Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 okt 2025, 22:31

Barcod je napisao/la:
23 okt 2025, 19:58
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
23 okt 2025, 19:26
Au kume, pa ja jedva odgledah jednu minutu. Ko da pravi kakav program za djecu od 5 godina.

BTW zar 7 pro max nije samo za kinesko trziste?
Da si pogledo cijeli klip vidio bi da ga je narucio iz Kine :kafa: , inace momak radi dobre recenzije mobitela i prilicno je realan
Recenziju ovog tel tek treba da uradi
ne treba mi recenzija citava da pogledam da znam da je kineski, jer je vecina prethodnih pro modela bila samo za kinesko trziste.

licno ne bih razmatrao uopste ovaj model, i s toga ne vidim ni poentu ovih recenzija u evropi.

eventualno mozda bih nabacio Xiaomi EU rom ako to i dalje postoji, ali s obzirom da je google poostrozio tu praksu, vjerovatno ne bi ni radio onaj google play integrity.

s obzirom da je za kinesko trziste, vjerovatno i ne podrzava esim. ko cesto putuje, esim je odlicna stvarka.

ali je steta, odlican uredjaj, to se ne osporava, bar da xiaomi dopusti neki global rom.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 24 okt 2025, 13:30

23 okt 2025, 22:31
Barcod je napisao/la:
23 okt 2025, 19:58
23 okt 2025, 19:26
Au kume, pa ja jedva odgledah jednu minutu. Ko da pravi kakav program za djecu od 5 godina.

BTW zar 7 pro max nije samo za kinesko trziste?
Da si pogledo cijeli klip vidio bi da ga je narucio iz Kine :kafa: , inace momak radi dobre recenzije mobitela i prilicno je realan
Recenziju ovog tel tek treba da uradi
ne treba mi recenzija citava da pogledam da znam da je kineski, jer je vecina prethodnih pro modela bila samo za kinesko trziste.

licno ne bih razmatrao uopste ovaj model, i s toga ne vidim ni poentu ovih recenzija u evropi.

eventualno mozda bih nabacio Xiaomi EU rom ako to i dalje postoji, ali s obzirom da je google poostrozio tu praksu, vjerovatno ne bi ni radio onaj google play integrity.

s obzirom da je za kinesko trziste, vjerovatno i ne podrzava esim. ko cesto putuje, esim je odlicna stvarka.

ali je steta, odlican uredjaj, to se ne osporava, bar da xiaomi dopusti neki global rom.
Ova da stigne u Europu dobro bi sjebalo statusni simbol jabuku i Samsung :kafa:
Arsenal All The Way !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 okt 2025, 14:20

Pa ti si prije dvije sedmice pisao da su Kinezi smece kao i sve drugo osim samsunga i applea

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.