NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Evo ja pisem komentar, trener ga mijenja. Lik usao na poluvremenu i izasao
I ko je ovaj Tahric ikako
-
- Kontakt:
Zijin sinnebeskasila je napisao/la: ↑21 maj 2025, 18:40Evo ja pisem komentar, trener ga mijenja. Lik usao na poluvremenu i izasao
-
- Kontakt:
Hahahahah ma nek ispadnemo tacnolegendarnadruga je napisao/la: ↑21 maj 2025, 18:42Zijin sinnebeskasila je napisao/la: ↑21 maj 2025, 18:40Evo ja pisem komentar, trener ga mijenja. Lik usao na poluvremenu i izasao
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pa Salkanovicu pa sta masis yebo te
Dobro igrate, da ovaj sudija ne prekida svaki minut okrenuli bi vi ovo.
Steta je bas da vi ispadnete al eto mozda se neke stvari posloze tada pa se kao i Celik vratite jaci.
Ima jos nekoliko kola pa sretno da se ipak uspijete izvuci
Steta je bas da vi ispadnete al eto mozda se neke stvari posloze tada pa se kao i Celik vratite jaci.
Ima jos nekoliko kola pa sretno da se ipak uspijete izvuci
Opet se nema sta prigovoriti, cak smo i bolji na kraju bili, ovim igračima sve pohvale svijeta idu. Samo da Tomislav ne uzme 3 boda.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Realno zaslužili smo pobjedu.Ovog sudiju nabijem na qrc
-
- Kontakt:
Dobri smo bili. Hadrovic nas sjeba sa crvenim bezveze. Salkanovicu šta fula
Trajaće dok Memagić načelnik Olova i vlasnik Alma Ras-a se ne zasiti ili preseli u vječna lovišta. Klub je poluplastikanebeskasila je napisao/la: ↑21 maj 2025, 17:39Jakog mi kluba , prvo mjesto , idu u PL, na stadionu 132 navijacaZa koga se igra ovo? Koliko ce trajati
Mozda smo bili i bolji sve ukupno, teski uslovi skroz, nemam sta prigovoriti igracima... Tahric usao a sporiji od ovih sto igraju 70. minuta. Husovic boze sacuvaj... Adzem je mogao bolje izmjene odraditi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako ce nas kostati bodovi protiv Tomislava.... Moramo uzeti obe utakmice, a Tomislav mora izgubiti od Gorazda zadnju.. Za ostanak...
-
- Kontakt:
Gorazde ce to prodati jer ne mogu oni opstati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma ja vjerujem da će utakmica u Banovicima biti direktno za opstanak.100% mi uzimamo Tosk iducu i Čelik uzima Budućnost.I onda predzadnje kolo ulazimo i mi i Budućnost sa 39 bodova.Sa pobjedom u Banovicima mi 100% ostajemo jer bi imali bolji međusobni od Budućnosti.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
I u tom slucaju ostaje Buducnosti utakmica sa TravnikomNebeskaSila96 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 19:30Ma ja vjerujem da će utakmica u Banovicima biti direktno za opstanak.100% mi uzimamo Tosk iducu i Čelik uzima Budućnost.I onda predzadnje kolo ulazimo i mi i Budućnost sa 39 bodova.Sa pobjedom u Banovicima mi 100% ostajemo jer bi imali bolji međusobni od Budućnosti.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dobro danas da Tomislav kiksa šanse su nam 20-30% veće..
Drago mi zbog Čelika ali bojim se da Tošk ne stisne protiv nas sad su i oni u belaju...
Šteta što a Zvijezda ne otiknu danas Bod Tuzli..
Nema nego pobjediti dvije naredne baš će izgleda 42 biti dovoljna sa 41 se ispadati...
Drago mi zbog Čelika ali bojim se da Tošk ne stisne protiv nas sad su i oni u belaju...
Šteta što a Zvijezda ne otiknu danas Bod Tuzli..
Nema nego pobjediti dvije naredne baš će izgleda 42 biti dovoljna sa 41 se ispadati...
-
- Kontakt:
Kako smo bas zadnje kolo slobodni, kako je najgore jbt
-
- Kontakt:
Ako Travnik odigra pošteno i sa bodom mi ostajemo u Banovicima ali onda je i gorazde u igri oni mogu isto do 41 bodaNebeskaSila96 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 19:30Ma ja vjerujem da će utakmica u Banovicima biti direktno za opstanak.100% mi uzimamo Tosk iducu i Čelik uzima Budućnost.I onda predzadnje kolo ulazimo i mi i Budućnost sa 39 bodova.Sa pobjedom u Banovicima mi 100% ostajemo jer bi imali bolji međusobni od Budućnosti.
Nisam ih ni pratio, dobro zapažanje, ako izgube od Celika.. Igramo za opstanak protiv njih, u slucaju pobjede ostajemo sigurno..legendarnadruga je napisao/la: ↑21 maj 2025, 19:24Ma igrati je do kraja, ima nade velike još. Prati banovice i raspored
-
- Kontakt:
Da u slučaju naše pobjede protiv toska oni da izgube, bod nam je tamo dovoljan sa pretpostavkom da izgube od Travnika , glava me zaboli od kombinacijaMramic24 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 19:45Nisam ih ni pratio, dobro zapažanje, ako izgube od Celika.. Igramo za opstanak protiv njih, u slucaju pobjede ostajemo sigurno..legendarnadruga je napisao/la: ↑21 maj 2025, 19:24Ma igrati je do kraja, ima nade velike još. Prati banovice i raspored
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.