upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:32
Surreal je napisao/la: ↑27 jun 2024, 15:27
Kritikuješ transfer politiku, dobiješ ovaj odgovor. Ubuduće, da bi se moglo komentarisati na forumu, uslov pored JMBG-a, broja eritrocita i platne liste je otkup prava.
Opet to nije tvoj problem. Možeš dati podršku FKS ili ne i tjt. Niti je tvoj novac niti se tvoje mišljenje pika. Bujrum otkup prava i daji svoja mišljenja.
Strasno je koliko botova ima kod vas. Vidim Velez se trudi da vas stigne, ali tesko. Nekad je i meni, koji tvom klubu ne zeli nista dobro, nevjerovatno gledati kako se usutkuje i proglasava neprijateljem svako ko bilo sta, ne kritikuje, nego samo primjeti neke nelogicnosti. Ziljkic je ocito bio u pravu za 99% stvari koje je rekao u onom interviewu. Jesu to fakat i tebe otjerali s teme ili se zajebavas?
Ma tjeranje tipično, ja sam ti
plava fekalija ili
plavi četnik na temi. Eto, jer sam gledao derbi na Grbavici sa drugaricom, na temi pitao da li bi mogao imati nekih eventualnih problema, haj rek'o da budem siguran ja ću plavu košulju obući i tako sam postao persona non grata
Ne nose inače farmerice, samo bordo. Žena ako obuče plavu haljinu, pljunu je i kažu ili bordo ili razvod

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.