Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Uh, gotovo je...tesko izborena pobjeda na jednom od najtezih gostovanja. Prvo poluvrijeme smo imali dominaciji i bili bolji , dok se u drugom sve promjenili jer smo bili ti koji se brane i igraju na kontre. Mislim da je to Conte svjesno uradio zbog teskog gostovanja u Napulju za 3 dana. Niz se nastavlja, idemo dalje, sto je nabitnije opet smo prvi sa utakmicom manje...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jos sam ovo da napomenem: 4. pobjede zaredom. Moramo nastaviti ovaj niz !
Juve jos ne zna za poraz. Joj jest mi drago
Juve jos ne zna za poraz. Joj jest mi drago

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
cestitke ekipi na pobjedi idemo dalje
FORCA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORCA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nova 3 boda su upisana, na jednom od tezih gostovanja ove sezone. Ostaju nam jos Napoli, Udinese i Roma od vecih utakmica. Lazio je u nastavku imao najvece prilike preko Hernanesa i Klosea, ali zaustavili su ih bivsi Lazial Lichsteiner odnosno Buffon. Poslije tih 20-ak minuta presinga domacina, Juve vrlo dobro zatvara utakmicu i da se Giaccherini bolje snasao u onoj situaciji, odnosno da je uposlio Marchisia utakmica bi bila odavno gotova.
Drago mi je sto smo pokazali da se znamo braniti i kada ne kontrolisemo posjed lopte. Odbrana odlicna, cak je i Bonucci u nastavku bio mozda i nas najbolji odbrambeni igrac. Pirlo opet medju najboljim pojedincima, jednostavno ne moze se odrediti koliko znaci njegovo iskustvo ovoj ekipi. Nadam se da ce imati energije za sljedecu utakmicu nakon ovako teskih 90 minuta, jos je vukao povredu.
Sve u svemu, mozemo biti prezadovoljni po mom misljenju. Cestitke Conteu i igracima! Po meni igrac utakmice Buffon, mada su i Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini i pogotovo Matri odigrali jako dobro.
Drago mi je sto smo pokazali da se znamo braniti i kada ne kontrolisemo posjed lopte. Odbrana odlicna, cak je i Bonucci u nastavku bio mozda i nas najbolji odbrambeni igrac. Pirlo opet medju najboljim pojedincima, jednostavno ne moze se odrediti koliko znaci njegovo iskustvo ovoj ekipi. Nadam se da ce imati energije za sljedecu utakmicu nakon ovako teskih 90 minuta, jos je vukao povredu.
Sve u svemu, mozemo biti prezadovoljni po mom misljenju. Cestitke Conteu i igracima! Po meni igrac utakmice Buffon, mada su i Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini i pogotovo Matri odigrali jako dobro.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Sta reci kome posluku porati?? Sto bi Bianconero1988 reko
Rutinska pobjeda, polako se vracamo na stari Juve.
Buffon- Supermen!!!!!!!!!
Barzagli nastavlja igrati dobro, svaka cast majstore!!
Samo mi Vidal nije danas nesto bio kao sto smo navikli gledati, al dobro je bit ce druga prica protiv Napolia..

Rutinska pobjeda, polako se vracamo na stari Juve.
Buffon- Supermen!!!!!!!!!
Barzagli nastavlja igrati dobro, svaka cast majstore!!
Samo mi Vidal nije danas nesto bio kao sto smo navikli gledati, al dobro je bit ce druga prica protiv Napolia..
Na kraju rutinski odradjeno, vidi se da Conte želi da ugradi u ovu ekipu oNaj stil kada je on igrao, da je i 1:0 dosta za pobjedu
! Lazio je zadao jak tempo i onda pred kraj ni sami nisu uspjeli to izdrzati, Juventus je ekipa koja je najbolje fizički pripremljena i teško se sa njima utrkivati!
Sve u svemu odlično, dobra je ova cinjenica kad se i malo slabije odigra da se bodove osvajaju, to su odlike veliki ekipa!
Sljedeća protiv Napolija koji su -9 iz Juventusa, neće biti Marche ali idemo u Napulj po povoljan rezultat, ja zadovoljan i X!

