FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesu plate bile igracima,zna li ko šta.Gladan ne možeš igrati,**** vam svima mater za ovo sto se dešava u klubu picka vam materina
- Probisvjet
- Kontakt:
Senadu M. bivsem NJUO predcedniku sretan rodjendan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Popusti ba rodjak. Libo te tuki sta ja pisem i kako razmisljam. Kupuj kartu i dolazi ili nemoj na Tusanj, tvoj izbor.Hitman22 je napisao/la:Sad već pametnije zboriš.
Nego, Staragarda i onaj matori sto u reflektore ne smije vise gledati neka povedu svoje navijace i obucavaju ih pjesmama poput:
PLAVO BIJELI PLAVO BIJELI
MA GDJE BILI NA TABELI
NEK VAS HRABRI NEK VAS JACA
PJESMA VASIH NAVIJACA

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Realno razmisljanje, slicno i ja to vidim oko Azmira. Velika je steta sto se egomani nisu mogli naci na sredini pa smo pustili covjeka s parama i voljom na danasnjem vaktu da ode. Zapravo, otjerali kao sto velis. I onda kukamo, a sami smo sebi najveci neprijatelji. Hajde, bice jos takvih budala da hoce da uloze u klub...Beduin je napisao/la:Upravo me ta nasa "ljubav" i boli, pa u najtezim momentima dodje nas jedva 3000 ljudi, i sigurno 100-0150 ulaznica je baceno jer momci kupili ali nisu imali kome dati ili nisu stigli, a opet jer je par ljudi pokrenulo preko Fb "akciju" posljednjih par dana da se kupuju karte i pomogne klub.Sviuodbranu je napisao/la:Slusaj otisao je kako jeste, znamo svi sta je bilo,i ko je kriv(ima zu i njegove krivice)ali ovo sada sto radi nije mu na cast, jer nece naskoditi ni Jasminu,ni Indiru niti kome nego Slobodi i nama koji volimo klub.Beduin je napisao/la:A onda se sjetite koliko je gradonacelnik radio protiv Azmira, koliko je lagao i njega i sve nas, pa se sjetite kako par "njih" (svi znamo imena lokalaca) prodade Slobodu kad se priklonise Jasminu protiv Azmira prozivajuci ga na svakom koraku, tjerajuci ga sa stadiona, a onda se svi cudimo kad je otisao. A svi smo sutili kad smp slusali kako ga ismijavaju na stsdionu i tjeraju se, spletkare, pa na sjednice salju ljude itd itd...
Zato sad trpaj Azmire, j3bi im svima znanje i natjeraj ih ovako da pokazu svoje lice, zasto sad ne reaguju i vode Slobodu u napredak, a ne u propast, zasto ih sad nema u medijima, i jos ih Azmir i pozajmicom drzi u saci.
Sutili smo tad, sutimo i sad, zato samo nek trpa Azuka, neka ga ne vadi Jasminu, Kozi, Senadu, Slobodi, svima nama. Mi cemo prozivati Fukare, a nece ih podrzati kad treba, necemo doci na stadion ali cemo pricati kako Sloga nema navijaca. E neka nam sad ovako, ja na Tusanj ne idem izvjesno vrijeme, mozda i duze nego smijem pomisliti.
Opet gledano tako kako ti to postavio si, pokazao nam je svima da moze i stranica klubska,i shop i clanske i vrh tabele i bez navijaca i bez novca od grada ...i td....
Neka su prokleti i on i jasmin
Ja Azmira mrzim i nikad nece imati moje postovanje jer je napustio klub kao pravi hinjo, nakon par kola, ostavio preskupe igrace u timu i preko politike htio nauditi Jasminu, a Sloboda trpila sve to.
