Ove sezone Andrea je i najbolje ocijenjen,a bgm i realno je najbolji stoper u ligi.Pa nek prica ko sta hoce. Samo da ga ne ureknemo

Mogu valjda na ovoj temi iznijet ovakvo misljenje ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
La città dove si nasce è nel cuore di ognuno di noi, ma penso solo all'Inter. L'Olimpico è il primo stadio che ho visto da piccolo, ma è San Siro il mio stadio.
baš takoHuska je napisao/la:Drugi najbolji stoper Serie A, odmah iza RanocchieNajjaci(u Serie A) i najperspektivniji stoperski par europe
Prijatelju ja sam vjerni navijac Intera al Nagatomo je panjina teska jer on nije klasa za Intera Inter je prije na ovim pozicijama imao mnogo jace i bolje igrace.adointer je napisao/la:nemojte mi zaboraviti Nagatoma mozda najboljeg lijevodesnog beka u serie A i medju najboljim lijevodesnim bekovima u europi
za za ovakvog napadaca,suvisna je svaka rijec![]()
Sarkazam jbt.Adnel je napisao/la:Prijatelju ja sam vjerni navijac Intera al Nagatomo je panjina teska jer on nije klasa za Intera Inter je prije na ovim pozicijama imao mnogo jace i bolje igrace.adointer je napisao/la:nemojte mi zaboraviti Nagatoma mozda najboljeg lijevodesnog beka u serie A i medju najboljim lijevodesnim bekovima u europi
za za ovakvog napadaca,suvisna je svaka rijec![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.