Sve u svemu odlično, dobra je ova cinjenica kad se i malo slabije odigra da se bodove osvajaju, to su odlike veliki ekipa!
Sljedeća protiv Napolija koji su -9 iz Juventusa, neće biti Marche ali idemo u Napulj po povoljan rezultat, ja zadovoljan i X!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Utakmica s nase strane ne toliko dominantna kao prijasnje ali mozemo i mi jednu utakmicu povuci rucnu...
Sljedece kolo dobiti ono spodobe iz Napolia koji su samo odgodili dan likvidacije...
Sretan pobjedom...
Sljedece kolo dobiti ono spodobe iz Napolia koji su samo odgodili dan likvidacije...
Sretan pobjedom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Bravo šampioni... 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
11 kola bez poraza,čak i Cappelova generacija ima na čemu da zavidi,sjajno!!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Conte vodi ekipu kao Lippi, vidi se ko je od koga ucio...
I ovaj put statistika je bila na nasoj strani, mada je lazio imao dobrih sansi, pogovo stativa. Nakon sto smo poveli, imao sam osjecaj da idemo jos koji zabit, medjutim, trener je odlucio cuvati steceno vodstvo...
Mali hendenikep ce biti ne igranje Marchisia koje veceras nije bio na nivo, dok sa druge strane, Matri je opet dobro odigrao iako nije zabio gol...
Bice tesko u Napulju, al' tabela govori da se ne trebamo bojati ostalih rivala. Znaci, Milan, sinter, Lazio su zavrseni pa sad na red treba da dodju ostali...

I ovaj put statistika je bila na nasoj strani, mada je lazio imao dobrih sansi, pogovo stativa. Nakon sto smo poveli, imao sam osjecaj da idemo jos koji zabit, medjutim, trener je odlucio cuvati steceno vodstvo...
Mali hendenikep ce biti ne igranje Marchisia koje veceras nije bio na nivo, dok sa druge strane, Matri je opet dobro odigrao iako nije zabio gol...
Bice tesko u Napulju, al' tabela govori da se ne trebamo bojati ostalih rivala. Znaci, Milan, sinter, Lazio su zavrseni pa sad na red treba da dodju ostali...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zar nije i prosle sezone Pepe dao go u Lazio kad smo i dobili 0-1 

mislim da jest u 87 minutiSoloJuve26 je napisao/la:Zar nije i prosle sezone Pepe dao go u Lazio kad smo i dobili 0-1

Edit: Na 0:1, mogli smo lahko rjesiti utakmicu, prije svega mislim na Pepea...
Ovaj podatak govori sve trenutno 25 bodova, a prošle sezone nakon polusezone 31, koliki je napredak prisutan u odnosu na prošlu sezonu, ovo je bodovno a u odnosu na sistem rada to je nebo i zemlja!
Conte je ono što je trebalo Juventusu
Conte je ono što je trebalo Juventusu

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bravo Pepe, drugu godinu za redom donosi tricu iz Rima
the man of match ut Buffona

the man of match ut Buffona

- SoloJuve26
- Kontakt:
Citam da je Lavezzi dobio zuti u 90 min i valjda nece igrati protiv nas???
- Burberry46
- Kontakt:
kako se sve mijenja, sjećam se nekad Lacio bio u nekoj krizi, ali stalno dobijali JUve...fiore čini mi se bio vam baš dosadan, nekoliko puta presudio.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A gdje si strucnjak sta ima, de nam napisi stručno mišljenje ko osvoja?AllAbout je napisao/la:objektivno..jos daleko od tima za titulu
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
htio bih pitati u vezi onih ex yu kanala za vlc
izbacuje mi error kad pokrenem...ne znam sta je, pokuso reinstalirati al nece..
ako neko moze pomoci...

izbacuje mi error kad pokrenem...ne znam sta je, pokuso reinstalirati al nece..
ako neko moze pomoci...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.