Hvala Bogu pa neće, nego neka iskešira ako želi naše talente, a Jammala ne damo ni za Dunjaluk čitav.Pitar6785 je napisao/la:Zdravko mamic zvani croacija dinamo i njemu slicni nikad vise nece kupit igraca FK SARAJEVA ispod 3m €.
Realna je cjena za Dulju 2.5 m € a ako klub moze da uzme tricu why not.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Pa sto ga ne uvali, on je covjek za transfereesprit24 je napisao/la:Uvalio bi njega ibrak i za 8 milki![]()
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Tušn'o bi ga Ibrak za 3 mil, i to funtiShofaII je napisao/la:Pa sto ga ne uvali, on je covjek za transfereesprit24 je napisao/la:Uvalio bi njega ibrak i za 8 milki![]()
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Cuj ovo...
Uskoro prijateljski meč
Sarajevo protiv Zamaleka u Dubaiju 10.decembra u sklopu priprema bordo kluba za proljetni dio Premijer lige.
Jbt.vise nam ni Antalija nije zanimljiva.Valja nam hotele dijeliti sa Bajernom,Realom,Barsom koji ce tamo biti na pripremama.
Neko Dubaji,a neko Mrkonjic Grad.

Uskoro prijateljski meč
Sarajevo protiv Zamaleka u Dubaiju 10.decembra u sklopu priprema bordo kluba za proljetni dio Premijer lige.
Jbt.vise nam ni Antalija nije zanimljiva.Valja nam hotele dijeliti sa Bajernom,Realom,Barsom koji ce tamo biti na pripremama.
Neko Dubaji,a neko Mrkonjic Grad.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znači mile mi majke nisam se ne pamtim sladje ismijao...amypitar je napisao/la:Cuj ovo...
Uskoro prijateljski meč
Sarajevo protiv Zamaleka u Dubaiju 10.decembra u sklopu priprema bordo kluba za proljetni dio Premijer lige.![]()
Jbt.vise nam ni Antalija nije zanimljiva.Valja nam hotele dijeliti sa Bajernom,Realom,Barsom koji ce tamo biti na pripremama.![]()
Neko Dubaji,a neko Mrkonjic Grad.![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
Zaboravio si dodati PSG koji visi dole jer im je vlasnik iz Qatra i također ministar u Qatru. Qatar je monarhija vlada emirat odnosno jedna porodica, pored kralja ostali iz porodice su ministriamypitar je napisao/la:Cuj ovo...
Uskoro prijateljski meč
Sarajevo protiv Zamaleka u Dubaiju 10.decembra u sklopu priprema bordo kluba za proljetni dio Premijer lige.![]()
Jbt.vise nam ni Antalija nije zanimljiva.Valja nam hotele dijeliti sa Bajernom,Realom,Barsom koji ce tamo biti na pripremama.![]()
Neko Dubaji,a neko Mrkonjic Grad.![]()
SRETAN BROJ - 1725
Odakle ovaj info za Dubai?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ima određenih šansi da Delača ne pusti Chelsea nazad u FKS. Pa da se ne iznenadite kasnije...
SRETAN BROJ - 1725
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Matej je pravi profesionalac i velika ljudina, ali i bolje je sto ce se ovako nesto desit. Vazda neka patnja dok ga dobijemo na posudbu, valjda je dosao vakat da konacno dovedemo kvalitetno pojacanje i na tu poziciju.pitic je napisao/la:Ima određenih šansi da Delača ne pusti Chelsea nazad u FKS. Pa da se ne iznenadite kasnije...
ZZ
moj uzor-S.G je napisao/la:Matej je pravi profesionalac i velika ljudina, ali i bolje je sto ce se ovako nesto desit. Vazda neka patnja dok ga dobijemo na posudbu, valjda je dosao vakat da konacno dovedemo kvalitetno pojacanje i na tu poziciju.pitic je napisao/la:Ima određenih šansi da Delača ne pusti Chelsea nazad u FKS. Pa da se ne iznenadite kasnije...
pa u boljoj je formi nego begovic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne može 10. decembar nikako biti u sklopu priprema. 
Tako pise u danasnjem Avazu.
Valjda ce posle utakmice ostati jos par dana,pa su igranje utakmice i treniranje prozvali pripremama.
Jos zvanicno nije dogovorena utakmica.
Valjda ce posle utakmice ostati jos par dana,pa su igranje utakmice i treniranje prozvali pripremama.
Jos zvanicno nije dogovorena utakmica.
Pripreme u Dubaiju.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ja bih bio pravo (zbog njega) sretan da ode na posudbu i brani redovno u nekom klubu iz liga petice.moj uzor-S.G je napisao/la:Matej je pravi profesionalac i velika ljudina, ali i bolje je sto ce se ovako nesto desit. Vazda neka patnja dok ga dobijemo na posudbu, valjda je dosao vakat da konacno dovedemo kvalitetno pojacanje i na tu poziciju.pitic je napisao/la:Ima određenih šansi da Delača ne pusti Chelsea nazad u FKS. Pa da se ne iznenadite kasnije...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja bih najvise volio, kao i svi mi, da ga dovedemo i damo mu kapitensku traku. Ali jednostavno, trenutno to nije moguce i treba se okrenuti nekim drugim rijesenjima jer valjda je proslo vrijeme kada smo se krpili igracima..Bolanos je napisao/la:Ja bih bio pravo (zbog njega) sretan da ode na posudbu i brani redovno u nekom klubu iz liga petice.moj uzor-S.G je napisao/la:Matej je pravi profesionalac i velika ljudina, ali i bolje je sto ce se ovako nesto desit. Vazda neka patnja dok ga dobijemo na posudbu, valjda je dosao vakat da konacno dovedemo kvalitetno pojacanje i na tu poziciju.pitic je napisao/la:Ima određenih šansi da Delača ne pusti Chelsea nazad u FKS. Pa da se ne iznenadite kasnije...
Dovest neko mlado, provjereno ime i da se osiguramo na toj poziciji duzi niz godina.
ZZ

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz