Ako dobijemo obadvije ostali smo 100% uz pretpostavku da celik uzme banoviceSoloControTutti je napisao/la: ↑22 maj 2025, 08:44Mnogo nas je kostalo ono ispustanje pobjede u zadnjim minutama protiv Tomislava, a i remi protiv Rahica je bio gubitak 2 boda, sad bi bili vec 90% osigurani s 4 boda vise ali nebitno je sad to, te kalkulacije su sad samo razbijanje glave nepotrebno, logicno je da treba dobiti obe tekme i onda gledati sta ce se desavati s ostalima oko nas jer nemamo sve u svojim rukama 100% nazalost.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dvije dobijene je opstanak 42 boda, mene prpa hvata sudija. Svako kolo naš oštećuju i svako kolo se štima Tomislavu da ostane. Bolan da nas sudije nisu sjebali imali bi opstanak osiguran do sada...
Malo ipak pretjerujete da se toliko štima Duvnu navukli bi im jucer kuci 3 boda protiv Hadzica..
-
- Kontakt:
Bišćani i svi koji volite Jedinstvo iz Bihaća računica je jasna. Pobjedom Čelika u Zenici protiv Budućnosti i našom pobjedom protiv Toška kod kuće, i mi i Budućnost bi imali 39 bodova, sto znaci da se sve svodi u Banovićima. Remi nam donosi samo lažnu nadu jer Buducnost iduce kolo igra protiv Travnika koji lako moze pustiti MEDJUTIM pobjedom u gostima, u Banovicima, Jedinstvo ostaje sigurno zbog boljeg medjusobnog omjera.
Zato prvo svi podržati momke do pobjede protiv Toška i onda..
SVI U BANOVIĆE PO POBJEDU!
VOLIM SAMO JEDINSTVO BIHAĆ!
Zato prvo svi podržati momke do pobjede protiv Toška i onda..
SVI U BANOVIĆE PO POBJEDU!
VOLIM SAMO JEDINSTVO BIHAĆ!
Ma **** od ekipe pa imali su protiv Radnika izmišljen penal pa opet nisu pobijedili. I ovoliko bodova koliko imaju ne bi imali da im ne sudi svako kolo hercegovac...
Kako sam i rekao treba ići iz kola u kolo, nakon ovoga remija i ostalih rezultata šanse za opstanak su porasle, bitno je dobiti TOŠK i vidjeti kako će završiti ostale utakmice.
Koliko god mi bježali od nacionalnog ključa, ali uveliko se i u sportu gleda na to. Tomislav je ove godine jedina ekipa u Prvoj ligi FBiH sa HR predznakom i savez ih mora ostaviti u ligi.
Borac je svima na očigled pustio Radniku i ostavio u ligi.
Savez ima besmislene odluke, Laktaši će ući direktno, dok Stupčanica mora igrati baraž da bi se sačuvala ekipa sa HR predznakom Posušje ili Široki Brijeg.
Iako je Stupčanici bolje da ne ulazi, jer njihov kvalitet je svjetlosnim godinama ispod Premijer lige.
Koliko god mi bježali od nacionalnog ključa, ali uveliko se i u sportu gleda na to. Tomislav je ove godine jedina ekipa u Prvoj ligi FBiH sa HR predznakom i savez ih mora ostaviti u ligi.
Savez ima besmislene odluke, Laktaši će ući direktno, dok Stupčanica mora igrati baraž da bi se sačuvala ekipa sa HR predznakom Posušje ili Široki Brijeg.
Iako je Stupčanici bolje da ne ulazi, jer njihov kvalitet je svjetlosnim godinama ispod Premijer lige.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Oni su to i sami skontali i tako i igraju...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zato nam je liga kakva i jeste, uvijek se štima nekome nešto, neka igra najbolji pa kakav veze ima bošnjak, hrvat, srbin nije 14 ti vijek...NeRi_K je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:58Kako sam i rekao treba ići iz kola u kolo, nakon ovoga remija i ostalih rezultata šanse za opstanak su porasle, bitno je dobiti TOŠK i vidjeti kako će završiti ostale utakmice.
Uostalom nemaju ni bošnjaci više klubova, Sarajevo, Željo, Velež.
-
- Kontakt:
Da li smo mi jedan od tih 19 gradova sto dobijaju terene, mislim da bi red bio
Mi i Prijedor prvi na redu...legendarnadruga je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:59Da li smo mi jedan od tih 19 gradova sto dobijaju terene, mislim da bi red bio
Vala red je da se teren uradi, ovaj sada što imamo Tito napravio...legendarnadruga je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:59Da li smo mi jedan od tih 19 gradova sto dobijaju terene, mislim da bi red bio
- superFrankie
- Kontakt:
Nesto sumnjam da bi dobili taj teren kad bi ispali u drugu ligu
-
- Kontakt:
Do kraja 7 mjeseca ce izabrati lokacije iako mislim da je to sve vec izabrano. 19 terena. Ne znam da imamo toliko terena u drzavi jbt.
-
- Kontakt:
Auu sloboda ne dobi licencu kao ni Kalesija
Dobro je da ekipa nije psihicki poljuljana zbog odlaska Adzema, Hadra veoma glup crveni karton u zadnjim minutama pri kontranapadu ides direktno prema sudiji i tako se ponašaš…
Mišljenja sam da nije trebalo odmah bombasticno najaviti Adzema ali zeljo je kriv, kad se odsvira kraj u banovicima tad se objavljuje da odlazi.
Po meni trenutno najbolja opcija za trenera je Elvedin Beganovic, dobro je vodio ekipu i najbitnije ne povlaci se na 1-0, od domacih trenera nista, autoritet 0
Mišljenja sam da nije trebalo odmah bombasticno najaviti Adzema ali zeljo je kriv, kad se odsvira kraj u banovicima tad se objavljuje da odlazi.
Po meni trenutno najbolja opcija za trenera je Elvedin Beganovic, dobro je vodio ekipu i najbitnije ne povlaci se na 1-0, od domacih trenera nista, autoritet 0
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ne uzdaj se u to. Na drugostepenoj svi dobijaju glat.
-
- Kontakt:
Misliš oni su bas u dugovanjima do grlaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:58Ne uzdaj se u to. Na drugostepenoj svi dobijaju glat.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma to se dogovori, reprogram, na rate, ovo ono.. kao i uvijek. Ne sjecam se da je neko pao i na drugostepenoj.legendarnadruga je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:01Misliš oni su bas u dugovanjima do grlaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:58Ne uzdaj se u to. Na drugostepenoj svi dobijaju glat.
-
- Kontakt:
Osim Borca one godine kad su ispali iz PLHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:08Ma to se dogovori, reprogram, na rate, ovo ono.. kao i uvijek. Ne sjecam se da je neko pao i na drugostepenoj.legendarnadruga je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:01Misliš oni su bas u dugovanjima do grlaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 15:58
Ne uzdaj se u to. Na drugostepenoj svi dobijaju glat.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nije iskljuceno da ne moze biti. Ali sumnjam nekako, ostaje da vidimo.legendarnadruga je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:09Osim Borca one godine kad su ispali iz PLHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:08Ma to se dogovori, reprogram, na rate, ovo ono.. kao i uvijek. Ne sjecam se da je neko pao i na drugostepenoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.