FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tribina ko tribina ima svoj ritam,hijerarhiju,svoja pravila itd.Podrška je jedno,kazne koje plaća klub su drugo.Nadam se da će doći vrijeme kada će se urediti kompletna infrastruktura južne tribine jer ovakva kakva je ne privlači Običnog gledaoca od kojeg klub može i treba imati financijsku korist.
Kad je taj navijački segment u pitanju jedna stvar mi nije jasna,doduše ne samo na Grbavici.Jednostavno se ne slavi ime fudbalera koji postigne pogodak.Onaj spiker navlači ime mladog Bajića nakon gola..Tribina pjeva kako pjeva.Pa valjda je jasno šta znači tim mladim ljudima kad bi mu stadion skandirao ime nakon gola.
Kako god ali meni nije normalno da Svraka nakon gola pretrči teren u kontra pravcu,ka "mrskom"sjeveru da bi proslavio go.Da se razumijemo ja sam se divio momcima na "jugu"koji su stoički ostali tamo iako su imali opciju da ne kisnu i bez prestanka bodrili svoj tim,ali da može i mora bolje to je sigurno.Da ne spominjem tu ....baklju protiv Obarske za koju ćemo po ko zna koji put bezveze platiti kaznu
Kad je taj navijački segment u pitanju jedna stvar mi nije jasna,doduše ne samo na Grbavici.Jednostavno se ne slavi ime fudbalera koji postigne pogodak.Onaj spiker navlači ime mladog Bajića nakon gola..Tribina pjeva kako pjeva.Pa valjda je jasno šta znači tim mladim ljudima kad bi mu stadion skandirao ime nakon gola.
Kako god ali meni nije normalno da Svraka nakon gola pretrči teren u kontra pravcu,ka "mrskom"sjeveru da bi proslavio go.Da se razumijemo ja sam se divio momcima na "jugu"koji su stoički ostali tamo iako su imali opciju da ne kisnu i bez prestanka bodrili svoj tim,ali da može i mora bolje to je sigurno.Da ne spominjem tu ....baklju protiv Obarske za koju ćemo po ko zna koji put bezveze platiti kaznu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja razumijem sto je Svraka otisao "mrskom" sjeveru... u pravu si za prozivanje igraca, neki se prozivaju nekad, neki nikad, a znaci sigurno puno... u pravu si i da jug ne privlaci obicnog gledaoca osim niske cijene karte, i bilo bi super kad bi ti isti imali opciju da odu na istok i da se ta tribina koliko-toliko osposobi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sto se baklje tice, dogovor je bio da se ne pali. E druga je stvar sto je razvoj situacije na terenu utjecao na pojedince, pa su iste bile zapaljene.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pusti tu pricu, u onom kopu jedva bilo 300 ljudi od toga 100 starije raje i 200 djece. Dakle, pretezno ekipa, gdje svako, svakog zna, i onda prica kako je pojedinac stetu nanio...bluesaa je napisao/la:Sto se baklje tice, dogovor je bio da se ne pali. E druga je stvar sto je razvoj situacije na terenu utjecao na pojedince, pa su iste bile zapaljene.
Mislim, vidite jednu stvar. Ja sam za te baklja, ali kada se pali, neka se pali u pravim trenucima utakmice. (Recimo, utakmica Belgija vs. Bih. Bakljada u pravom momentu napravljenja, nakog cega mi preuzimamo stvar u svoje ruke)
Prosli derbi na Grbavici, sa baljadom nakon gola bas smo ujebali ritam igre. Treba znati iskoristiti momentum, a ne ujebati stvar svome timu.
