Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
sta mislite za koliko se 16 pro max moze tusnuti 256gb koristen nekih 7,8 m baterija 100 ima na ekranu koja ogrebotina al nista specijalno nisam ono zastitno staklo stavljao pa od kljuc vjerovatno
nisam jos odlucio prodavatial beze cisto info mozda kroz koji mjesec …
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Odes na olx i vidis kako se krecu cijene za taj model i stanjebob je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:29sta mislite za koliko se 16 pro max moze tusnuti 256gb koristen nekih 7,8 m baterija 100 ima na ekranu koja ogrebotina al nista specijalno nisam ono zastitno staklo stavljao pa od kljuc vjerovatnonisam jos odlucio prodavatial beze cisto info mozda kroz koji mjesec …
sto bi rekli logicnoCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:25Odes na olx i vidis kako se krecu cijene za taj model i stanjebob je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:29sta mislite za koliko se 16 pro max moze tusnuti 256gb koristen nekih 7,8 m baterija 100 ima na ekranu koja ogrebotina al nista specijalno nisam ono zastitno staklo stavljao pa od kljuc vjerovatnonisam jos odlucio prodavatial beze cisto info mozda kroz koji mjesec …
![]()
Pripremi tonu zivaca ako budes prodavao taj svoj, javice ti se milion preprodavaca i obarati ti cijenu, pogotovo zbog te ogrebotine, nemoguce je i prodati telefon a vala i kupiti od nekog ko nije takav, zato sam ja jucer preko foruma rezervisao mobitel ako ga kolega bude prodavao
Ne znam fakat koja mu je cijena, ne pratim to ali ne ocekuj da ces ga prodati po nekoj iz tog ranga i ne ocekuj brzu prodaju, my few cents
Ne znam fakat koja mu je cijena, ne pratim to ali ne ocekuj da ces ga prodati po nekoj iz tog ranga i ne ocekuj brzu prodaju, my few cents
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina