Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanimljivo da je ovaj Leko sve to znao u subotu kada nije dobio ugovor na potpis, ali je i dalje čekao poziv Veleza. Udariš mu na ego i naravno da je najlakše na nacionalizam okrenut. Klafuric i oba pomoćna su inače bili svemirci. A vidi se na kraju ko se prvi upecao, seljak iz gabele koji kroz nacionalizam izbacuje svoj frustracije jer sama pomisao da živiš u Gabeli(gabuli) je dovoljno frustrirajuća. I dokad da je nacionalizam samo ostao kod seljaka koji isti pasu te fore.
Da naravno ne može on jer je Hrvat, a klafuric i pomoćnici,Hrkač, orec, mlinaric, duka su dobri Bošnjaci
Da naravno ne može on jer je Hrvat, a klafuric i pomoćnici,Hrkač, orec, mlinaric, duka su dobri Bošnjaci
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bas cudnoVelež još bez trenera, bivši Vatreni odbio Mostarce zbog "umiješanosti politike"

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.
Lik se nudio Veležu kao i desetine drugih, a nikad nije bio u opcijama.
Novinari naravno dezinformišu javnost.
Mislim da ovo treba tužiti za klevetu jer se neće drugačije naučiti.
Sa Klafom se klub gospodski rastao i hvala mu za rezultate.
Navijači ne trebaju strahovat, sve je pod kontrolom.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nesto slicno kao dronovi, kiseline itdmozak je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:37Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.

Gabela, Široki...ko je slijedeći?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
I treba ga tužiti za klevetu...mozak je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:37Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.
Ko i vi kad ono što izmislište dron i kiselinu...
Ko vas ne zna zna...
A koga je Kevelj okleveto?miki651 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:50I treba ga tužiti za klevetu...mozak je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:37Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.
Ko vas ne zna zna...
Znaš li ti uopšte šta znači kleveta?
Stvarno nisam mislio da je Velež ovakav mahalski klub, djelovali su baš ozbiljno i kao da znaju šta rade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:

Velež još bez trenera, bivši Vatreni odbio Mostarce zbog "umiješanosti politike"
Velež je već sedam dana bez trenera nakon što se mostarski klub rastao s dosadašnjim strategom Deanom Klafurićem, a čelnici Rođenih intenzivno rade na pronalasku njegovog nasljednika.
Novi trener neće biti Jerko Leko iako je dogovor bio blizu te su neki mediji objavili "ekskluzivu" da je stvar gotova i da bi trebao debitovati na klupi Mostaraca već večeras u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka na Poljudu.
Od cijele priče ipak neće biti ništa, a kako saznaje Germanijak, Leko je obavio razgovore s klupskim čelnicima te je zaista izgledalo da će doći do dogovora.
Međutim, bivši Vatreni na kraju se zahvalio na pozivu i neće doći u Mostar. Presudili su, navodno, neki vanjski pritisci i nenogometni razlozi.
Leko očito dijelu klupskih dužnosnika ili možda navijača nije bio po volji pa je sam odlučio presjeći taj čvor i ne dolaziti u sredinu u kojoj ne bi imao punu podršku.
"Ne želim raditi u atmosferi gdje se prebrojavaju krvna zrnca, gdje nije u prvom planu sportska ambicija", rekao je kratko Leko za Germanijak nagovijestivši da se u sve umiješala politika.
Inače, Velež je nedavno odlukom čelnika Rođenih imenovao Denisa Zvonića za novog direktora mostarskog kluba.
Rođeni
Šta ovo prica ovaj Vatreni
-
- Kontakt:
Ti si druže glupan u rangu sa Gabelom. Jer da ima ista u glavi i da možeš svojim mozgom malo razmišljati shvatio bi ni neke stvari. Da je čovjek htjeo nekog optužiti i podmetnut zašto nije prosuo kiselinu ? Zar mislis da bi neko znao koje prosuo kiselinu? Zar mislis da bi čovjek zvao MUP i FUP da uzmu uzorke a da zna da nema ničega ? Pa valjda bi u tom slučaju sam nešto prosuo i podmetnuo nekome. Al glup si ti momak da možeš nešto skontat svojom glavom, tebi pošalju iz stranke šta trebaš pisat i ti po tom šablonu piskaraš, klasični plaćenički garibmiki651 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:50I treba ga tužiti za klevetu...mozak je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:37Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.
Ko vas ne zna zna...
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
U 2024.godini se prebrojavaju krvna zrnca. 

