Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Men je stari jos davno pric'o da je Savicevic najbolji sa ovih prostora.Ja nazalost nisam im'o prilike da ga gledam u najboljim danima 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Sir Matt,
Jesi li pronaš'o mane? - Jesi. Eh, a onda si kreno sa omalovažavanjem Džeke te poređenjem istog sa nekim igračima koji igraju u Jelen Ligi(ako se ne varam, u pitanju je bio igrač Čukaričkog). Dakle, to su 2 različite stvari. Stvarno trollaš temu do krajnje granice. Niko nikada neće dobiti ban zbog toga što napiše nešto protiv Edina ili bilo kojeg drugog našeg reprezentativca pa i selektora
. Pobogu, ovo je demokratska država, a samim tim i demokratski forum. No, tvoj problem je, ponavljam se al' moram, što si teški troller(stojim iza svojih riječi). Eh, najviše mi je krivo što se drugi forumaši upuštaju u diskusiju s tobom, al' valjda će i oni shvatiti onu:"don't feed the troll", te će te ubuduće ignorisati. U svakom slučaju, do sljedećeg citiranja, @Paja III(imamo @Paju, te @Edina kao @Paju II).
Jesi li pronaš'o mane? - Jesi. Eh, a onda si kreno sa omalovažavanjem Džeke te poređenjem istog sa nekim igračima koji igraju u Jelen Ligi(ako se ne varam, u pitanju je bio igrač Čukaričkog). Dakle, to su 2 različite stvari. Stvarno trollaš temu do krajnje granice. Niko nikada neće dobiti ban zbog toga što napiše nešto protiv Edina ili bilo kojeg drugog našeg reprezentativca pa i selektora
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Sir Matt
- Kontakt:
Nisam troller u biti , nisam toliki patriota da bih mogao gutati kilometre gluposti napisane na ovom pdfu protkane time da pišu emocije a ne zdrav razum . Uvijek ću se naći tu na temi ako vidim da se piše neistina , ako to krši pravila onda neću , pošto znam da ne krši , šta vam mogu . 

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Megamon
- Kontakt:
Sta ti je zapravo cilj trapistu ?
Kazes ne valja Dzeko,ok je li moras ponoviti to sto puta ?
Vidis da te niko ne benda ni 2%,mora da te svi izbacuju iz drustva pa ovdje prosipas pamet.Znaci prijedlog k'o najboljem prijatelju odi malo porazgovaraj sa nekim psihologom da se na kraju nebi ubio kad Dzeko uvali u Parisu za prolaz U Poljsku i Ukrajinu
Vidis da te niko ne benda ni 2%,mora da te svi izbacuju iz drustva pa ovdje prosipas pamet.Znaci prijedlog k'o najboljem prijatelju odi malo porazgovaraj sa nekim psihologom da se na kraju nebi ubio kad Dzeko uvali u Parisu za prolaz U Poljsku i Ukrajinu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pa nazalost mnogi ga bendaju, pa prvi i ti sa ovim postom. Da li vi mislite da njemu mozete promjeniti misljenje, jock to, prije cete ispraviti krivu Drinu, nego to uraditi.Megamon je napisao/la:Sta ti je zapravo cilj trapistu ?
Evo ovim putem pozivam vas sve da ovakve postove ignorisete.
Ja nemam nista protiv objektivnih kritika na racun Dzeke, nije ni Dzeko Bog sami, Messi ima mana, sto ih Dzeko ne bi imao, ali totalno ne objektivni postovi nisu potrebni da se komentarisu, jer takve osobe se hrane sa tim sto nekoga isprovociraju.
Eto toliko od mene na tu temu
DZEKO CAR
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
jeli neistina da je proglasen igracem utakmice i u idealnom timu kola... ne trebas bit patriota nego samo realan ali ti si tu da pljujes kad mozes kad ne mozes uvuces se u misuju rupu...Sir Matt je napisao/la:Nisam troller u biti , nisam toliki patriota da bih mogao gutati kilometre gluposti napisane na ovom pdfu protkane time da pišu emocije a ne zdrav razum . Uvijek ću se naći tu na temi ako vidim da se piše neistina , ako to krši pravila onda neću , pošto znam da ne krši , šta vam mogu .
