PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Čestitke Veležu na zasluženoj pobjedi.
Usput su makar na kratko usrećili specijalno odjeljenje sa Koševa.
Usput su makar na kratko usrećili specijalno odjeljenje sa Koševa.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- Kockoglavi
Osim: Velež je u prijateljskim odnosima sa Sarajevom, pokazat ćemo im kako se ponaša domaćin

E dobro ste im pokazali
E dobro ste im pokazali
Jesu se pohasili jucer bili, tacno sam znao da ce oplakat.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Dosao bi on, nije mu mama dala da izadje. Kaze , kasno je a mozes se i prehladiti.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:45biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.
Bit ce gusto, bit ce 0 2. Gdje si bola da nam te zube izbijes? Auto parkirali 10 min od stadiona, 4 nas, dosli na stadion, poslije utakmice stali zapalili i otisli. Par ljudi cestitalo na pobjedi i to je to, a ovaj prica o izbijanju zuba![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trebo si se javiti ****..ima pm...pusti se te suplje...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:45biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.
Bit ce gusto, bit ce 0 2. Gdje si bola da nam te zube izbijes? Auto parkirali 10 min od stadiona, 4 nas, dosli na stadion, poslije utakmice stali zapalili i otisli. Par ljudi cestitalo na pobjedi i to je to, a ovaj prica o izbijanju zuba![]()
ŽELJEZNIČAR 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 20:02Trebo si se javiti ****..ima pm...pusti se te suplje...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:45biceDUPLA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:05Samo da najavim da ne bude nisam rekao..letit ce zubi ko tik tak i bice savova ko god bude hodao oko Grbavice sa grbom Veleza. Mozemo se postovati na repki...ali da se zna kad Zeljo igra da ste nam smrtni neprijatelji. Znam da vas ima ko govana studirate po Sa ali jbg bez kurcenja.
Forzza Velez
Zbog guste magle, na Grbavici i sad traže jesenju titulu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- invincible1921
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Slave.
Drugoligas iz vrapcica
Popisani vijetnamci
Raspali celik
I jos par nebitnih.

Drugoligas iz vrapcica
Popisani vijetnamci
Raspali celik
I jos par nebitnih.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.