FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

ledar
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ledar » 01 okt 2023, 00:40

dirkules je napisao/la:
30 sep 2023, 23:53
Interesantno da se Upa dere na nož i kad jest kriv i kad nije.
Upravo tako, Kim je bio lošiji ali Mekani ispašta zbog ranijih grijeha. Osobno mislim da je Mekani bolji od Kima, Kim je i sporijih refleksa i nesiguran u pasevima i loš u otvaranju igre. Ali dok god ne napravi par uvezanih grubih grešaka imat će popust kod navijača, to je jednostavno tako. Isto tako mislim da sa Palhinom nećete puno riješiti, vama treba tehnički jak igrač koji može izbacit protivnika i razigrat a ovaj to nije.

Polemika trener vs kadar podsjeća na onu "što je bilo prije, kokoš ili jaje". Argumenata ima i za jednu i za drugu stranu.
Činjenica je da vi imate izuzetno kvalitetan kadar u kojem ima puno mogućnosti, pa tako npr. može i Guereiro u vezu čime se broj veznjaka penje na 4, a treba se prisjetiti da je nekad i Gnabry u bremenu igrao ofenzivnog veznjaka itd., kombinacija ima raznoraznih.
No, isto tako svaki trener je sklon koncepciji igre sa kojom je u prošlosti imao najviše uspjeha. Može i Guardiola igrat na kontre a Mourinho na posjed, ali to nisu njihove force. Tuheljko ima svoju viziju za koju mu treba jedan Kante koji povezuje linije i čvrste i atletski jake bekove koji cijelu tekmu oru po vanjskim linijama. Ovdje to nema pa pokušava kompenzirati, sa promjenjivim uspjehom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2023, 00:47

Boateng u primeu je bio vrhunski stoper. Može iskustvom dosta toga ali daleko da je kvalitet za jače utakmice.

Jerome ima dvije LP s nama, jednu je odigrao vs BvB cijeli meč kada smo dobili, a drugo finale je izašao u 25 min ali je igrao od početka. Uz to 9 titula prvaka Njemačke itd...preko 300 nastupa, malo respekta ne bi škodilo, nismo Real da ne poštujemo naše igrače tipa Raul i sl.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 okt 2023, 08:14

On je isto tako dizao bunu kad ga je Carlo klupirao i radio nervozu sa ostalim kolegama koji vole to raditi, sad realno neće vidjeti minute i moglo bi opet biti problema oko tog njegovog neigranja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 okt 2023, 08:21

Halo Boa kojeg je faking Lyon otpustio, ovo je u rangu Tascija i Blinda, a nije im to potrebno, ofiraju se i jedni i drugi.
Radije gurni kakvog omladinca ili Lava. Ako zatreba.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 01 okt 2023, 09:42

Pozdravljam dolazak Boatenga bez obzira koliko to ocajan potez bio. Pozicija stopera je jedna od najodgovornijih na terenu i ne mozes tu ubacit koga bilo, pogotovo ne Goretzku zato sto je to igrao jednom protiv cetvrtoligasa.
ledar je napisao/la:
01 okt 2023, 00:40

Isto tako mislim da sa Palhinom nećete puno riješiti, vama treba tehnički jak igrač koji može izbacit protivnika i razigrat a ovaj to nije.
Ovo govorim svo vrijeme, Palhinha da, ali da je kraj njega igrac tipa Thiago ili Modric. Sto se tice tih problematicnih pozicija dobro je to Tuchel i detektirao, Rice i Walker bi se vjerovatno dobro ukomponovali u ovo sto imamo, ali.......

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 okt 2023, 10:44

muhamedhulk je napisao/la:
01 okt 2023, 08:21
Radije gurni kakvog omladinca ili Lava. Ako zatreba.
Nema druže omladinaca, Buchmann povrijeđen, prodali Tikvića Udineseu. Goretzka treba u veznom redu jer ni tu nemaš igrača. Dovođenje Boatenga koji bi vjerovatno otišao u penziju je katastrofalno, žalosno a ne smiješno do čega su se doveli. Nema od krpljenja ništa, kad je krpljenje kome šta dobro donijelo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 01 okt 2023, 11:21