Ali sve sto sad radi, radi opravdano i nista mu ne mozemo reci, jer smo sutili i nismo imali muda se odupreti kad su ga tjerali javno, upadali na sjednicu, prozivali sa tribine, prijetilo se po gradu, i to njih nekoliko. Svi su sutili, pametovali po forumu, na kafi u gradu, ali u konacnici presutili i sutnjom odobrili njegovo tjeranje. I nije njih nekoliko direktno ga otjeralo, ali su u sluzbi gradonacelnika radili na tome da dodatno otezaju, iako je najveci krivac tu Jasmin. A i tu smo sutili, pametovali, a Jasmina nam se smijao i prodao sve nas. E sad gledajmo ovo sto se desava, kao nesto cemo napraviti mi, volimo Slobodu. Voli nas 2500 ljudi i to je to.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Kmecanje, olimpijska disciplina
Dobra za otkrivanje pravih lica i zlatne medalje oko vrata 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Mislim da ti to nije na mjestu. Svako ko poznaje Milenka, zna kakav je čovjek, i šta mu je Sloboda.bhpremierliga12 je napisao/la:Ovaj smrad nas ne moze izvaditi iz usta, a kao voli Slobodu, ma mrs u pizdu materinu smradu jedan. Kad za nekoliko mjeseci dobijes nogu, opet ces se zalijepiti za Slobodu krkane jedanBosnjakovic : Bolje instant klub bez dugova, nego sa tradicijom i do grla u dugovima
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bezveze razglabate oko svega, treba zaboravit i Azmira i sve sto je bilo prije i nastavit dalje, treba biti realan i reci dok je bio i Azmir dolazilo nas 2000-3000 na stadion jer je ulaznica bila 10 KM i naravno skupo nam bilo, ma ne volimo mi Slobodu sta vam je, svaki k nam je uvijek smetao, ako iko ugasi slobodu to smo mi navijaci i grad...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Treba bit realan pa rec da nijedna uprava poslije rata nije bila dobra jer da je bila dobra, ne bi bilo ovih sranja, i tu zavrsit pricu.
Svi su bili ko ****, i niko nije osvojio nista.
Upravo to, sto Azmir nije osvojio bar Kup a ne nas raspe Radnik, mi da igramo finale kupa sa Zvijezdom 09 opet bi ga ispusili, ma ni jedna uprava nije imala uspjehe i to je toMMA075 je napisao/la:Treba bit realan pa rec da nijedna uprava poslije rata nije bila dobra jer da je bila dobra, ne bi bilo ovih sranja, i tu zavrsit pricu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Uzet u obzir da je došao u klub kad je klub bio u najgorem stanju IKAD, bukvalno dani u kojima se očekivalo da će se ugasit, situacija s kojom se nijedna uprava nije susrela.
Da je imalo uređenije bilo, s njegovim ambicijama i parama, bio bi i koji trofej kod nas.
Da je imalo uređenije bilo, s njegovim ambicijama i parama, bio bi i koji trofej kod nas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Azmir da je tolika manga i da je stvarno toliko htio nesto sa slobodom, ne bi dozvolio da ga saka jada kilavih kretena otjera. Iz ovog moze bit jedno od ovo dvoje, il ga je bolio qrac za slobodom il nije tolika manga ko sto prica. Vrijeme ce pokazat sta je od ovo dvoje, trece nema.
I ovo, nece ic zbog uprave je 5ranje obicno, po toj logici od rata pa ovamo skoro pa nikad ne bi ni iso na utakmicu. Nije bilo sezone da se nije skandiralo uprava napolje, zato mojne suplje, ide onaj ko osjeca slobodu...
I ovo, nece ic zbog uprave je 5ranje obicno, po toj logici od rata pa ovamo skoro pa nikad ne bi ni iso na utakmicu. Nije bilo sezone da se nije skandiralo uprava napolje, zato mojne suplje, ide onaj ko osjeca slobodu...
-
- Kontakt:
Nije ni Sloboda imala dugova prije 97 godina.Dobro,svi su dugovi nastali od rata pa na ovamo kad je svako od nje jagmio,svi gledali svoju novčano/imovinsku korist i privilegije da ostvare na teret njenog imena.wobly92 je napisao/la:Mislim da ti to nije na mjestu. Svako ko poznaje Milenka, zna kakav je čovjek, i šta mu je Sloboda.bhpremierliga12 je napisao/la:Ovaj smrad nas ne moze izvaditi iz usta, a kao voli Slobodu, ma mrs u pizdu materinu smradu jedan. Kad za nekoliko mjeseci dobijes nogu, opet ces se zalijepiti za Slobodu krkane jedanBosnjakovic : Bolje instant klub bez dugova, nego sa tradicijom i do grla u dugovima
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/nogometasi ... uku/334020
idu na Ilidzu a pare nisu dobili, hmmmm, nesto mi je to sumnjivo
idu na Ilidzu a pare nisu dobili, hmmmm, nesto mi je to sumnjivo

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Joj cuj na Ilidju a kad igraju sa sarajevskim klubovima putuju na dan utakmice kao nije daleko
koje su ovo kombinacije , koga li si sad Kozo nasao da se talis za hotelski smjestaj sa svojim sarajevskim haverima
UPRAVA NAPOLJE , JASMINE IMAMOVICU JEL TE DOSTA VISE JEL DOSTA 20 GODINA
!?

