AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 17 nov 2012, 23:11

L'Avvocato je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: da je Nocerino dao samo pass malo ranije za Sarawija ali nije, ja ne znam sta se dogodilo sa Nocerinom .
desilo mu se to da se vratio na svoj normalni nivo, uvijek je bio panjina od igrača samo što ga prošle sezone ukenjalo opasno s golovima
Haman da je tako
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 nov 2012, 23:15

Ibra mu je štimao golove i bio je odličan ali sada je samo blijeda slika onog Nocerina od prošle godine...

Nego onaj Niang me podsjeća na Weaha stasom :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 nov 2012, 23:20

Dobro jeeee dobro jeeeeee na kraju je odlicno zavrsilo!
Faraon ubija,a Niang je strasan igrac ogroman potencijal samo da dobija sansu,idemo dalje.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 17 nov 2012, 23:21

Milanovi igrači tek pocnu igrati kad prime 2 ili 3 gola, nekad se vrate nekad ne...da je pobjediti sad anderehta pa da calcio ima barem jednog ucesnika u ligi šampiona, protiv juventusa se ne smije primiti rani gol inace ce biti maskar
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 nov 2012, 23:28

Nemojte ba prozivat Nocerina a ni Boatenga to su dobri igraci koji jednostavno nisu u formi i et. Ne moze neko dati 10 golova u ligi a igra centralnog veznog i da je panj. Bez Zlatana je teze, i mora se naci druga uloga za Nocerina a on je dobar igrac koji moze puno trcat i ima dobar sut kao i osjecaj da se ubaci na centarsut.

Faraone me iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava. Pogotovo ono njegovo vracanje u odbranu, nesto kao Rooney 8-)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 nov 2012, 23:36

Kakve amaterske greske golmana,ono se ne tolerise ni likovima u 3 bh ligi,a kamo li nekome ko igra u Milanu.Zbog te panjine nismo mogli vise od boda,mada smo ih realno govoreci zasluzili.Mislim da je ovo kap koja je prelila casu,otjerati ga na klupu i vise ga nikada ne vracati na teren :roll:

A faraon,za njega nemam rijeci,sve sto kazem bit ce suvisno.Zbog njega mi doslovno dodje da zaplacem od dragosti i ljubavi kad ga vidim :lol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 nov 2012, 23:42

bem mu gorma abiati, pa u sta gledas u moja muda jel, pa ni vrbanjusa te ne bi uzela da branis, bem ti oca pokida mi zivce. zbog tebe mi kuca nema fasade sta sam piva popio, mladi sharavi cini cuda. ime cu seb predit radi njeg mensecini, igracina je nema sta. isto i onaj niang ima potencijala samo da ove konjine dodaju loptu na vrijeme, robinjo je bio dobar. reko ja da mora igrati i on. pak je iskusan, ta bi tek bilo da bar cassana imamo sad da moze stat na loptu. bem ti onog pazzinija. bolji junuz u slaven sto donosi vodu od njeg....

ajd barem remi nije toliko lose. ali mogli smo ovo i glatko dobiti.pa jbt napoli me iznenadio .ja mislio oni su jaca momcad oni karine.. ccccccccccc
ajd idemo na pobjedu protiv juveta to se mora dobiti...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 nov 2012, 23:54

ahmad_tz je napisao/la:Nemojte ba prozivat Nocerina a ni Boatenga to su dobri igraci koji jednostavno nisu u formi i et. Ne moze neko dati 10 golova u ligi a igra centralnog veznog i da je panj. Bez Zlatana je teze, i mora se naci druga uloga za Nocerina a on je dobar igrac koji moze puno trcat i ima dobar sut kao i osjecaj da se ubaci na centarsut.

Faraone me iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava. Pogotovo ono njegovo vracanje u odbranu, nesto kao Rooney 8-)
Pa covjek jeste prosjek, trci i bori se te time nadomjesti manjak kvalitete nesto tipa Giaccherini u Juventusu.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 nov 2012, 23:55

10DelPiero je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Nemojte ba prozivat Nocerina a ni Boatenga to su dobri igraci koji jednostavno nisu u formi i et. Ne moze neko dati 10 golova u ligi a igra centralnog veznog i da je panj. Bez Zlatana je teze, i mora se naci druga uloga za Nocerina a on je dobar igrac koji moze puno trcat i ima dobar sut kao i osjecaj da se ubaci na centarsut.