Dobro, ne treba sada srati, zadnja tekma je bila, kakva je bila. Teska za gledat, realno, ali opet...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
fino sam napisao da je dogovor bio da se ne pali, nisam rekao da je to bilo potrebno, niti da je pojedinac nanio stetu. sad sta je tu je, zapaljene, nije vrijedno diskusije..Capt_Billy je napisao/la:Pusti tu pricu, u onom kopu jedva bilo 300 ljudi od toga 100 starije raje i 200 djece. Dakle, pretezno ekipa, gdje svako, svakog zna, i onda prica kako je pojedinac stetu nanio...bluesaa je napisao/la:Sto se baklje tice, dogovor je bio da se ne pali. E druga je stvar sto je razvoj situacije na terenu utjecao na pojedince, pa su iste bile zapaljene.
Mislim, vidite jednu stvar. Ja sam za te baklja, ali kada se pali, neka se pali u pravim trenucima utakmice. (Recimo, utakmica Belgija vs. Bih. Bakljada u pravom momentu napravljenja, nakog cega mi preuzimamo stvar u svoje ruke)
Prosli derbi na Grbavici, sa baljadom nakon gola bas smo ujebali ritam igre. Treba znati iskoristiti momentum, a ne ujebati stvar svome timu.
Dobro, ne treba sada srati, zadnja tekma je bila, kakva je bila. Teska za gledat, realno, ali opet...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
@ baja mislis zastitar bio pitar ili?
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da, i poceo slaviti gol Mladosti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da je Safet imalo normalan trener naravno da bi zvao Stanica frajer je univerzalac i veliki radnik, uz njega realno bi i Tomica trebao zvati najjaci zadnji vezni ove lige , bolji od Zahirovica.
I eventualno ako se ne nadje treci napadac ja bi malog Aru gurno u vatru.
1921 <3
I eventualno ako se ne nadje treci napadac ja bi malog Aru gurno u vatru.

1921 <3
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ma neće niko iz zelje u repku to je sigurno, ma niko iz lige cijele osim avdukica...
To da pape radi slab Poso sa pozivima za igrače nije nista novo, za sve ove prijateljske je mogo zvati 4-5 igrača iz lige da ih proba, ma čisto da i ligu malo promovise, sad bio to Stanić, kerla, Tomić, svraka, Hodzic iz zelje il neznam dupovac i još neki iz sarajeva i još ko već iz ostalih timova...
al kad Prćić, besic, mahmutovic nemaju mjesta, a da ne nabrajam ostale još igrače koje imamo da igraju po Europi ne treba biti lud i djabe se nadat da ce neko iz zelje/lige biti pozvan...
Nadat se novom selektoru i da ce on praviti veću selekciju igrača za repku pa da ce pored ovih sto po Europi igraju i 4-5 igrača iz naše lige biti j širem planu...
To da pape radi slab Poso sa pozivima za igrače nije nista novo, za sve ove prijateljske je mogo zvati 4-5 igrača iz lige da ih proba, ma čisto da i ligu malo promovise, sad bio to Stanić, kerla, Tomić, svraka, Hodzic iz zelje il neznam dupovac i još neki iz sarajeva i još ko već iz ostalih timova...
al kad Prćić, besic, mahmutovic nemaju mjesta, a da ne nabrajam ostale još igrače koje imamo da igraju po Europi ne treba biti lud i djabe se nadat da ce neko iz zelje/lige biti pozvan...
Nadat se novom selektoru i da ce on praviti veću selekciju igrača za repku pa da ce pored ovih sto po Europi igraju i 4-5 igrača iz naše lige biti j širem planu...
- champions1921
Ako Vrsajevic zasluzuje da igra onda zasluzuje i Stanic. Stana nazalost nema Papetovog buraza iza ledja i kao takav nema sanse da bude u uzem krugu putnika za Brazil. Ostali u nasem timu nisu kalibar za repke, slozili se mi ili ne a na zor gurati igrace iz nase lige koja je teski odron u repku bilo bi neprofesionalno od strane celnih ljudi reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Malo pretjerujemo sa ovom reprezentacijom..Ne kazem da Stana pored ovih igraca nije kandidat, normalno da jest..Ali i pola tih sto su u reprezentaciji "sramota" je povest u Brazil.Pa mi smo 100 i neka liga u svijetu, sta da ocekujemo kada se u nju nista ne ulaze? Savez, da nije onih kazni i sudija, ne bi imao nikakve veze sa PLBiH.