Opala ti još od finala kupa smrdiš na neku kiselinu.opalaopala je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:57Ti si druže glupan u rangu sa Gabelom. Jer da ima ista u glavi i da možeš svojim mozgom malo razmišljati shvatio bi ni neke stvari. Da je čovjek htjeo nekog optužiti i podmetnut zašto nije prosuo kiselinu ? Zar mislis da bi neko znao koje prosuo kiselinu? Zar mislis da bi čovjek zvao MUP i FUP da uzmu uzorke a da zna da nema ničega ? Pa valjda bi u tom slučaju sam nešto prosuo i podmetnuo nekome. Al glup si ti momak da možeš nešto skontat svojom glavom, tebi pošalju iz stranke šta trebaš pisat i ti po tom šablonu piskaraš, klasični plaćenički garibmiki651 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:50I treba ga tužiti za klevetu...mozak je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:37Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.
Ko vas ne zna zna...
Dron i kiselina ubitačna kombinacija.
Erceg Bosna uzvraca udarac 
cega su se samo pajde dosjetile
cega su se samo pajde dosjetile
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Velež danas je održao konferenciji za medije, a na kojoj se novinarima obratio potpredsjednik kluba, Admir Rahimić, kao i Denis Zvonić, novi direktor Rođenih.
Na pressu je danas, između ostalog, bilo riječ i o izboru novog trenera ekipe nakon odlaska Deana Klafurića, a kada će Rođeni dobiti novog šefa stručnog štaba, Rahimić je poručio kako ne može to tačno reći.
- Kada ćemo imati novog trenera, to neću moći tačno reći, ali mogu reći da radimo punom parom na tome. Tražimo rješenje koje će biti najbolje i nećemo da stvaramo sebi neki pritisak, jer nije potrebno da ga sada imamo. Imamo naše trenere, našeg Avdu, koji super radi i mi ćemo pronaći neko rješenje koje će odgovarati Veležu. Tražit ćemo trenera koji će biti iskorak za Velež i zbog toga treba vremena i radit ćemo na tome da nađemo adekvatno rješenje. Molim navijače da imaju povjerenje u Upravu i molim malo za strpljenje, Rahimić.
S druge strane, Zvonić je danas i zvanično imenovan na funkciju direktora Rođenih, a tom prilikom je poručio kako odluka sigurno nije bila laka da je prihvati.
- Odluka sigurno nije bila laka da ovu funkciju prihvatim, jer sam bio aktivni igrač i dugi niz godina se bavim fudbalom. Razmišljao sam i velike emocije su bile tu. Volim ovaj klub od malih nogu i to će mi biti vodilja u ovom poslu. Radit ću za napredak ovog kluba i gradit ćemo evropski Velež, što je san svakog navijača, kazao je Zvonić.
-
- Kontakt:
Kolko ih garibu moraš nakucat dnevno da dobiješ od Misica dzaba strucu? Reci bolan kupit ću ti ja svaki dan strucu, nemoj se samo brukatmiki651 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:59Opala ti još od finala kupa smrdiš na neku kiselinu.opalaopala je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:57Ti si druže glupan u rangu sa Gabelom. Jer da ima ista u glavi i da možeš svojim mozgom malo razmišljati shvatio bi ni neke stvari. Da je čovjek htjeo nekog optužiti i podmetnut zašto nije prosuo kiselinu ? Zar mislis da bi neko znao koje prosuo kiselinu? Zar mislis da bi čovjek zvao MUP i FUP da uzmu uzorke a da zna da nema ničega ? Pa valjda bi u tom slučaju sam nešto prosuo i podmetnuo nekome. Al glup si ti momak da možeš nešto skontat svojom glavom, tebi pošalju iz stranke šta trebaš pisat i ti po tom šablonu piskaraš, klasični plaćenički garib
Dron i kiselina ubitačna kombinacija.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kako im se povampire lica...
zna li se hoće li ovi iz vrapčića moći igrati na svom travnjaku imajući u vidu napad dronom sa kiselinom.
Mučki po noći ovaj po danu odnosno u ranu zoru ili ipak predvečer..
Mučki po noći ovaj po danu odnosno u ranu zoru ili ipak predvečer..
-
- Kontakt:
Zanimljiv je ovaj Leko ne rece da je podržavao ideju koja je presuđena u Hagu i označena kao UZP. Ista ta ideja koje je željela uništit Velež, a sad bi uzimao hljeb od Veleza. Neće moći Lekice
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 24 jun 2024, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
GoskGabela je idiot mutiraj i njega i mikija budaluopalaopala je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:57Ti si druže glupan u rangu sa Gabelom. Jer da ima ista u glavi i da možeš svojim mozgom malo razmišljati shvatio bi ni neke stvari. Da je čovjek htjeo nekog optužiti i podmetnut zašto nije prosuo kiselinu ? Zar mislis da bi neko znao koje prosuo kiselinu? Zar mislis da bi čovjek zvao MUP i FUP da uzmu uzorke a da zna da nema ničega ? Pa valjda bi u tom slučaju sam nešto prosuo i podmetnuo nekome. Al glup si ti momak da možeš nešto skontat svojom glavom, tebi pošalju iz stranke šta trebaš pisat i ti po tom šablonu piskaraš, klasični plaćenički garibmiki651 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:50I treba ga tužiti za klevetu...mozak je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:37Ispade taj Leko iz Jaruna neki vrhunski stručnjak.
Ko vas ne zna zna...