Safet Sušić - Pape

FCS
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la FCS » 06 jun 2013, 11:37

Hvala osimu, bajević, papetu, barbarezu, kajtazu i komitetu što nisu dozvolili suspenziju.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 06 jun 2013, 12:55

slika

Pape dominacija :) idemo dalje.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 jun 2013, 13:18

Cestitatmo komsijama/susjedima:BiH preskocila Brazil i Francusku za nejvise mjest ou povijesti na ljestvici!

indexu svaka cast,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 jun 2013, 13:29

Kill for click philosophy, nothing more. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 jun 2013, 14:04

ciza je napisao/la:Cestitatmo komsijama/susjedima:BiH preskocila Brazil i Francusku za nejvise mjest ou povijesti na ljestvici!

indexu svaka cast,
Sjećam se kad smo igrali u baražu sa Portugalom, frajeri stavili ljiljane na front page... Dok sportsportu ili klix-u ne pada to ni na pamet. Aferim komšije!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 06 jun 2013, 20:08

Svaka čast Rahimiću za sve, ali ovaj Pape nije normalan zaista.. :roll: čovjek tri godine utakmice nije odigrao, stvarno nema smisla..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jun 2013, 20:17

Igramo ofanzivno sa Rahimicem i Medunjaninom.Svaka cast Dzeki Spahicu i Misketu sto smo na ovoj ljestvici a pape je tu obicni amater.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 06 jun 2013, 20:19

Alipasino je napisao/la:Igramo ofanzivno sa Rahimicem i Medunjaninom.Svaka cast Dzeki Spahicu i Misketu sto smo na ovoj ljestvici a pape je tu obicni amater.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: idi samoubij se :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 20:20

Alipasino je napisao/la:Igramo ofanzivno sa Rahimicem i Medunjaninom.Svaka cast Dzeki Spahicu i Misketu sto smo na ovoj ljestvici a pape je tu obicni amater.
idi konjino pet dana spamas temu.ako nevolis safeta mi ga volimo idi lizi pakas osimu.koji ti je vise vrag.reprezentacija treba da nam je svetinja i dok ide dobro trebamo svi biti uz nju i igrace i selektora.valjda nam to nije tesko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 jun 2013, 20:21

-SanaFCŽ- je napisao/la:Svaka čast Rahimiću za sve, ali ovaj Pape nije normalan zaista.. :roll: čovjek tri godine utakmice nije odigrao, stvarno nema smisla..

slika

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 06 jun 2013, 20:23

bavarian_bk je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:Svaka čast Rahimiću za sve, ali ovaj Pape nije normalan zaista.. :roll: čovjek tri godine utakmice nije odigrao, stvarno nema smisla..

slika
8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 jun 2013, 20:23

Pozdravio vas je sve Pape.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 jun 2013, 20:43

Nije normalno brate nikako. Il sam ja lud ili su neki ovdje na forumu ludi. Trece nema. ;) U historiji nase reprezentacije najbolje smo kotirani, imamo ogromne sanse da se plasiramo na veliko takmicenje, svi su ozbiljni i svi jedva cekaju da nas ovi momci odvedu na svjetsko. I sami reprezentativci su svjesni toga i ginu na terenu da bi ostvarili kako svoje tako i nase snove. Selektora imamo moze se slobodno reci svjetske klase. Covjek radi tiho i polako ali to ocitpo odgovara nasim reprezentativcima. Konacno izgledamo kao svjetska reprezentacija. A neki opet ovdje dodu pljuvati selektora a da ne pricam o temama igraca koji se bore i ginu za ovu repku. Da Bog sacuva. Cudna smo mi sorta. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti :D :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jun 2013, 21:24

Molio bih malo kulture i bez vrjedzanja.Ja samo smatram da je Pape uletio kada imamo vec odradjen tim uigran tako da nevidim njegove zasluge.Ja ga ne mrzim i bio sam djeco na njegovom oprostajnoj tekmi za Sarajevo protiv Partizana na kosevu po snijegu smrzo se.Hoces da ti kazem iz koje je slasticarne dobio tortu na oprostajnoj tekmi.Egipat.Nadam se da imam pravo iznosit moja vidjenja u i oko repke.Pozdrav.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jun 2013, 23:51

soccerfan je napisao/la:Selektora imamo moze se slobodno reci svjetske klase.
Budi ozbiljan molim te.
Ja nemam ništa protiv Papeta, uradio je dosta za repku, ima dobre rezultate (najbolje u historiji), dobra je i igra, ne može mu se ništa prigovoriti, ali reći da je svjetska klasa je nebuloza.
Osima ako stvarno misliš da je Pape rame uz rame Moruinhu, Fergusonu, Kloppu, Del Bosqueu, Heyckensu, Ancelottiju i drugima, za što imaš pravo, kao što ja imam pravo reći da je to nebuloza.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2013, 23:53

Alipasino je napisao/la:Molio bih malo kulture i bez vrjedzanja.Ja samo smatram da je Pape uletio kada imamo vec odradjen tim uigran tako da nevidim njegove zasluge.Ja ga ne mrzim i bio sam djeco na njegovom oprostajnoj tekmi za Sarajevo protiv Partizana na kosevu po snijegu smrzo se.Hoces da ti kazem iz koje je slasticarne dobio tortu na oprostajnoj tekmi.Egipat.Nadam se da imam pravo iznosit moja vidjenja u i oko repke.Pozdrav.
Niti je bio odradjen niti uigran,uostalom niti je tim isti,mojne @Alipasino suplje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 07 jun 2013, 00:00

Ako ga sad kritikujete sta bi tek bilo ako bi covjek,pu pu pu ne daj Boze,nesto sjebo,da tako kazem?
Ne udovolji vam niko.Jesul i kod vas oni fazoni tipa "lako mu je biti selektor kad ima takve igrace,sve svjetska klasa,i ja bi to mogo", pa sad da ne navodim primjer,da ne uzimam gov.na u usta,znate na sta msm.
Nemojte biti smijesni.

Ovo je veliki uspjeh,i abd, necemo stati na ovome!!
Sretno zmajevi!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 jun 2013, 00:09

ceze je napisao/la:
Budi ozbiljan molim te.
Ja nemam ništa protiv Papeta, uradio je dosta za repku, ima dobre rezultate (najbolje u historiji), dobra je i igra, ne može mu se ništa prigovoriti, ali reći da je svjetska klasa je nebuloza.
Osima ako stvarno misliš da je Pape rame uz rame Moruinhu, Fergusonu, Kloppu, Del Bosqueu, Heyckensu, Ancelottiju i drugima, za što imaš pravo, kao što ja imam pravo reći da je to nebuloza.

Pa i ti si sad stavio u isti kos kloppa i fergusona. Jedan osvojio 5 trofeja, a drugi bogotac ove igre :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jun 2013, 00:18

ahmad_tz je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Budi ozbiljan molim te.

Pa i ti si sad stavio u isti kos kloppa i fergusona. Jedan osvojio 5 trofeja, a drugi bogotac ove igre :mrgreen:
Upravu si, Klopp je prosječan trener.
Ferguson pa Safet Sušić.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 jun 2013, 00:20

Joj cojka sta se odma ljutis :D . Normala je da Safet nije svjetska klasa, samo mi je zapalo za oko sto si stavio klopa i fergia u isti kos jbt :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.