FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam zadovoljan igrom naših momaka. Razlika u svemu je ogromna, počevši od finansija, pa do uslova u Škotskoj i BiH.
Uzeli smo lijepe pare u Evropi ove sezone. Moramo dovesti jednog jako kvalitetnog i brzog napadača. Ahmetović je zaključno sa ovom sezonom vjerovatno bivši, iako lično mislim da je za našu ligu dobar.
Uzeli smo lijepe pare u Evropi ove sezone. Moramo dovesti jednog jako kvalitetnog i brzog napadača. Ahmetović je zaključno sa ovom sezonom vjerovatno bivši, iako lično mislim da je za našu ligu dobar.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kad se sjetim da nam je prije nekoliko godina Sparta iz Praga davala po 5 komada, da smo se brukali sa ekipama nivoa Velike Obarske...malo mi je lakse prihvatiti poraz 0-1 od ekipe koja 10 godina nije fulila grupnu fazu.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Ako je neko mislio da se protiv ovog Celtica moze igrati drugacije od ovog kako smo mi igrali do gola, treba ga odmah u Real Madrid poslati...
Moglo bi se igrati jedino da dovedes jos 10 igraca kao Tino Susic...
Moglo bi se igrati jedino da dovedes jos 10 igraca kao Tino Susic...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaka čast momcima, odlicno odigrana utakmica..Vinko odlicno pripremio ekipu, svaka mu cast
..Do kada je prelazni rok?Barem da Irfan potpise...

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hvala ti R'ajvo živote moj
Malo je falilo, ali nije moglo. Kapa dole igračima, misljenja sam da je Vinko opet morao ranije izmjene izvršiti.
Okrećemo se prvenstvu i kupu, mi smo Sarajevo i idemo na duplu. Crknite dušmani.

Malo je falilo, ali nije moglo. Kapa dole igračima, misljenja sam da je Vinko opet morao ranije izmjene izvršiti.
Okrećemo se prvenstvu i kupu, mi smo Sarajevo i idemo na duplu. Crknite dušmani.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Cini mi se do 05.10.2020.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:14Svaka čast momcima, odlicno odigrana utakmica..Vinko odlicno pripremio ekipu, svaka mu cast..Do kada je prelazni rok?Barem da Irfan potpise...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
nazalost tesko to hoce skontati onaj ko bi trebao,ko je placen da misli o tome,sto se mene tice ahmo je trebao dobiti zamjenu kad je imao 33-34 god a kamo li sad,al haj..
100%AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:16Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fin izlet u Evropi ove godine, sad se okrenuti ligi i odbrani titule
Vinkova postavka igre

Svaka cast i hvala im.
Idemo se sad fokusirati na ligu i zakucat je. Celtic je jaci od nas, ali mi smo od svih u nasoj ligi.
Nisam tuzan i nemam kritiku.
Idemo dalje....
Idemo se sad fokusirati na ligu i zakucat je. Celtic je jaci od nas, ali mi smo od svih u nasoj ligi.
Nisam tuzan i nemam kritiku.
Idemo dalje....
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 01 okt 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
3.10.2020 tako bar pise na zvanicnoj saveza.Napapijri je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:15Cini mi se do 05.10.2020.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:14Svaka čast momcima, odlicno odigrana utakmica..Vinko odlicno pripremio ekipu, svaka mu cast..Do kada je prelazni rok?Barem da Irfan potpise...
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ocekivat od covjeka od 36 godina je da se ne ocekuje od njega nista jer bi trebo neki dosta mladji. Sta sad se ne smije nista reci a nema koji nije napiso da treba napadaca. De majke vam nemojte bit dvolicni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Covjek je odigrao kako je najbolje znao, nije do njega.
Druga je stvar sto mi trenutno nemamo boljeg.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Koliko li je jadan Tatar pretrčao?

Nema serancije.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:16Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
Pisemo realno
Prvo kova je pogrijesio. Momci su dali 150% i on amaterski reaguje.
Drugo gola nismo.mogli dati (a ni nrestu) jer nam je napadac ocajan. Ne van forme nego ocajan. U 70 minuta dobio je dva faula i predao njima.10ak lopti. Kretanje bez lopte na nivou moscanice. Doslovno.
I tu je kriv samo i samo.EMIR. da smo jasni.
Sve ohvale sve vrh odlicno jaci su dobri smo bilo ali.na obraz emiru ovo s napadacem sto je radio od.maja mjeseca.
Napdaca slobodnih na kubike. Koliko hoces ... On nije bio u stanju dovesti nikoga. A ja kao amater vifim da ahmo ne moze vise sa stoperima olimpica veleza i tuzlec a ne bresta i celtica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, bordobijeli, laznokrilo, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, riki46, sarajevo19461987, skoJaa i 84 gosta.