Kova je kriv za gol, ali i onaj isto ko je trebo u blok da udje igracu Celtica koji je puco, ali to su sekunde sve. Svaka cast momcima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne silit se, bar dok ne dovedemo u napadu 2 klase tipa Susica ili Pejovica, isto tako na bekovskim pozicijama. Znamo kako bude kad se hocemo "popisat po ligi"
Takticki besprijekorna. U svim ostalim varijantama bi bio mnogo vise razocaran.
Pantelija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20
Nema serancije.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:16Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
Pisemo realno
Prvo kova je pogrijesio. Momci su dali 150% i on amaterski reaguje.
Drugo gola nismo.mogli dati (a ni nrestu) jer nam je napadac ocajan. Ne van forme nego ocajan. U 70 minuta dobio je dva faula i predao njima.10ak lopti. Kretanje bez lopte na nivou moscanice. Doslovno.
I tu je kriv samo i samo.EMIR. da smo jasni.
Sve ohvale sve vrh odlicno jaci su dobri smo bilo ali.na obraz emiru ovo s napadacem sto je radio od.maja mjeseca.
Napdaca slobodnih na kubike. Koliko hoces ... On nije bio u stanju dovesti nikoga. A ja kao amater vifim da ahmo ne moze vise sa stoperima olimpica veleza i tuzlec a ne bresta i celtica
Sta si ti ocekivao?
+1AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:16Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
Zna se na šta sam mislio. Prije tekme svi u fazonu 'ponosni smo, šta bude bude', završila se tekma, kreće već lagano serrancija i dvoličnost. Mislim nisam ništa drugo ni očekivao, samo preporučuhem normalnim glavama da se odjave do sutra, da bezveze ne ulaze u svađe.Pantelija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20
Nema serancije.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:16Treba se odjaviti odmah s foruma do sutra, jer izgleda biće ovdje serrancije opet.
Pisemo realno
Drugo gola nismo.mogli dati (a ni nrestu) jer nam je napadac ocajan. Ne van forme nego ocajan. U 70 minuta dobio je dva faula i predao njima.10ak lopti. Kretanje bez lopte na nivou moscanice. Doslovno.
Sve ohvale sve vrh odlicno jaci su dobri smo bilo ali.na obraz emiru ovo s napadacem sto je radio od.maja mjeseca.
Napdaca slobodnih na kubike. Koliko hoces ... On nije bio u stanju dovesti nikoga. A ja kao amater vifim da ahmo ne moze vise sa stoperima olimpica veleza i tuzlec a ne bresta i celtica
Prvo rano je, pogotvo ako ej konkurent Zrinja, oni uvijek na kraju daju gas. Drugo ako smos e digli posle Atalante i pobijedili mozemo i sad
Pantelija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20
Pisemo realno
Treba nam napadac, pa zato se i trazi, pregovara sa Irfanom itd...