Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@killa pređi u naš tabor, imamo 8 titula šampiona. Oni nemaju ništa!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma ocito je neki sukob s upravom, ne bi otisao onako iznenada. Tesko ce vam biti sad naci trenera tog ranga. Nista ni od Kodre, jel?magnum je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:06Ma ja otjerao ga neko, a to sto je on svih 7 klubova koje je vodio u karijeri napustio tacno nakon jedne sezone je puka slucajnost.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:56Znaci propao i Selimbegovic, ko su sad kandidati?
Velika greska je ono tjeranje Klafurica, sve ste pokvarili sebi s tim.
A za kandidate, gdje ces boljeg od Zaimovica, iz Stupcanice u nasu svetinju![]()
A što otjeraše jedinog lika koji im već danima ukazuje na javašluk, ko biva čitaju ovi iz uprave forum, naljutiće se neko, mojne talasat'. 

-
- Kontakt:
Nazalost, botovi su ih poklopili. Slicno kao i vas, a i mi smo kroz to davno prolazili.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Sreća opet pa ni kod vas ni kod nas nije apsolutno jednoumlje kao što oni pokušavaju da naprave. Da se uprava tjera postovima na ss forumu, Sarajevo i Željo bi imali novu upravu svakih mjesec dana.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:43Nazalost, botovi su ih poklopili. Slicno kao i vas, a i mi smo kroz to davno prolazili.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.
Jos kad lik izmisli da se Sir Klaf talio pola sata nakon otkaza
Jos kad lik izmisli da se Sir Klaf talio pola sata nakon otkaza

-
- Kontakt:
Mozda samo spustamo loptu na zemlju. Ako je botovanje pozivanje na mir u vlastitoj kuci onda sam bot najveci. Poznata su mi ta vasa sarajevska tapsanja po ramenu i ukazivanja sta je najbolje za nas klub. Ali se nesto ne sjecam tog prijateljstva kada ste bili jaci tri puta a mi nebitan prosjecan klub koji se svake sezone borio za opstanak. To stari mozes sada prodavati zenicanima dok vas i oni prvi put ne zveknu po usima pa ce biti ozraceni sirotinja sabani i sve najgore jer su nagazili shizopitarlukNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:51Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.
Jos kad lik izmisli da se Sir Klaf talio pola sata nakon otkaza![]()
Ali godi mi sto si trigerovan vise nego kada ste vi dovodili trenera. Znaci kompleks smo vam zesci nabili
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Izmisljanje da je trener dobio otkaz jer se tali, u cilju da se zastiti uprava koja otvara vrata raznim Bulicima, je klasicno botovanje.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:55Mozda samo spustamo loptu na zemlju. Ako je botovanje pozivanje na mir u vlastitoj kuci onda sam bot najveci. Poznata su mi ta vasa sarajevska tapsanja po ramenu i ukazivanja sta je najbolje za nas klub. Ali se nesto ne sjecam tog prijateljstva kada ste bili jaci tri puta a mi nebitan prosjecan klub koji se svake sezone borio za opstanak. To stari mozes sada prodavati zenicanima dok vas i oni prvi put ne zveknu po usima pa ce biti ozraceni sirotinja sabani i sve najgore jer su nagazili shizopitarlukNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:51Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.
-
- Kontakt:
Stari forum je previse sve ovo ozbiljno shvatas stvarno bi trebao malo odmoriti od svega. Mozda prvo da naucis sta je bot imate mentora ko u prici
-
- Kontakt:
Izbjegavas sta ti lik govori, da si bukvalno izmislio laz za Klafurica, do tad Sir Klafa, da opravdas gluposti uprave. Bulic oko kluba, Zvonic direktor, saopstenje gdje se blajvi Niksicu - sve je to normala, satro.
Izofirao si se kao bot, to je botovsko pisanje. Da li te neko placa i kako, to nemam pojma i ne ulazim u to, ali botujes svakako. Nisi jedini, ima vas jos par, veoma ofirni nikovi.
Mi vam sve ovo govorimo iz iskustva, ne sto vas nesto volimo. I jedni i drugi smo imali razne brigade botova, pa znamo. Pukne to prije ili kasnije, vi namecite jednoumlje do sutra, gurajte dok moze.
Izofirao si se kao bot, to je botovsko pisanje. Da li te neko placa i kako, to nemam pojma i ne ulazim u to, ali botujes svakako. Nisi jedini, ima vas jos par, veoma ofirni nikovi.
Mi vam sve ovo govorimo iz iskustva, ne sto vas nesto volimo. I jedni i drugi smo imali razne brigade botova, pa znamo. Pukne to prije ili kasnije, vi namecite jednoumlje do sutra, gurajte dok moze.
-
- Kontakt:
Idi lijeci se budalo jedna vi sarajlije niste normalni nikako. Kakva sizofrena cijepanja vas vozaju po obicnom virtualnom opcilistu za razonoduupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:05Izbjegavas sta ti lik govori, da si bukvalno izmislio laz za Klafurica, do tad Sir Klafa, da opravdas gluposti uprave. Bulic oko kluba, Zvonic direktor, saopstenje gdje se blajvi Niksicu - sve je to normala, satro.

Sto si se uhvatio otkaza, nije dobio otkaz nego je covjek dao ostavku. Ne znam sta mislite da postizete ovim spinovanjemNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:51Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.

-
- Kontakt:
Pometite vi malo po svojoj avliji i kanite se drugih, bilo bi vam pemtnije. Prave ste tetkice bez života pa jedva čekate negdje da nešto pročitate i pametujte. Mi ćemo da sredimo kod sebe sta se god bude trebalo srediti kad dođe vrijeme za to, kao i dosta puta do sada.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa covjek je prisiljen na odlazak potezima uprave. Ne bi nijedan normalan trener trpio sta je on trebao, da mu se mijesa u posao, dovode i namecu igraci itd.magnum je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:08Sto si se uhvatio otkaza, nije dobio otkaz nego je covjek dao ostavku. Ne znam sta mislite da postizete ovim spinovanjemNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:51Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.
![]()
Pazi Campobella kako odmah vrijedja. Cim nemas argumenata, pocni s vrijedjanjem. Ponasanje klasicnog bota.
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:07Idi lijeci se budalo jedna vi sarajlije niste normalni nikako. Kakva sizofrena cijepanja vas vozaju po obicnom virtualnom opcilistu za razonoduupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:05Izbjegavas sta ti lik govori, da si bukvalno izmislio laz za Klafurica, do tad Sir Klafa, da opravdas gluposti uprave. Bulic oko kluba, Zvonic direktor, saopstenje gdje se blajvi Niksicu - sve je to normala, satro.
Mi vam sve ovo govorimo iz iskustva, ne sto vas nesto volimo. I jedni i drugi smo imali razne brigade botova, pa znamo. Pukne to prije ili kasnije, vi namecite jednoumlje do sutra, gurajte dok moze.![]()
Campobello se činio kao dosta korektan lik, nije mu trebalo ovo botovanje. Ali mogu razumjeti, ako se radi o finoj cifri.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:40Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.
Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..
Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa
Nešto im ne odgovara kad pišeš činjenice, a nisi ništa slagao.
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Bio je i meni simpatican forumas, znao biti duhovit. Ne bi covjek nikad od njega ocekivao da bude bot. Od nekih drugih da, od njega ne, ali eto. Pokazatelj da nikad ne znas s kim pricas i da se ljudi lako prodaju.
-
- Kontakt:
Stari na forumu si zato ti kazem da odmoris malo vidis da si zaglavio dobroPokazatelj da nikad ne znas s kim pricas