Da ste imali iole boljeg golmana, ne nekog vrhunskog, mogli imat bar 2 boda više na kontu. Kakav je rezon gurat Ulreicha, ne znam ovog Pereca ali teško da može bit lošiji.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 okt 2023, 11:33

ledar je napisao/la:
01 okt 2023, 11:21
Da ste imali iole boljeg golmana, ne nekog vrhunskog, mogli imat bar 2 boda više na kontu. Kakav je rezon gurat Ulreicha, ne znam ovog Pereca ali teško da može bit lošiji.
Tu je problem dublji. Ulreich se gura zbog skijaša, jer se skijašu priprema teren za Evropsko Prvenstvo. Bayernu treba nova jedinica, a ne mogu je dovesti sve dok im Neuer govori ko može a ko ne može. Koliko su pljuvali Mullera ovdje na temi, a čovjek ispade 10 puta bolji od skijaša.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 01 okt 2023, 11:35

ma jel se to boga vam ajatolah vraca :think:
Pravda za Tyson Furya

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 okt 2023, 18:42

slika

Nubel :thumbup:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 01 okt 2023, 20:08

Rešio Žerom da odigra poslednji ples i uzme treću tripletu :thumbup:
Značiće i Upi, malo da mu baci neki hint, a i Kimu bogme.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 okt 2023, 11:58

Arvid je napisao/la:
30 sep 2023, 23:04
Centre forward je napisao/la:
30 sep 2023, 22:54
Mislim da će do kraja karijere odradit' još jedan veliki pos'o. Bayern ili Elf vjerovatno.
Rekao bih vjerovatno Elf, pričao je par puta kako je to želja svakako. Mislim da bi neki njegov savršen kraj karijere bio Elf nakon Liverpoola pa penzija. Izjavljivao je da mu ne pada na pamet baviti se ovim poslom predugo, tako da vam biološki sat otkucava :mrgreen:
Što se tiče nas Unitedovaca već se 5-6 godina bavi predugo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 okt 2023, 14:08

slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 okt 2023, 15:43

Eno Hoffa penzionisa Sebastiana Rudya, ma moze on kod nas do kraja sezone. :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 okt 2023, 15:44

Ne isključujem kiks sutra protiv Copenhagena. Jednostavno ovoj ekipi ništa ne ide.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 03 okt 2023, 08:22

coelho41 je napisao/la:
02 okt 2023, 15:44
Ne isključujem kiks sutra protiv Copenhagena. Jednostavno ovoj ekipi ništa ne ide.
Kiks u vidu remija - moguće.
Teren u Kopenhagenu u užasnom stanju nakon skorašnjeg koncerta.
Danci se znaju boriti, jako su dobri u skok igri gdje mi baš ne briljiramo.
Kakogod, biće interesantno ovo ispratiti i nastaviti brutalan niz iz grupne faze Lige Prvaka.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 03 okt 2023, 14:38

Bayern are planning to sign 2-3 players in January as the already thin squad will be even thinner in Jan-Feb since Choupo-Moting, Mazraoui, Sarr will most likely be at the AFCON while Kim Min-jae will be at the Asian Cup and could miss up to 5 Bundesliga games [@Plettigoal, @SkySportDE]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 03 okt 2023, 20:27

𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗖𝗼𝗽𝗲𝗻𝗵𝗮𝗴𝗲𝗻

Ulreich -
Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies -
Kimmich ©, Laimer -
Sané, Musiala, Coman -
Kane

Bayern subs:

Peretz - Goretzka, Choupo-Moting, Sarr, Guerreiro, Müller, Tel, Krätzig
Leroy Sané wants to finish this season and then make a fundamental decision over his future in summer 2024 - either extend his contract (expires in 2025) or move abroad. Real Madrid and Barcelona are said to be interested. So far no contract talks have taken place between Bayern and Sané's representatives. Christoph Freund is now in charge of the contracts

[@cfbayern, @SPORTBILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 okt 2023, 20:32

dirkules je napisao/la:
03 okt 2023, 14:38
Bayern are planning to sign 2-3 players in January as the already thin squad will be even thinner in Jan-Feb since Choupo-Moting, Mazraoui, Sarr will most likely be at the AFCON while Kim Min-jae will be at the Asian Cup and could miss up to 5 Bundesliga games [@Plettigoal, @SkySportDE]
Nisam ni vidio poštovani kolega da si ovo postao. Milina :D Nužda natjera, ha ya. Sreća pa imaju ta kontinetalna takmičenja.

Sa Saneom treba polako. Jest' pokid'o do sad, al' da bi dobio novi ugovor i pretpostavljam ogroman novac, mora da pruži neki kontinuitet.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 03 okt 2023, 21:09

Kako se Švabe "narugaše" travnjaku, rekoh krompirište. Ovo ne izgleda loše.
Osim Sanea koji ako ovako nastavi, rasti će interesovanje i za klupadžiju ( za sada) de Ligta. Jedinstvo i Barsa bacaju udicu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.