AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
da je ibra sad tu sve bi bilo savrseno, al jbg....recimo ja vidim Dzeku kao idealnog tu napadaca, znaci klasicni spic, a saraf kao povucena spica ili kao krilni kao sto sad igra, idealno...
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sky: Galliani called Preziosi after the game and ironically said about El Shaarawy: "What kind of crap player have you sold to me?"
Boban: "I'm amazed by how poor Mexes is. He makes so many mistakes and is simply horrible at reading the game." Boban: "Acerbi is simply too slow for the fast and agile strikers in Serie A." Zorro u svom stilu -..
El-Shaarawya vise necu hvaliti. Najkorisniji igrač lige a tako mlad .. Aferim
Izgleda kad se kladi s nekim onda dobro igra
nek nas pogura na top3 mjesto i ja cu mu Hadždž uplatit 

Boban: "I'm amazed by how poor Mexes is. He makes so many mistakes and is simply horrible at reading the game." Boban: "Acerbi is simply too slow for the fast and agile strikers in Serie A." Zorro u svom stilu -..
El-Shaarawya vise necu hvaliti. Najkorisniji igrač lige a tako mlad .. Aferim
Izgleda kad se kladi s nekim onda dobro igra

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za remi na San Paolu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ultras1921
- Kontakt:
Bez ikakve provokacije, na kojem mjestu ocekujete da budete na kraju sezone?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ja sam uvjeren da cemo biti medju prva tri tj mjesto koje vodi u ligu prvakaUltras1921 je napisao/la:Bez ikakve provokacije, na kojem mjestu ocekujete da budete na kraju sezone?

nadam se da cemo najmanje biti 3. sve sem toga bi bio potpuni neuspjeh.Ultras1921 je napisao/la:Bez ikakve provokacije, na kojem mjestu ocekujete da budete na kraju sezone?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Realno imamo ekipu za TOP 3 , ali individualne greške prijesvega naših defanzivnih igrača su nas dovele u ovu situaciju . Samo onaj ko nije gledao nijednu utakmicu Milana može reći da Milan i zaslužuje da bude u donjem dijelu tabele. No međutim u većini utakmica u kojima je Milan izgubio odnosno odigrao neriješeno , Milan je bio bolji na terenu bar veći dio utakmice, ali često se dešava da se naši igrači razigraju tek kad prime glupe golove .
Nismo zaslužili da Izgubimo od Intera koji je čitavu utakmicu se branio , zatim protiv Palerma smo odigrali strašno drugo pol. kao i protiv Napolia ali džaba sve to kad smo u prvih pola sata bili loši u obje tekme !
Ponavljam individualne greške naših defanzivaca i pogrešna odabir igrača u nekim utakmicama od strane Allegria, doveli su Milan u ovu situaciju . Jer sem Juveta ne vidim ekipu u Italiji koja puno odskače kvalitetom od Milana .
Nismo zaslužili da Izgubimo od Intera koji je čitavu utakmicu se branio , zatim protiv Palerma smo odigrali strašno drugo pol. kao i protiv Napolia ali džaba sve to kad smo u prvih pola sata bili loši u obje tekme !
Ponavljam individualne greške naših defanzivaca i pogrešna odabir igrača u nekim utakmicama od strane Allegria, doveli su Milan u ovu situaciju . Jer sem Juveta ne vidim ekipu u Italiji koja puno odskače kvalitetom od Milana .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koliko god volio da nisam upravu,ja ovaj milan ne vidim u top 3,sa ovakvom igrom i prvih 6 bi bio uspjeh
Svi mi ocekujemo bolje igre,bolje rezultate,svi smo ubjedjeni da cemo bas od narednog kola krenuti na bolje,ali realnost je takva da je situacija iz kola u kolo ista i da stojimo u mjestu citavo ovo vrijeme bez nekih znacajnih pomaka.Jedino da se neko cudo desi,da prestanu ove oscilacije u igri i rezultatu i da igrace nesto u glavu udari,ali tesko...svi smo se mi vise manje pomirili da od ove sezone nemamo nista.
Da ne ispadnem dezurni negativac,mislim da ce uz par pojacanja i promjena sljedeca sezona biti nasa.

