Premijer liga BiH - aktuelno

Rigoletto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Rigoletto » 26 jun 2024, 13:30

@killa pređi u naš tabor, imamo 8 titula šampiona. Oni nemaju ništa!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 13:35

magnum je napisao/la:
26 jun 2024, 13:06
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
26 jun 2024, 12:56
Znaci propao i Selimbegovic, ko su sad kandidati?

Velika greska je ono tjeranje Klafurica, sve ste pokvarili sebi s tim.
Ma ja otjerao ga neko, a to sto je on svih 7 klubova koje je vodio u karijeri napustio tacno nakon jedne sezone je puka slucajnost.

A za kandidate, gdje ces boljeg od Zaimovica, iz Stupcanice u nasu svetinju :ljepota:
Ma ocito je neki sukob s upravom, ne bi otisao onako iznenada. Tesko ce vam biti sad naci trenera tog ranga. Nista ni od Kodre, jel?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 26 jun 2024, 13:39

A što otjeraše jedinog lika koji im već danima ukazuje na javašluk, ko biva čitaju ovi iz uprave forum, naljutiće se neko, mojne talasat'. :tokralju:

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 26 jun 2024, 13:42

Rigoletto je napisao/la:
26 jun 2024, 13:30
@killa pređi u naš tabor, imamo 8 titula šampiona. Oni nemaju ništa!
Pazi da vam ne zatjera Šulentu, opasan je Killa, slabo prihvaca autoritet

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 13:43

hazarder je napisao/la:
26 jun 2024, 13:39
A što otjeraše jedinog lika koji im već danima ukazuje na javašluk, ko biva čitaju ovi iz uprave forum, naljutiće se neko, mojne talasat'. :tokralju:
Nazalost, botovi su ih poklopili. Slicno kao i vas, a i mi smo kroz to davno prolazili.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 26 jun 2024, 13:47

upohaluhizugnimda je napisao/la:
26 jun 2024, 13:43
hazarder je napisao/la:
26 jun 2024, 13:39
Nazalost, botovi su ih poklopili. Slicno kao i vas, a i mi smo kroz to davno prolazili.
Sreća opet pa ni kod vas ni kod nas nije apsolutno jednoumlje kao što oni pokušavaju da naprave. Da se uprava tjera postovima na ss forumu, Sarajevo i Željo bi imali novu upravu svakih mjesec dana. :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 13:51

Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.

Jos kad lik izmisli da se Sir Klaf talio pola sata nakon otkaza :bow:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 13:55

26 jun 2024, 13:51
Zato im Campobello i Balorda botuju za petoricu, svaka im cast. Kad im citas postove pomislio bi Velez je Real, a Kevelj Perez.

Mozda samo spustamo loptu na zemlju. Ako je botovanje pozivanje na mir u vlastitoj kuci onda sam bot najveci. Poznata su mi ta vasa sarajevska tapsanja po ramenu i ukazivanja sta je najbolje za nas klub. Ali se nesto ne sjecam tog prijateljstva kada ste bili jaci tri puta a mi nebitan prosjecan klub koji se svake sezone borio za opstanak. To stari mozes sada prodavati zenicanima dok vas i oni prvi put ne zveknu po usima pa ce biti ozraceni sirotinja sabani i sve najgore jer su nagazili shizopitarluk

Ali godi mi sto si trigerovan vise nego kada ste vi dovodili trenera. Znaci kompleks smo vam zesci nabili 😍

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 13:57

CampobelloDiMazara je napisao/la:
26 jun 2024, 13:55

Mozda samo spustamo loptu na zemlju. Ako je botovanje pozivanje na mir u vlastitoj kuci onda sam bot najveci. Poznata su mi ta vasa sarajevska tapsanja po ramenu i ukazivanja sta je najbolje za nas klub. Ali se nesto ne sjecam tog prijateljstva kada ste bili jaci tri puta a mi nebitan prosjecan klub koji se svake sezone borio za opstanak. To stari mozes sada prodavati zenicanima dok vas i oni prvi put ne zveknu po usima pa ce biti ozraceni sirotinja sabani i sve najgore jer su nagazili shizopitarluk
Izmisljanje da je trener dobio otkaz jer se tali, u cilju da se zastiti uprava koja otvara vrata raznim Bulicima, je klasicno botovanje.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 13:59

Stari forum je previse sve ovo ozbiljno shvatas stvarno bi trebao malo odmoriti od svega. Mozda prvo da naucis sta je bot imate mentora ko u prici

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 14:05

Izbjegavas sta ti lik govori, da si bukvalno izmislio laz za Klafurica, do tad Sir Klafa, da opravdas gluposti uprave. Bulic oko kluba, Zvonic direktor, saopstenje gdje se blajvi Niksicu - sve je to normala, satro.

