FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj Mirva nek se nešto desi, krenulo je o Kovačeviću i reprezentaciji, ako ne dobijemo saopštenje, krenut će se heklat o stadionu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Maroon1946
- Kontakt:
Zekić
Zeljković
Musemić
Ćorić
Petev
???
Zeljković
Musemić
Ćorić
Petev
???
A sta ako smo mi svi prevareni u slucaju Ziljkic, od strane rumenog seljacine iz Krajine Ibricica, i njihovog hajpa onog trenutka kad su skontali da im je skoro pa kraj. Jeli se sjecate kako su pocele price da je Ziljka povezan sa mafijom ovo ono. Pa onda prekid utakmice protiv Borca, a sve je to bilo furanje raje zbog lose igre. Debili nisu dobili ni jedan derbi. E to vam je politika i manipulisanje masom. Kad su u problemima, okrivi sve oko sebe, nahuskaj raju dok se ne smiri situacija. Nema ovo veze sa sportom vjerujte mi. Prsten koji cine Ibricic, Adilovic i mnogi drugi, na celu sa Edinom Dzekom ce uskoro preuzeti i savez, zapamtite sta sam vam rekao. To su ljudi koji se ne oglasavaju ni o cemu u cemu nemaju interesa. Samo moc i manipulacija na miran nacin. Mi smo veliki a mali klub. Horde trebaju dobro stavit na papir sve i razmisliti koga podrzavaju.
Ismir je istinski prijatelj kluba, ali vukovi oko njega su namirisali pare i to je Big Problem. Sretno nam
Ismir je istinski prijatelj kluba, ali vukovi oko njega su namirisali pare i to je Big Problem. Sretno nam
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posljednje 3 godine imamo sve ukupno koeficijent od 2.000 što je katastrofa. Srozali smo koeficijent maximalno od kojeg se godinama nećemo oporaviti osim ako ne napravimo dobar rezultat u Europi ali sumnjam u to dok je ovakva situacija.Lucas je napisao/la: ↑02 jun 2024, 01:31Borac nositelj sa koeficijentom 5.500. Znaci, ako se uzme konačno titula naredne sezone, naših 6.500 (moguce da cemo ga povečati ovo ljeto) bi trebalo biti dovoljno za mjesto nositelja. Dakle, sad moramo proci barem jedno pretkolo, to je prioritet svih prioriteta. Također, dobro je da ce nam se u sezoni 2025/26 u koeficijent racunati ona sezona kad smo igrali play-off EL sa Celticom.
Ove godine nam se briše 2.000, vidjet ćemo možemo li barem na istom ostati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
E fino ih Ziljkić sve redom isproziva
Jesi ispratio zamjenu Zalgrisa za Renana i Oyewusija?
https://www.transfermarkt.com/armin-hod ... ler/166753

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ja bi vise volio Zekica pa Peteva nego Susica.
You are someone else I am still right here
Kakav crni Sušić, na njega se mogu ložiti samo ovi matorci poput @pitarsam. Da li je apsolutna legenda kluba? Jasno da jeste, da li je trenerski bolji od Rožmana - apsolutno nije. Šest godina bez posla, previše.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- feniksptica
- Kontakt:
Vidio sam ovo, neočekivano od njih, mislio sam da će ipak oni dovesti neke mlade igrače ne njega. Djeluje da klub ima kvalitete za mlađe igrače tačnije da ih mogu prodati.Surreal je napisao/la: ↑02 jun 2024, 11:25Jesi ispratio zamjenu Zalgrisa za Renana i Oyewusija?
https://www.transfermarkt.com/armin-hod ... ler/166753![]()
![]()
Hajde Zekiću potpiši više.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde ZokiiiNa Koševu je svojevremeno igrao od 2000. do 2001. godine.
– Proveo sam lijep period u Sarajevu i drago mi je što me poslije toliko godina nisu zaboravili. Radi se o najvećem klubu u Bosni i Hercegovini, vrijednom svakog poštovanja, koji ima i sjajne navijače.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zar ti nije milo ZokoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2024, 12:16Hajde ZokiiiNa Koševu je svojevremeno igrao od 2000. do 2001. godine.
– Proveo sam lijep period u Sarajevu i drago mi je što me poslije toliko godina nisu zaboravili. Radi se o najvećem klubu u Bosni i Hercegovini, vrijednom svakog poštovanja, koji ima i sjajne navijače.
![]()
sto ja tebe gledam
neka prica ko sta hoce
drugome te ne dam
Zar to nije gresno Zoko
da te drugom daju

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Posto vecini trenera gledamo statistku a na neke neopravdano balimo ko na Zorana... njegovo vrijeme zadrzavanja i prosječni broj bodova nije uopste zadovoljavajući
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije bitno ko je ni kakva mu je statistika. Bitno je samo da se mijenja, što bi rekli: "nek se nešto DEŠAJE..."feniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2024, 12:36Posto vecini trenera gledamo statistku a na neke neopravdano balimo ko na Zorana... njegovo vrijeme zadrzavanja i prosječni broj bodova nije uopste zadovoljavajući

- napoleon72
- Kontakt:
Kaze nije zelio da igra pod Rozmanom, ali je uredno igrao preko qrca cijelu prvu polusezonu, pripreme i 2-3 utakmice ove polusezone. Valjda ako ti je navodno na prvom mjestu Klub, onda kazes ne zelim da igram i ostavis mjesto nekome ko ce dati sve od sebe na terenu.
Uglavnom, blago klubu kojeg smradovi poput Ziljkica zaobidju.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- TurkishAirlines
Zekic nam dodje ko Beqiraj
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Maroon1946
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:13Kaze nije zelio da igra pod Rozmanom, ali je uredno igrao preko qrca cijelu prvu polusezonu, pripreme i 2-3 utakmice ove polusezone. Valjda ako ti je navodno na prvom mjestu Klub, onda kazes ne zelim da igram i ostavis mjesto nekome ko ce dati sve od sebe na terenu.
Imao je finu statistiku kod Mirze i na pocetku kod Rozmana ali borba uvijek u rangu sa Dalkanom. Tu negdje kad se posvadjao mu je i kraj bio. Svakako je bolji od najplacenijeg Penarande. Nebitno, ne treba nam igrac koji drami toliko nek je otisao.

Normalno da mu je svako kriv kad se nije mogao sastaviti sa loptom. Sve je o sebi rekao kada Vicu prestavlja kao ikonu i za Varesanovica kao da je nabolji trener u BiH. Ljigavac mali nasao prozivat HZ sigurno mu nisu dzaba digli onu parolu hvala Bogu pa smo ga se rijesili. I on je potvrdio znaci Ajla je i dalje u klubu.
Blago reci cirkus
Blago reci cirkus
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.