Svi mi ocekujemo bolje igre,bolje rezultate,svi smo ubjedjeni da cemo bas od narednog kola krenuti na bolje,ali realnost je takva da je situacija iz kola u kolo ista i da stojimo u mjestu citavo ovo vrijeme bez nekih znacajnih pomaka.Jedino da se neko cudo desi,da prestanu ove oscilacije u igri i rezultatu i da igrace nesto u glavu udari,ali tesko...svi smo se mi vise manje pomirili da od ove sezone nemamo nista.
Da ne ispadnem dezurni negativac,mislim da ce uz par pojacanja i promjena sljedeca sezona biti nasa.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sve si dobro rekao druze... borimo se budemo i bolji ali ne kraju remi. ili cak poraz. i tu su izgubljeni bodovi koji bi nas sad svrstali u top 3, ali otom potom, moramo se popraviti psihicki prvo, jer ja sam uvijedjen da mozemo biti u vrhu na kraju sezone.francobaresi je napisao/la:Realno imamo ekipu za TOP 3 , ali individualne greške prijesvega naših defanzivnih igrača su nas dovele u ovu situaciju . Samo onaj ko nije gledao nijednu utakmicu Milana može reći da Milan i zaslužuje da bude u donjem dijelu tabele. No međutim u većini utakmica u kojima je Milan izgubio odnosno odigrao neriješeno , Milan je bio bolji na terenu bar veći dio utakmice, ali često se dešava da se naši igrači razigraju tek kad prime glupe golove .
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
ronaldo99 je napisao/la: EL SHAARAWY je nas novi shevchenko to je sad definitivno...moze se od ove ekipe izvuci jos ima tu dosta potencijala samo treba naci idealnu prvu postavu...
FORZA MILAN!!
Pa ne znam šta bi reko nekako me zaista podsjeća više na Del Piera nego na Shevu. Sheva se više oslanjao na brzinu i bez razmišljanja kad bi se našao u teškoj situaciji nije se libio ni ljevicom je zakucati pod rašlje. Više igrač 16-erca da tako kažem dok nekako Šaraf tu je negdje na rubu 16-erca sjuri se i iz ćoška je nategne. Ali ako bude ko upola igraš ko Kralj Istoka onda će to biti fantastična karijera. Sad zasad Šaraf ima od mene ne 10 nego 20-ku!
Slažem se za Mexesa. Nekako djeluje nesigurno ko da će u svakom momentu pogriješiti. Možda zato i Abbiati griješi jer ako je odbrana nesigurna to utječe i na golmana. Sjetimo se Buffona i Grygere i one loše odbrane čak je i Gigi radio greške koje su netipične za njega...IlPrincipe je napisao/la: Boban: "I'm amazed by how poor Mexes is. He makes so many mistakes and is simply horrible at reading the game." Boban: "Acerbi is simply too slow for the fast and agile strikers in Serie A." Zorro u svom stilu -..
Mada mi je Acerbi jučer bio dobar. Mogao je više kod onog 2. gola uraditi ali dobar je bio i Cavani se nije 2x sastavio s loptom kad ga je ovaj čuvao. Po meni bio je bolji dosta od Mexesa.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
Boban je potpuno u pravu za Mexesa ali u vezi Acerbia griješi , momak je potpuno Cavani-a izbacio iz igre .
Momak ima samo 24 god. i Može da napreduje još puno .
Ako se ne varam prošle sezone je bio u ekipi godine prema SKY-u !?
Momak ima samo 24 god. i Može da napreduje još puno .
Ako se ne varam prošle sezone je bio u ekipi godine prema SKY-u !?
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- senad_flamin
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Već 15 god. pratim fudbal ali odavno nisam vidio da jedan igrač sa 20 god. na tako odgovornoj poziciji igra ovako smireno i pametno , kapa do poda .senad_flamin je napisao/la:De Sciglio mora imat' prednost ispred Abatea !
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Burberry46
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Galliani nazvao Abbiatija "Go'vno od golmana" ... kasnije ga nazvao i izvinuo mu se
Galliani called Abbiati last night to apologize for his outburst during the Napoli match
Video of Galliani calling Abbiati a shitty goalkeeper during the Napoli match:
http://video.corriere.it/calcio-labiale ... 90948d86c8" onclick="window.open(this.href);return false;
Galliani called Abbiati last night to apologize for his outburst during the Napoli match
Video of Galliani calling Abbiati a shitty goalkeeper during the Napoli match:
http://video.corriere.it/calcio-labiale ... 90948d86c8" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
dobro ja sam mislio na to za postizanje golova, sheva je uvijek bio taj koji je trpao, saraf podsjeca na njega, kad god otvoris livescore vidis njegovo ime, samo neka nastavi ovako.....mislim da bi jos vise golova postigao ako robinho bude igrao vise, sigurno ce mu stvarati vise prostora i imace vise upotrebljivijih lopti siguran sam u tobaresi#6 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la: EL SHAARAWY je nas novi shevchenko to je sad definitivno...moze se od ove ekipe izvuci jos ima tu dosta potencijala samo treba naci idealnu prvu postavu...
FORZA MILAN!!
Pa ne znam šta bi reko nekako me zaista podsjeća više na Del Piera nego na Shevu. Sheva se više oslanjao na brzinu i bez razmišljanja kad bi se našao u teškoj situaciji nije se libio ni ljevicom je zakucati pod rašlje. Više igrač 16-erca da tako kažem dok nekako Šaraf tu je negdje na rubu 16-erca sjuri se i iz ćoška je nategne. Ali ako bude ko upola igraš ko Kralj Istoka onda će to biti fantastična karijera. Sad zasad Šaraf ima od mene ne 10 nego 20-ku!

edit:
ovaj aquliani ubi ove sezone, kako se oporavio od povrede poceo je odlicno igrati steta sto ga nisamo zadrzali on i montlivo bi odlicni bili...danas 2 gola i asistencija...
To jeste tu ima sličnosti itekako sa Shevom u pravu si. U smislu da tako mlad igrač ostavi tako dubok trag i dobar utisak. Sheva Kralj Istoka je ako se ne varam u debi sezoni postigao najviše golova u jednoj sezoni i bio Capocannoniere sa 24 gola... .Evo Šaraf već ima 10 a nije ni polusezona. Tako mlad igrač a već se vidi da je igračina to je moguća naznaka jedne sjajne karijere. Nadam se samo da neće biti problema sa zdravljem a sa njim, Patom, Krkićem, Niangom, Pazzom nema zime za napad.
A to za Aquamana ćelo je tu usro. Ako me sjećanje dobro služi pola utakmice da je još odigrao Milan bi ga morao otkupiti
A to za Aquamana ćelo je tu usro. Ako me sjećanje dobro služi pola utakmice da je još odigrao Milan bi ga morao otkupiti

Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma ja nebi opet aqmana Da man dzaba daju.igro je dvadesetak utakmica I nije bio bog sms sta ha ja.
Sad sam pogledao pregled od tekme, svaka cast Faraonu, ali brate sta je ono bilo Abitattu, preimio je 2 pacerska gola :/ zasto mladi brazilac ne pocne dobivati minutazu?
- francobaresi
- Kontakt:

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.