slobodaTZ je napisao/la:Azmir da je tolika manga i da je stvarno toliko htio nesto sa slobodom, ne bi dozvolio da ga saka jada kilavih kretena otjera. Iz ovog moze bit jedno od ovo dvoje, il ga je bolio qrac za slobodom il nije tolika manga ko sto prica. Vrijeme ce pokazat sta je od ovo dvoje, trece nema.
I ovo, nece ic zbog uprave je 5ranje obicno, po toj logici od rata pa ovamo skoro pa nikad ne bi ni iso na utakmicu. Nije bilo sezone da se nije skandiralo uprava napolje, zato mojne suplje, ide onaj ko osjeca slobodu...
Ja sam 100% siguran da je Azmir otisao radi Jasmina i politike. Stranacki se razilaze, a u poslu nije imao njegovu podrsku, tacnije podrsku grada, na kraju ispadne SDP-a. Ovaj moljakao javno, obecavano mu i ispali ga svaki put, i jos ga opstruiraju preko svojih ljudi i lokalnih momaka, i onda ce normalno raditi u inat sve. I ja bih.
A ovo za neodlazak na stadion radi Uprave, nije to radi mrznje prema nekome, nego zbog posla koji ne rade, iz godine u godinu sve ista prica, prazna obecanja navijacima, samo drugi ljudi obecavaju i lazu nas, a Sloboda sve gora i gora. I onda pocnemo pricati o nekakvoj svetinji, ljubavi, a ispadamo smijesni u svakom segmentu. Vrijeme je da neko dadne Slobodi i navijacima nesto da bi ih se podrzalo i dolazilo na utakmice.
Ja se divim Sulji i njih jos par. Mnogi su kasnije vodili Fukare, sjedili na Zapadu, a onda nestali, okrenuli se sebi, a Suljo je sa svojom ekipom jos uvijek tu. Bistu mu ispred stadiona treba staviti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