D Znas, u onom vremenu se titula nije osvajala u dvije utakmice, tada je Primera bila daleko najjaca Liga na svijetu (Real i Valencija su igrali finale) i posrtaj najvecih mogo si ocekivat i od ekipa kao sto su Zaragoza, Betis i Oveido, a protiv ekipa kao sto su Depor i Valencija si unaprijed racuno posrtaj :D Dok su u ono vrijeme utakmice sa Barcom bile nesto kao danas El Madrilleno, ako hoces da ih pobijedis nabrijes se posteno, ako neces igras sa pola snage :D Ja sam onda vise volio pobjede nad Deporom i Valencijom nego nad vama, ali eto, vremena se mijenjaju. Danas je slika drugacija, ali svejedno, mi ostajemo najbolji klub na svijetu 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 21:45

Portillo je napisao/la:
bparena je napisao/la:@Portilo

Aj kad si vec tako neemacipovan, da te malo emancipujem :D Znas, u onom vremenu se titula nije osvajala u dvije utakmice, tada je Primera bila daleko najjaca Liga na svijetu (Real i Valencija su igrali finale) i posrtaj najvecih mogo si ocekivat i od ekipa kao sto su Zaragoza, Betis i Oveido, a protiv ekipa kao sto su Depor i Valencija si unaprijed racuno posrtaj :D Dok su u ono vrijeme utakmice sa Barcom bile nesto kao danas El Madrilleno, ako hoces da ih pobijedis nabrijes se posteno, ako neces igras sa pola snage :D Ja sam onda vise volio pobjede nad Deporom i Valencijom nego nad vama, ali eto, vremena se mijenjaju. Danas je slika drugacija, ali svejedno, mi ostajemo najbolji klub na svijetu 8-)

Ovi navijaci reala jadni samo pricaju o onome sto je nekada bilo

podsjete me ovako na jednog lika starog iz domace serije Tale, onaj sto samo govori:

"Ehh, kakve je Pešta kupleraje imala"
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 feb 2011, 22:35

Ja mislim da je fudbal danas jako tezi za igrat nego sto je bio u proslosti i da su danas mnogo jaci defanzivni igraci nego u proslosti... ;) :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 22:49

Portillo je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Ja mislim da je fudbal danas jako tezi za igrat nego sto je bio u proslosti i da su danas mnogo jaci defanzivni igraci nego u proslosti... ;) :D
Bravo, kako si to zakljucio. E ajde sada pokusaj zakljuciti u skladu s tvojim mentalnim mogucnostima, dali su i napadaci bili slabiji nego danas.

3+6+2+5 ma vise neznam ni kako ide redosljedom, al eto vama proslost - vi nas ucite istoriju - mi ovih godina vas fudbalskoj igri ....

p.s. mi dobijemo peticu iz istorije - vi peticu u fudbalu .... :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 22:51

bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Ja mislim da je fudbal danas jako tezi za igrat nego sto je bio u proslosti i da su danas mnogo jaci defanzivni igraci nego u proslosti... ;) :D
Bravo, kako si to zakljucio. E ajde sada pokusaj zakljuciti u skladu s tvojim mentalnim mogucnostima, dali su i napadaci bili slabiji nego danas.

3+6+2+5 ma vise neznam ni kako ide redosljedom, al eto vama proslost - vi nas ucite istoriju - mi ovih godina vas fudbalskoj igri ....

Jest 5 godina bez trofeja normalno da ćete dobit 5 :D
Sveu znaku broja 5 5 bodova nam bježite,5 godina ste bili bez trofeja,5:0 nas dobili i Mou će vas na kraju po 5 put ponizit :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 22:53

bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

A na fakultetu najveca ocjena je 10, steta sto nam je nikada necete dati, mi smo vama dali i preko njega :lol: probili sve barijere :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.