Izofirao si se kao bot, to je botovsko pisanje. Da li te neko placa i kako, to nemam pojma i ne ulazim u to, ali botujes svakako. Nisi jedini, ima vas jos par, veoma ofirni nikovi.

Mi vam sve ovo govorimo iz iskustva, ne sto vas nesto volimo. I jedni i drugi smo imali razne brigade botova, pa znamo. Pukne to prije ili kasnije, vi namecite jednoumlje do sutra, gurajte dok moze.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 14:07

26 jun 2024, 14:05
Izbjegavas sta ti lik govori, da si bukvalno izmislio laz za Klafurica, do tad Sir Klafa, da opravdas gluposti uprave. Bulic oko kluba, Zvonic direktor, saopstenje gdje se blajvi Niksicu - sve je to normala, satro.

Izofirao si se kao bot, to je botovsko pisanje. Da li te neko placa i kako, to nemam pojma i ne ulazim u to, ali botujes svakako. Nisi jedini, ima vas jos par, veoma ofirni nikovi.

Mi vam sve ovo govorimo iz iskustva, ne sto vas nesto volimo. I jedni i drugi smo imali razne brigade botova, pa znamo. Pukne to prije ili kasnije, vi namecite jednoumlje do sutra, gurajte dok moze.
Idi lijeci se budalo jedna vi sarajlije niste normalni nikako. Kakva sizofrena cijepanja vas vozaju po obicnom virtualnom opcilistu za razonodu :rol:

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 26 jun 2024, 14:08

Sto si se uhvatio otkaza, nije dobio otkaz nego je covjek dao ostavku. Ne znam sta mislite da postizete ovim spinovanjem :tokralju:

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 26 jun 2024, 14:15

Pometite vi malo po svojoj avliji i kanite se drugih, bilo bi vam pemtnije. Prave ste tetkice bez života pa jedva čekate negdje da nešto pročitate i pametujte. Mi ćemo da sredimo kod sebe sta se god bude trebalo srediti kad dođe vrijeme za to, kao i dosta puta do sada.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 14:16

magnum je napisao/la:
26 jun 2024, 14:08

Sto si se uhvatio otkaza, nije dobio otkaz nego je covjek dao ostavku. Ne znam sta mislite da postizete ovim spinovanjem :tokralju:
Pa covjek je prisiljen na odlazak potezima uprave. Ne bi nijedan normalan trener trpio sta je on trebao, da mu se mijesa u posao, dovode i namecu igraci itd.

Pazi Campobella kako odmah vrijedja. Cim nemas argumenata, pocni s vrijedjanjem. Ponasanje klasicnog bota.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 14:23

CampobelloDiMazara je napisao/la:
26 jun 2024, 14:07
26 jun 2024, 14:05

Idi lijeci se budalo jedna vi sarajlije niste normalni nikako. Kakva sizofrena cijepanja vas vozaju po obicnom virtualnom opcilistu za razonodu :rol:
slika

Herson

Post Postao/la Herson » 26 jun 2024, 14:28

Campobello se činio kao dosta korektan lik, nije mu trebalo ovo botovanje. Ali mogu razumjeti, ako se radi o finoj cifri.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jun 2024, 14:34

killafrommanilla je napisao/la:
26 jun 2024, 09:40
Addo1922 je napisao/la:
26 jun 2024, 09:37
Greska je i sto se pokusalo dovesti tako skupo i zvucno trenerske ime, za nasu ligu je to suludo.

Niko normalan nece doci iz Njemacke da radi u namjestenom prvenstvu.
Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.

Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..

Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa :mrgreen:
osim zenicana, njih mozemo
Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?
Nešto im ne odgovara kad pišeš činjenice, a nisi ništa slagao.
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 14:35

Herson je napisao/la:
26 jun 2024, 14:28
Campobello se činio kao dosta korektan lik, nije mu trebalo ovo botovanje. Ali mogu razumjeti, ako se radi o finoj cifri.
Bio je i meni simpatican forumas, znao biti duhovit. Ne bi covjek nikad od njega ocekivao da bude bot. Od nekih drugih da, od njega ne, ali eto. Pokazatelj da nikad ne znas s kim pricas i da se ljudi lako prodaju.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 14:37

Pokazatelj da nikad ne znas s kim pricas
Stari na forumu si zato ti kazem da odmoris malo vidis da si zaglavio dobro :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, bvsic, gh0stHZ, Gomis99, guadalupe, Hajdeee, held9, riki46, xinxee i 129 gostiju.