UPRAVA NAPOLJE , JASMINE IMAMOVICU JEL TE DOSTA VISE JEL DOSTA 20 GODINA

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam 100% siguran da je Azmir otisao radi Jasmina i politike. Stranacki se razilaze, a u poslu nije imao njegovu podrsku, tacnije podrsku grada, na kraju ispadne SDP-a. Ovaj moljakao javno, obecavano mu i ispali ga svaki put, i jos ga opstruiraju preko svojih ljudi i lokalnih momaka, i onda ce normalno raditi u inat sve. I ja bih.slobodaTZ je napisao/la:Azmir da je tolika manga i da je stvarno toliko htio nesto sa slobodom, ne bi dozvolio da ga saka jada kilavih kretena otjera. Iz ovog moze bit jedno od ovo dvoje, il ga je bolio qrac za slobodom il nije tolika manga ko sto prica. Vrijeme ce pokazat sta je od ovo dvoje, trece nema.
A ovo za neodlazak na stadion radi Uprave, nije to radi mrznje prema nekome, nego zbog posla koji ne rade, iz godine u godinu sve ista prica, prazna obecanja navijacima, samo drugi ljudi obecavaju i lazu nas, a Sloboda sve gora i gora. I onda pocnemo pricati o nekakvoj svetinji, ljubavi, a ispadamo smijesni u svakom segmentu. Vrijeme je da neko dadne Slobodi i navijacima nesto da bi ih se podrzalo i dolazilo na utakmice.
Ja se divim Sulji i njih jos par. Mnogi su kasnije vodili Fukare, sjedili na Zapadu, a onda nestali, okrenuli se sebi, a Suljo je sa svojom ekipom jos uvijek tu. Bistu mu ispred stadiona treba staviti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Šta kažu ići će igrači na utakmicu ali ne piše ništa hoće li igrati...Tj da li će igrati ili "igrati" odnosno izaći na teren eto onako...Da li ide i Amer Bekić. Da li je zbilja ozljeda ili džep svrbi, iskreno bez plate ne bih ni ja radio pa kad bi kod kuće sjedio, ali opet nismo svi u istoj situaciji...Do kad ne igra Maksimovic? Zašto nije igrao Ivetić u kupu i da li će igrati sad u subotu?
& $ ?
ima na tuzlanski tacka ba izvjestaj o stanju u fk koji je trazio grad
- betonification
- Kontakt:
S obzirom na to da na Slobodinu utakmicu jedva se skupi 3-4 k ljudi i to kad je derbi misljenje "Slobodasa" je nerelevantno. Ovde ne ponizavam nikog samo kazem istinu. Jasmin kakav god da je stoji ispred 100 K ljudi kolko onako ofrlje Grad/Opstina ima. Znaci to je ni 5% onih koji hoce da ga mjenjaju. Sve u svemu mi kao veliki govornici ovde smo manji nego sto se misli. Iako ima tu i dubljih stavri jer i nekakva promjena ti nista ne garantuje da ce bit bolje . Eto zamijenile su se mnoge tzv uprave Slobode i agonija samo izdaje sezonu za sezonom ko turci serije. Definitivno se stanje nece ubrzo promijenit osim u slucaju korijenitih promijena na teroitoriju citave Bosne ima i tu vise verzija. Al glavna vezana za nas iz Tuzle je da mi ne pripadamo nigdje i nikome i uvijek ce tako bit.Slobodas je napisao/la:JASMINE IMAMOVICU JEL TE DOSTA VISE JEL DOSTA 20 GODINA!?
SAMO PROMJENA STATUTA I ULAZAK NEKOG SA PARAMA.... KAO ŠTO SU TO URADILI MNOGI DRUGI KLUBOVI
As you where, I was. As I'm, you will be.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.