FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Bordo1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo1946 » 01 okt 2020, 22:20

Ma prejak protivnik realno. Nikad nisam volio kad igramo sa Njemcima ili Britancima, jer znam da nemamo sta traziti, igraju presing, brz i agresivan fudbal, jednostavno nama to ne lezi i ne snalazimo se. Momcima svaka cast za borbu, ne smije se nista reci. Ahmetovic ima 36 godina, jbga previse mi ocekujemo od njega. Fanimo je podbacio realno, malo je ''igro''. Sto se tice Susica, svaka cast, nije to to jos uvijek, ali da budem realan, nema s kim igrati na sredini, Tatar ista prica, odlican je bio, al nije imo s kim odigrati. Falio je Rahmanovic itekako, njegova agresivnost i kreativnost. Odbarana fantasticna.
Kova je kriv za gol, ali i onaj isto ko je trebo u blok da udje igracu Celtica koji je puco, ali to su sekunde sve. Svaka cast momcima :salut:

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 01 okt 2020, 22:21

Steven11 je napisao/la:
01 okt 2020, 22:18
Svaka cast i hvala im.

Idemo se sad fokusirati na ligu i zakucat je. Celtic je jaci od nas, ali mi smo od svih u nasoj ligi.

Nisam tuzan i nemam kritiku.

Idemo dalje....
Ne silit se, bar dok ne dovedemo u napadu 2 klase tipa Susica ili Pejovica, isto tako na bekovskim pozicijama. Znamo kako bude kad se hocemo "popisat po ligi"
satrat cemo konkurenciju, poslat na gasenje najmanje 3 kluba
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 okt 2020, 22:21

Ja se nadam napadacu trebace nam za ligu itekako. Sa ovakvim pristupom i igrom titula je opet tu.
Idemo dalje :opaopa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 okt 2020, 22:21

Eh ovako, sveukupno ovom evropskom sezonom sam prezadovoljan koeficijent tu, pare tu :mrgreen:
Veceras TSS po meni opravdao pare, odlican je bio i jednostavno da se prodje ovakav tim trebaju ti jos 2-3 igraca nivoa TSSa.
Vinko strasan trener, a toliko osporavan na pocetku. Sjajna postavka igre i po meni ostace on jos dugo na klupi kluba.
Sve u svemu svaka cast momcima, nije ovo klub koji svalo ljeto igra minimum play-off pa da se sada nesto nezadovoljan moze biti.
Od kluba dalje ocekujem nastavak dominacije u ligi, za vrijeme zimske pauze (kada se preuzme stadion) radove na stadionu ( krov i stolice, a nakon zavrsetka sezone pa do evropskih meceva i travu). U zimskom roku spica dovesti da se na vrijeme uigra sa ostatkom tima

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 01 okt 2020, 22:21

PeppermintSA je napisao/la:
01 okt 2020, 22:19
tm01hzne je napisao/la:
Vinkova postavka igre :salut: :tokralju: :ljepota:
Mene razočarala
Takticki besprijekorna. U svim ostalim varijantama bi bio mnogo vise razocaran.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 01 okt 2020, 22:22

Pantelija je napisao/la:
01 okt 2020, 22:20
:beba:
AlfredNobel je napisao/la:
01 okt 2020, 22:16
Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
Nema serancije.
Pisemo realno
Prvo kova je pogrijesio. Momci su dali 150% i on amaterski reaguje.
Drugo gola nismo.mogli dati (a ni nrestu) jer nam je napadac ocajan. Ne van forme nego ocajan. U 70 minuta dobio je dva faula i predao njima.10ak lopti. Kretanje bez lopte na nivou moscanice. Doslovno.

I tu je kriv samo i samo.EMIR. da smo jasni.
Sve ohvale sve vrh odlicno jaci su dobri smo bilo ali.na obraz emiru ovo s napadacem sto je radio od.maja mjeseca.
Napdaca slobodnih na kubike. Koliko hoces ... On nije bio u stanju dovesti nikoga. A ja kao amater vifim da ahmo ne moze vise sa stoperima olimpica veleza i tuzlec a ne bresta i celtica
:salut: pa neka skonta, nije ulog mali bio, a imao je vremena da reaguje.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2020, 22:22

PeppermintSA je napisao/la:
01 okt 2020, 22:19
tm01hzne je napisao/la:
Vinkova postavka igre :salut: :tokralju: :ljepota:
Mene razočarala
Sta si ti ocekivao?
Da napadas 90 minuta.... De bgti....

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2020, 22:22

Zip je napisao/la:
01 okt 2020, 21:55
Dovidjenja, prijatno... Yebem ti fudbal i dan kad sam povjerovo da mozemo proci...

Da li si se nadao da dobijemo 2,5 bodova i 1,5 mil.€ prije same Evrope i tekmi sa MDK,TC i Velezom ?
Vjerujem da bi ovo objerucke prihvatio. Nije to gubitnicki mentalitet, nego realnost. Bit ce bolje aBd u narednom periodu. Titula je vazna kao grupe dogodine. :thumbup:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 01 okt 2020, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 okt 2020, 22:23

Sto prije se okrenuti Zrinjskom i ostati neporazen. Bit ce problem oporaviti igrace, kako fizicki, tako i psihicki, ali vjerujem da uzmemo bod(ove), otvorili smo vrata titule sirom, iako se cini da je rano jos uvijek.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 01 okt 2020, 22:23

Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
+1
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 okt 2020, 22:23

Omjer kvalitete nas i Celtica (10 M vs 100 M) je identičan kao omjer kvalitete Celtica i recimo Manchester Citya(100 M vs 1000 M). Nadam se da je pojedincima jasno šta znači kad neko ima 10 puta skuplju ekipu od tebe. Džaba je što nemaju sistema, što nemaju igre, kad je svaki njihov igrač jači, brži i spremniji od našeg, s par izuzetaka. Tako da priče kako smo ih trebali napasti su smiješne.

