To su mi halovali profil

Da se vratimo na Crvenog Stefana, necemo valjda o meni seljaku, ipak je sportski portal i forum

Jesam vam dokazao da nisam Dokoljenko

To su mi halovali profil
Uslikaj se sad u ogledalu i napisi pored na papiricu ratoborni mrmot. Do tad ne vjerujem da su ti vratili profil i da s tobom pisem.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 jun 2024, 17:57To su mi halovali profilJedva ga vratio, da vidis problema.
Da se vratimo na Crvenog Stefana, necemo valjda o meni seljaku, ipak je sportski portal i forum
Jesam vam dokazao da nisam Dokoljenko![]()
Mogu ti samo hasima poslati, no homoCernica22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 17:58Uslikaj se sad u ogledalu i napisi pored na papiricu ratoborni mrmot. Do tad ne vjerujem da su ti vratili profil i da s tobom pisem.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 jun 2024, 17:57To su mi halovali profilJedva ga vratio, da vidis problema.
Jesam vam dokazao da nisam Dokoljenko![]()
Sami su rekli da ne vadimo samo sto se sad malo koprcajuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:10Ma ja, lakse je o svemu osim o Crvenom Stefanu, tarabama, kajmaku, Sir Klafu i Taldzijama![]()
Filijalo dok si to napisao mogao si tri stolice prebrisat na Grbavici. Zamisli da ljudi rentaju peksina auta na sta bi svijet licioKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:14Sami su rekli da ne vadimo samo sto se sad malo koprcajuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:10Ma ja, lakse je o svemu osim o Crvenom Stefanu, tarabama, kajmaku, Sir Klafu i Taldzijama![]()
Ovaj jedan pobjego s foruma, drugi otvorio usta, treci nastavio botovati![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:01Kojeg smo igraca dzabe doveli 23 mu godine![]()
Sir Klaf otvorio prelazni rok brutalno![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:15A nije moglo biti da se Klafuric zelio taliti sa igracima koje dovodi iz Hrvatske pa ga nasi prepilali?
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:11Dobio sigurno neku dobru ponudu pa se ispalio sta ce drugo bit. Prodao nama pricu o nekom praznjenju ali prci ga kao sto smo njega nasli naci cemo i drugog
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:25
Nije nego je zelio malo vise svoje igrace gurat. Ima granica neka. Nema veze isto kao sto smo njega nasli tako cemo naci drugog isto dobrog za Velez. Nista nas ovo nece poremetiti. Idemo dalje
Ma volim tebi klempu opalit dusa mi valjda navikaKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:22Vjerovatno se ponadao da je ovaj sto je otvorio usta pa se zalijepio odmah. Ti si ovaj prvi, opusteno![]()
vidi kera podveleškog što se digo na noge, ajde baci koju kamena sa ramena, to vam je tradicija*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 jun 2024, 12:04Gledaj brnjimira prodao kavade pa ga uzelo lajanje od lokativa. Miran budi džukeloGoskGabela je napisao/la: ↑24 jun 2024, 11:56Podvelešci su rijetko glupa vrsta, nevjerojatno.
Prenesen je članak u kojem čovjek daje izjavu kako je odustao od preuzimanja veHleža jer su mu počeli brojat krvna zrnca i upravu je. Bolje zaobići brnjaše.
Ma nema kod vas niko. Samo vam je problem sto vas 60% vise voli Amarovo **** nego Zelju, sto je 100x gore nego botovi. Pokusaj, pljuni na Zelju na temi i vidi koliko ce vas se zalijepit. Pa pljuni na Amara. Pa javiupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:25Svaka tema ima svoje botove. Kod nas su razne uprave imale botove, kod pitara npr. citav forum zna da su Galileo i Riki botovi, niko ih ne shvata ozbiljno. Kod Veleza je to Campobello i jos par njih. Nista novo na ovom forumu, svasta se radi za 50 KM. Nedavno je Ziljkic sve to fino objasnio.
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:25Svaka tema ima svoje botove. Kod nas su razne uprave imale botove, kod pitara npr. citav forum zna da su Galileo i Riki botovi, niko ih ne shvata ozbiljno. Kod Veleza je to Campobello i jos par njih. Nista novo na ovom forumu, svasta se radi za 50 KM. Nedavno je Ziljkic sve to fino objasnio.
Problem je sto kod vas, ako nisi primjetio, ima dosta onih sto promijene misljenje za 180 stepeni u roku od 10 dana, to je druze cirkus. Kratak je put od Sir Klafa do Mr. Taldzije i ped.era Bulica zvanog Kajmak i ubio se za Zeljeznicar do Crvenog Stefana koji dovodi tamo neke juniore u Velez i uredno se slika na stadionu uprkos tarabi koju fol imakillafrommanilla je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:28Ma nema kod vas niko. Samo vam je problem sto vas 60% vise voli Amarovo **** nego Zelju, sto je 100x gore nego botovi. Pokusaj, pljuni na Zelju na temi i vidi koliko ce vas se zalijepit. Pa pljuni na Amara. Pa javiupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:25Svaka tema ima svoje botove. Kod nas su razne uprave imale botove, kod pitara npr. citav forum zna da su Galileo i Riki botovi, niko ih ne shvata ozbiljno. Kod Veleza je to Campobello i jos par njih. Nista novo na ovom forumu, svasta se radi za 50 KM. Nedavno je Ziljkic sve to fino objasnio.![]()
Mislim da se rijetko radi bukvalno na dnevnicu. Vise je da ljudi imaju na neki drugi nacin korist od necijeg prisustva u klubu, pa botuju. Nemam pojma koliko Campobella placaju i na koji nacin, generalno pricam.Virtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:35upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:25Svaka tema ima svoje botove. Kod nas su razne uprave imale botove, kod pitara npr. citav forum zna da su Galileo i Riki botovi, niko ih ne shvata ozbiljno. Kod Veleza je to Campobello i jos par njih. Nista novo na ovom forumu, svasta se radi za 50 KM. Nedavno je Ziljkic sve to fino objasnio.
Ja sam odbio dvije ponude u svojoj "forumaškoj" karijeri, jednu da guram neki narativ, a jednu da prestanem.
Nerealno mi je da ljudi pristaju na te mizerne cifre.
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:39Nemam pojma koliko Campobella placaju i na koji nacin, generalno pricam.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 4 gosta.