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nemaš pojma šta si propustio, Dejo je bio car! Po njegovom mišljenju Safet Sušić je najbolji igrač sa ovih prostora.Centre forward je napisao/la:Men je stari jos davno pric'o da je Savicevic najbolji sa ovih prostora.Ja nazalost nisam im'o prilike da ga gledam u najboljim danima
YNWA!
- Sir Matt
- Kontakt:
I Rooneyev gol protiv Citya je najljepši gol koji si vidio za praćenja fudbala ali svejedno Rooney igra za goli Q .nick je napisao/la:
jeli neistina da je proglasen igracem utakmice i u idealnom timu kola... ne trebas bit patriota nego samo realan ali ti si tu da pljujes kad mozes kad ne mozes uvuces se u misuju rupu...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Ne znam sto se toliko paznje daje nekome ko upravo zbog iste valja neke gluposti !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
a o kome vi to pisete??KONGO je napisao/la:Ne znam sto se toliko paznje daje nekome ko upravo zbog iste valja neke gluposti !
ne citam gluposti,,tako da nemam potrebe za komentarima i nekom raspravom,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kad vidim Torresa kako igra u novom klubu,a pri tome nije mjenjao ligu i ucinak u ovih par tekmi,onda brat bratu za Dzeku mozes reci da se fino uklopio 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bas sam to htio napisat. Torresa nigdje u ovih 4-5 utakmica. A niko nista ne spominje,samo se gleda kad Dzeko nije dao gul, fuj fuj.miky_hz je napisao/la:Kad vidim Torresa kako igra u novom klubu,a pri tome nije mjenjao ligu i ucinak u ovih par tekmi,onda brat bratu za Dzeku mozes reci da se fino uklopio
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
evo ja sam danas uplatio da ce Dzeko dati gol Aston Villi, ako ne dadne dolazim i ja sutra da pljujem... 
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....
- Megamon
- Kontakt:
BANovici je napisao/la:evo ja sam danas uplatio da ce Dzeko dati gol Aston Villi, ako ne dadne dolazim i ja sutra da pljujem...
Pa imal' te ziva,koji ti je ovo po redu acc ?
Pzdravio te je Blekic,kaze maksuz pozdrav za analiticara
A zabice ga Dzekson veceras
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Slažem se s obojicomszlaja je napisao/la:Bas sam to htio napisat. Torresa nigdje u ovih 4-5 utakmica. A niko nista ne spominje,samo se gleda kad Dzeko nije dao gul, fuj fuj.miky_hz je napisao/la:Kad vidim Torresa kako igra u novom klubu,a pri tome nije mjenjao ligu i ucinak u ovih par tekmi,onda brat bratu za Dzeku mozes reci da se fino uklopio
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
De vi meni recite, igra li Dzekson veceras ?
da si malo bolje gledao,vidio bi...naravno da igra,veceras je jako bitna utakmica za njih!!!juveboy je napisao/la:De vi meni recite, igra li Dzekson veceras ?
BiH Travel ( www.bihtravel.com ) Vas Nagradjuje Dresom Edina Džeke (Manchester City (10))!!!!
Posaljite odgovor na pitanje: "Kada Je Se Rodio Edin Džeko"
e-mail: [email protected]
Imena Dobitnika Mozete Naci Na www.dzekoedin.info I Na Facebook Fan Stranici "Edin Džeko" 10 Marta.
Za Vise Informacija Posaljite e-mail na: [email protected]
Posaljite odgovor na pitanje: "Kada Je Se Rodio Edin Džeko"
e-mail: [email protected]
Imena Dobitnika Mozete Naci Na www.dzekoedin.info I Na Facebook Fan Stranici "Edin Džeko" 10 Marta.
Za Vise Informacija Posaljite e-mail na: [email protected]
"EDIN DZEKO" Fan WebSite= www.dzekoedin.info -Visit
"EDIN DZEKO" Facebook Fan Page= http://www.facebook.com/BosniaDiamond -Like It (100,000+ fans)
Kontakt:
[email protected]
[email protected]
www.dzekoedin.info
"EDIN DZEKO" Facebook Fan Page= http://www.facebook.com/BosniaDiamond -Like It (100,000+ fans)
Kontakt:
[email protected]
[email protected]
www.dzekoedin.info