Crnjo u 90. minuti trči 50 metara u punom trku kao da je početak utakmice, a našima duša izašla na nos. Miličević nema snage dobaciti loptu do centra na kraju... to se zove razlika između igrača koji košta 4 miliona eura i onoga koji košta 250.000 eura.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 okt 2020, 22:24

Pantelija je napisao/la:
Nema serancije.
Pisemo realno
Drugo gola nismo.mogli dati (a ni nrestu) jer nam je napadac ocajan. Ne van forme nego ocajan. U 70 minuta dobio je dva faula i predao njima.10ak lopti. Kretanje bez lopte na nivou moscanice. Doslovno.

Sve ohvale sve vrh odlicno jaci su dobri smo bilo ali.na obraz emiru ovo s napadacem sto je radio od.maja mjeseca.
Napdaca slobodnih na kubike. Koliko hoces ... On nije bio u stanju dovesti nikoga. A ja kao amater vifim da ahmo ne moze vise sa stoperima olimpica veleza i tuzlec a ne bresta i celtica
Zna se na šta sam mislio. Prije tekme svi u fazonu 'ponosni smo, šta bude bude', završila se tekma, kreće već lagano serrancija i dvoličnost. Mislim nisam ništa drugo ni očekivao, samo preporučuhem normalnim glavama da se odjave do sutra, da bezveze ne ulaze u svađe.

Kakav napadač, o čemu opet pričate? Merso jeste bio loš, ali da je on glavni krivac je smiješno. Da si imao i Beqiraja naprijed, isto bi bilo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 01 okt 2020, 22:24

Bravo FK Sarajevo ja sam preponosan na sve do sada ... nasa kuca se postepeno gradi... bit ce ovo jos bolje iz godine u godinu ... sada se ponosno okrenuti se trecoj tituli u nizu u nasem prvenstvu♥️
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 okt 2020, 22:25

Pao SS ubili ga nogama jos im utakmica traje na pocetnoj :mrgreen:

Ma nema sta puno pricati,fizicki jos nismo na nivou ovih najvecih ekipa i to je to.Samo to je veceras presudilo da ispadnemo.Postavka i sve odlicno,ali jednostavno nismo na tom atletskom levelu sa ovakvim ekipama.

Idemo odbraniti titulu.🏆
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 okt 2020, 22:25

Ma cilj za ovu sezonu ostvaren, a nismo se obrukali protiv jednog Celtica. Ja zadovoljan.
Treba nam napadac podhitno, Ahmetu svaka cast i respect za sve do sada, ali napadac nam je neophodan.
I hajmo sad posvetiti se ligi maksimalno, titula prioritet.
Imamo vrhunskog strucnjaka na klupi, Tino se vraca u formu, bice ovo super.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2020, 22:26

Rahmanovicu bi uzeo citavu mjesecnu platu zbog crvenog...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 okt 2020, 22:26

Napapijri je napisao/la:
01 okt 2020, 22:23
Sto prije se okrenuti Zrinjskom i ostati neporazen. Bit ce problem oporaviti igrace, kako fizicki, tako i psihicki, ali vjerujem da uzmemo bod(ove), otvorili smo vrata titule sirom, iako se cini da je rano jos uvijek.
Prvo rano je, pogotvo ako ej konkurent Zrinja, oni uvijek na kraju daju gas. Drugo ako smos e digli posle Atalante i pobijedili mozemo i sad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 okt 2020, 22:26

Momcima kapa do poda, borili se max.,taktika je bila odlična, fizički nismo mogli parirati nikako. Ja zadovoljan, idemo ponovo boriti se za duplu i sa Božijom pomoći iduće sezone još organizovanije napasti grupe.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 01 okt 2020, 22:27

Pantelija je napisao/la:
Nema serancije.
Pisemo realno

:bow: sa Emirom se samo mozemo valjati u bosankom blatu nazalost,pa bog te spominjalo se 3-4 napadaca i niko ne dodje,do koga je? Smijesno vise toliko dugo trajao prelazni rok ej,

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 01 okt 2020, 22:28

astonHz je napisao/la:
01 okt 2020, 22:21
Steven11 je napisao/la:
Svaka cast i hvala im.

Idemo se sad fokusirati na ligu i zakucat je. Celtic je jaci od nas, ali mi smo od svih u nasoj ligi.

Nisam tuzan i nemam kritiku.

Idemo dalje....
Ne silit se, bar dok ne dovedemo u napadu 2 klase tipa Susica ili Pejovica, isto tako na bekovskim pozicijama. Znamo kako bude kad se hocemo "popisat po ligi"
satrat cemo konkurenciju, poslat na gasenje najmanje 3 kluba
Treba nam napadac, pa zato se i trazi, pregovara sa Irfanom itd...

Ali dobri smo za nase lige, moze se to fino odigrati i da nas i trecu godinu zaredom obraduju i ucine ponosnima.

Step by step, idemo Zrinjskom, najvazniji medjusobni ove sezone. Nije lako nakon ove tekme i poraza, zato im je potrebna podrska.

Ti si onaj nas sa Celtic foruma jelde?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, juka55, Rodman i 31 gost.