AJ BRATA HAHAHAHAHARuleHz je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
Nemoj crno da ne pomisle da si ISIL-ovac, pa cemo ostati do 19h na stadionu i pustat ce nam Sabana
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AJ BRATA HAHAHAHAHARuleHz je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Joj sutra kad pola plakara obučem na sebe, ima da izgledam ko Obamin telohranitelj.
Nisi ti ni onda a izgleda ni sad shvatio sta sam ja napisao, i ti se mene napao. Ja sam napisao da sve ekipe iz vrha kiksaju i kiksali su na neocekivanim mjestima izuzev Slobode i da bi i oni trebali isto tako medjutim nisu i cestitali smo im. To "mi smo Sarajevo" si ti napisao na osnovu toga sto sam ja rekao da smo mi kiksali puno vise od Slobode i da ne bi trebali do kraja nikako kiksati kao sto nismo i necemo.PitarBordo je napisao/la:Kao što rekoh, onda kad me Sabinho napade da "mi smo Sarajevo", ne pitamo se mi ko će biti prvi na kraju ovog dijela sezone i to na kraju ispade tačno - objektivno i nismo zaslužili.
Bolanos je napisao/la:Nisi ti ni onda a izgleda ni sad shvatio sta sam ja napisao, i ti se mene napao. Ja sam napisao da sve ekipe iz vrha kiksaju i kiksali su na neocekivanim mjestima izuzev Slobode i da bi i oni trebali isto tako medjutim nisu i cestitali smo im. To "mi smo Sarajevo" si ti napisao na osnovu toga sto sam ja rekao da smo mi kiksali puno vise od Slobode i da ne bi trebali do kraja nikako kiksati kao sto nismo i necemo.PitarBordo je napisao/la:Kao što rekoh, onda kad me Sabinho napade da "mi smo Sarajevo", ne pitamo se mi ko će biti prvi na kraju ovog dijela sezone i to na kraju ispade tačno - objektivno i nismo zaslužili.

Po posteno, sta sad nije jasno? Mi smo proigrali i ocekivao sam da ce Sloboda kiksati na jednoj utakmici i da se Olimpik nece naguziti Zrinjskom, taj bi se scenario onda dogodio svakako pobjedom u Sirokom.PitarBordo je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Nisi ti ni onda a izgleda ni sad shvatio sta sam ja napisao, i ti se mene napao. Ja sam napisao da sve ekipe iz vrha kiksaju i kiksali su na neocekivanim mjestima izuzev Slobode i da bi i oni trebali isto tako medjutim nisu i cestitali smo im. To "mi smo Sarajevo" si ti napisao na osnovu toga sto sam ja rekao da smo mi kiksali puno vise od Slobode i da ne bi trebali do kraja nikako kiksati kao sto nismo i necemo.PitarBordo je napisao/la:Kao što rekoh, onda kad me Sabinho napade da "mi smo Sarajevo", ne pitamo se mi ko će biti prvi na kraju ovog dijela sezone i to na kraju ispade tačno - objektivno i nismo zaslužili.
kuknjava kuknjava kuknjava Bez 5-0 necu da pricam.joker90 je napisao/la:Sutra 3 boda, makar iz ofsajda u 94 min!Moramo prestici fanove Treceg Rajha i iskoristiti Musine poklone.
To jedino ako Amer Bekic poludi!Bolanos je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjava Bez 5-0 necu da pricam.joker90 je napisao/la:Sutra 3 boda, makar iz ofsajda u 94 min!Moramo prestici fanove Treceg Rajha i iskoristiti Musine poklone.
Da da naranvo!joker90 je napisao/la:To jedino jer ce po obicaju Amer Bekic da poludi!Bolanos je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjava Bez 5-0 necu da pricam.joker90 je napisao/la:Sutra 3 boda, makar iz ofsajda u 94 min!Moramo prestici fanove Treceg Rajha i iskoristiti Musine poklone.
HAHAHAHAHAHAPitarBordo je napisao/la:Sutra kad u ova doba dođem kući i ko ledomat u šolju počnem pišati kocke leda.... I onda tugovanje za fudbalom jer nam pauza na polusezoni traje haman pet godina. Ja zaboravim koje je boje trava dok dođe mart.
Ako se mi trebamo bojati slobode i toga hoce li ih kamiondzija pojacati,onda ne zasluzujemo ni izlazak u Evropu,a kamoli tituluEvander je napisao/la:Realno, Sloboda se ne sali i moze se reci da su sad prvi kandidat za titulu. Ocekivati je da ce u odnosu na nas otici na pauza sa plus pet, sto nije malo.
Na proljece imaju najbolji raspored od svih ekipa iz vrha.
Ne ode li im Azmir, zasigurno da ce se na zimu dodatno pojacati. Otvorila im se situacija za titulu, nece zaliti para na pojacanja sigurno.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Bravo Ado.Ado76 je napisao/la:Ako se mi trebamo bojati slobode i toga hoce li ih kamiondzija pojacati,onda ne zasluzujemo ni izlazak u Evropu,a kamoli tituluEvander je napisao/la:Realno, Sloboda se ne sali i moze se reci da su sad prvi kandidat za titulu. Ocekivati je da ce u odnosu na nas otici na pauza sa plus pet, sto nije malo.
Na proljece imaju najbolji raspored od svih ekipa iz vrha.
Ne ode li im Azmir, zasigurno da ce se na zimu dodatno pojacati. Otvorila im se situacija za titulu, nece zaliti para na pojacanja sigurno.
Ne mislim ja da ce se iko nama naguziti,jer je i do sada daleko od toga bilo.A ne vidim kako su oni toliko ispred nas.3 boda (uz pobjedu sutra abd),to je da ih uzmes u tuzli i mogu oni nailovoj materi biti prvaci.Evander je napisao/la:I ovakvi nepojacani su ispred nas. Mi se vise ne pitamo toliko. Da sve dobijemo do kraja, ni to nam vise nije garant za titulu.
Sloboda ima bodove i znacajnu bodovnu prednost. Imaju fin tim koji fakat igra najbolje trenutno u drzavi. Imaju pare da pojacaju taj tim dodatno.
Ako mislis da ce skinuti gace i nagyziti se da mi budemo prvaci, grdno se varas.
A ona ekipa sto izgubi u Travniku, Lukavici, Kaknju, Grbavici ti je licila na sampionsku? Ili ona sto na Kosevu bi namlacena od Zrinskog?joker90 je napisao/la:I ja sam mislio da je Sloboda super kvalitetna, a onda dođose na Kosevo.. Ako ce ona ekipa biti prvak, gasi nasu ligu, uz duzno postovanje prema Slobodi.