Ja se nadam da ce Stanu i Aru cak pozvati na na taj siri spisak, makar, za kvalifikacije Eura.A jedini je uslov da i kone moraju imati jednog ili dva igraca pozvana, i obrnuto.
Da se pocne ulagati u PL, mnogo bi vise davali potencijalni reprezentativaca, pogotov mi, kone i tuzlaci..
Ja se nadam da ce Stanu i Aru cak pozvati na na taj siri spisak, makar, za kvalifikacije Eura.A jedini je uslov da i kone moraju imati jednog ili dva igraca pozvana, i obrnuto.
Da se pocne ulagati u PL, mnogo bi vise davali potencijalni reprezentativaca, pogotov mi, kone i tuzlaci..
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Kako ide pjesma što je pjevana cijelo drugo poluvrijeme?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Kako ide pjesma što je pjevana cijelo drugo poluvrijeme?
Usput, i ja da kažem da je bilo dogovoreno na početku utakmice da se ništa ne pali, da se čuva za derbi, ali ybg, jedan zapali baklju, drugi i tako još 4-5 baklji se zapališe, a realno, bezveze ćemo popiti kaznu al hajd.
Ja te volim, volim Željo..
Re: Odg: FK Željezničar
Ritam itekako poznat. Jel može na PP odakle pjesma? Btw mnogo jaka, baš ono za hardcore deranjegio10 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Kako ide pjesma što je pjevana cijelo drugo poluvrijeme?
Usput, i ja da kažem da je bilo dogovoreno na početku utakmice da se ništa ne pali, da se čuva za derbi, ali ybg, jedan zapali baklju, drugi i tako još 4-5 baklji se zapališe, a realno, bezveze ćemo popiti kaznu al hajd.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ne znam da li ste svjesni da bi dobili kaznu i bez tih baklji, 500 KM GORE DOLE 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
U dresu Željezničara briljira Srđan Stanić, pa smo selektora upitali da li postoji mogućnost da se prvotimac Željezničara ili pak neki drugi igrač iz Premijer lige nađe na spisku za Mundijal.
"Iskren da budem, male su mogućnosti da na spisku za Mundijal bude igrača iz Premijer lige. Meni je u interesu da u Brazil vodim najbolje i tako će biti. Premijer liga je takva kakva jeste, kvaliteta je na niskom nivou, tako da najvjerovatnije na spisku, izuzev Avdukića neće biti niko. Međutim, to ne treba obeshrabriti igrače iz domaćeg prvenstva jer nakon Mundijala kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u kojima će možda i dobiti priliku", govori Sušić.
Kako da mi bude jasno šta ova "legenda" prica,pa dragi Pape ako ti se vec ne svidja PL onda neka ŠeHic dobije poziv,po kojem kriteriju ce poziv dobit Avdukic?
Stana mora dobit poziv prije Vrsajevica!
"Iskren da budem, male su mogućnosti da na spisku za Mundijal bude igrača iz Premijer lige. Meni je u interesu da u Brazil vodim najbolje i tako će biti. Premijer liga je takva kakva jeste, kvaliteta je na niskom nivou, tako da najvjerovatnije na spisku, izuzev Avdukića neće biti niko. Međutim, to ne treba obeshrabriti igrače iz domaćeg prvenstva jer nakon Mundijala kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u kojima će možda i dobiti priliku", govori Sušić.
Kako da mi bude jasno šta ova "legenda" prica,pa dragi Pape ako ti se vec ne svidja PL onda neka ŠeHic dobije poziv,po kojem kriteriju ce poziv dobit Avdukic?
Stana mora dobit poziv prije Vrsajevica!
-
- Kontakt:
Jeli imaju neke premije za klub ukoliko bi Stanić dobio poziv za reprezentaciju?!?
Ma vi stvarno niste normalni !!!