Ko brani naš klub jel ovim piskaranjem branimo, jel se klub moze odbraniti pisanjem dopisa i objavama u medijima?Sviuodbranu je napisao/la:Ugasili su jedan od najtrofejnijih klubova drzave, ponos grada KK Slobodu,...Isto tako nikada, nema sanse preko nas mrtvih blabla...Znas i sam jbt ko da si smarsa pao.Beduin je napisao/la:FK Sloboda se nece nikad ugasiti, ta prica je smijesna i treba je zabraniti na forumu. A evo ja prvi bih volio da ne odigramo utakmicu protiv Borca, mozda, ali MOZDA bi se digao grad, veci broj ljudi, neko ko bi zelio preuzeti Slobodu mimo gradske Uprave, privatizovan i sa licnim ulaganjima.
I 2012 niko se sem navijaca nije ni pocesao tako da .Slobodaje u opasnosti a mispavamo....Dok njihova ulaganja nebudu zakonom zasticena niko nece ulagati.
Upravo tako @solinas ugasili su kk ko kaze da neće ugasiti fudbal isto tako. Ovo je sramota za klub koji slavi 100 godina i bolje je i u arhivu nego ofk ili ovo sramoćenje, a mi izgleda nismo u stanju skupiti 500 ljudi da održimo neki protest protiv svega. Samo lelemudamo a niko konkretno ništa ne radi. Yebe se jasminu i kemi za dopise sve dok nema ljudi ispred zgrade Grada Tuzla.