Pa covjek jeste prosjek, trci i bori se te time nadomjesti manjak kvalitete nesto tipa Giaccherini u Juventusu.
ko je taj bog te vidio. ajd ne baljezgj ba... ako si doso da provociras razligu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 nov 2012, 00:01

Cekaj,ako je Saravi dobio zuti,je li to znaci da ne igra sljedecu tekmu? :o Gospe draga,u gov*ima smo ponovo :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 nov 2012, 00:03

Igra Faraon protiv nas..

Ovako je to bilo,ipak niko od navedenih nije dobio.
De Jong, Mexes, Pazzini and Yepes will miss the match vs. Juventus next week if they get booked tonight.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 nov 2012, 00:04

Hocel se oporavit Bonera poznatiji kao Zid do Juveta :lol:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 nov 2012, 00:05

milanist je napisao/la: ko je taj bog te vidio. ajd ne baljezgj ba... ako si doso da provociras razligu.
Jesi normalan ti, da sam samo slovo stavio ti bi tu vidio provokaciju :?

Jos navedem da istih igraca ima u Juventusu al' jok nisi ti ni citao samo si vidio da je od Juventina post i to ti je bilo dovoljno :roll:
Alessandro Del Piero !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 18 nov 2012, 00:18

ahmad_tz je napisao/la:Hocel se oporavit Bonera poznatiji kao Zid do Juveta :lol:
jezik ti otpao (u ovom slucaju ruke) :lol: :lol:
Sloboda Tuzla !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 nov 2012, 00:28

milanist je napisao/la: ko je taj bog te vidio. ajd ne baljezgj ba... ako si doso da provociras razligu.

Jos navedem da istih igraca ima u Juventusu al' jok nisi ti ni citao samo si vidio da je od Juventina post i to ti je bilo dovoljno :roll:

jasta je neg dovoljno . i ja kad ostavim post na vasoj temi ( koji bude sasvim normalan) odmah me napadaju da nemam pojma d asam dosao da provociram i tako to... dosta mi je mojih jada jos da slusam vase provokacije neide majku mu staru :D

Edit: sam tvoj potpis me iritira, ne volim lazi i nepravdu :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 nov 2012, 00:50

milanist je napisao/la:

jasta je neg dovoljno . i ja kad ostavim post na vasoj temi ( koji bude sasvim normalan) odmah me napadaju da nemam pojma d asam dosao da provociram i tako to... dosta mi je mojih jada jos da slusam vase provokacije neide majku mu staru :D

Edit: sam tvoj potpis me iritira, ne volim lazi i nepravdu :D
Ma nije uopste provokacija nego cisto zapazanje da se ne ocekuje nesto previse od njega, covjek uopste nema niti neku tehniku niti neki pregled igre nego je ona klasicna radilica na terenu. Prosle sezone je dobar bio pogotovo su ga golovi gurnuli u centar paznje ali najvise zbog Ibre koji ostavlja dovoljno prostora i za odbrambene igrace koliko navuce igraca na sebe. Vidis ono sto je su za tebe nepravda i lazi takoder su i za mene samo u drugom smislu :D
Alessandro Del Piero !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 nov 2012, 00:55

Momci,samo da se zahvalim na usluzi! Valjda su moji uspjeli malo napunit baterije,da jos malo otvorimo tu trku za scudetto.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 nov 2012, 02:00

Zahvaljujući Abbiati-u večeras nismo dobili Napoli od kojeg smo bolji .
Shaarway čudesan !!
Mali De Sciglio također izrasta u vrhunskog igrača, čak i onaj ludi Niang će biti zvjer ( samo da ga ne prodaju ) .
Acerbi svakako bolji od Bonere , Constant ponovno solidan na lijevoj strani odbrane.
Bojan i Montolivo jako dobri.
Nocerino i Boateng ponovno ispod svog nivoa .
De Jong odličan !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 nov 2012, 02:35

ja samo mogu reci da robinho treba igrati vise i bice i vise i prilika i golova, lik je bolji od svih veznih nasih igraca, jedino montolivo je tu ali nisu isti tip igraca, robinho ima dosta lucidne poteze koje izbacuju cijelu odbranu i tesko ga je i cuvati

EL SHAARAWY je nas novi shevchenko to je sad definitivno...moze se od ove ekipe izvuci jos ima tu dosta potencijala samo treba naci idealnu prvu postavu...

FORZA MILAN!!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 nov 2012, 02:44

ronaldo99 je napisao/la: EL SHAARAWY je nas novi shevchenko to je sad definitivno...moze se od ove ekipe izvuci jos ima tu dosta potencijala samo treba naci idealnu prvu postavu...

FORZA MILAN!!
On sa nekim samo malo robusnijim napadacem koji ga nece gusiti i obrnuto, mislim da bi Milan imao savrsen napad.
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.