Ma ljudi kakav nož,kakve pm pa ne znam koji je **** ovoj dječurliji.Mi smo velikani BH fudbala,sportski rivali i prijatelji.Velež će odigrati pošteno i muški i ako budete bolji i pobjedite pošteno ćemo vam čestitati,ako izgubite to očekujem isto i od vas.zaboljisportuBiH je napisao/la:Druže po mahalama se svašta priča. Ja fakat ne znam i nemam pouzdane informacije, međutim onako logički gledajući mislim da vas malo svi lože da bi igrali sto posto protiv Želje bez kalkulacija da nebi rizikovali da vas pretekne Olimpic, Borac jer ne znate kakva je situacija ni kod njih. Ovako kao čuli svi da Željo neće dobiti licencu i hajmo nek VElež odigra na nož. Mislim da su Gredić i ostali mnogo ozboljni da bi fulili takvu stvar. Znali su prije godinu šta ih može koštati ove godine i mogli su pare od Evrope potrošiti da to poplaćaju, a onda varijantisati sa nekim novim dugovima. Objasniti igračima u čemu je problem itd, a koliko znam i igrači skoro pa redovno primaju lovu.MostaracVelezovac je napisao/la:Ja ne znam brato, al po mahali se prica Zeljo nemere kilo masla platit a ne dugove.
Ako ispadne da ne dobijete licensu a mi odemo u Evropu halal vam i 0:5 u Vrapcicima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma to je vama najbolje onda. Vi se opustite da mi vas uzmem, ionako necemo dobiti licencu.MostaracVelezovac je napisao/la:Ja ne znam brato, al po mahali se prica Zeljo nemere kilo masla platit a ne dugove.
Ako ispadne da ne dobijete licensu a mi odemo u Evropu halal vam i 0:5 u Vrapcicima.

Imas dobre ideje to za 0:5 ..
-
- Kontakt:
A covjece, svi za licencu zapeli a ni kraj prvenstva nije
BiH je pravo karakteristicna po odnosu prema komsijama, vise bi sebe medjusobno volili zavalit nego nekog treceg zajedno ..

Mozda trenutno Zeljo nema para,ali ima zato svoja potrazivanja koja nisu zanemarljiva.
NIKO DA NIJE KRENUO VOZOM U MOSTAR, NIKO !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
DANDY je napisao/la:Mozda trenutno Zeljo nema para,ali ima zato svoja potrazivanja koja nisu zanemarljiva.
slazem se
licenca nebi trebala doci u pitanje a za titulu... ako pobijedimo u mostaru ok ako ne pobjedimo opet je ok, mi smo iz ove sezone izvukli 100% mogucnosti igraca cime se mnogi drugi ne mogu pohvaliti i za mene je to dovoljno
igrati u grcu konastantno, deficitaran na svakoj poziciji sem golmanske...
od ovog predstavljanja ne ocekujem nista apsolutno
Izgubimo u mostartu Zrinjskom titula i cao. Drzali smo se dovoljno s obzirom kako smo se krpili i sa igracima i sa parama.
Evropu imamo sto je najbitnije.
Evropu imamo sto je najbitnije.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Hocel biti sta organizovano za mostar. Ako neko zna nek mi napise.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na duplom postu, ako je neko vec stavio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Zna li iko ovdje, kako je Marcel Zigante i jeli ziv?
tako je i ja sam cuo i da ne bi bilo belaja SAMO AUTA I KOMBI...ovi dole hercegovci nije bitno koji ce vrebati manje skupine zato raja pamet u glavu i nece biti problema...Micron je napisao/la:NIKO DA NIJE KRENUO VOZOM U MOSTAR, NIKO !!!

ima jos do tekme zato skupljat pare za prevoz zbog sigurnosti,znate da je mup hnk jedan od najlosijih i najneorganizovaniji tako da se uzdati u neku njihovu pomoc je smjesno..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
De ba malo ohanite o navijackom dijelu..........koji Vam je.............
- BolanBolan
- Kontakt:
Jesu l' plavobijeli na pruge?k3lla je napisao/la:Još jedan infodresovi za slijedeću sezonu su strašni
![]()

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa normalno da nece, kada su pojedini se ponasali kao trebice kakve pa prenosili takve ideje na javne forumu. Glupani ne svataju da dovete sebe i druge u opasnost radi siranja informacija gdje ne treba.Southboy je napisao/la:tako je i ja sam cuo i da ne bi bilo belaja SAMO AUTA I KOMBI...ovi dole hercegovci nije bitno koji ce vrebati manje skupine zato raja pamet u glavu i nece biti problema...Micron je napisao/la:NIKO DA NIJE KRENUO VOZOM U MOSTAR, NIKO !!!![]()
ima jos do tekme zato skupljat pare za prevoz zbog sigurnosti,znate da je mup hnk jedan od najlosijih i najneorganizovaniji tako da se uzdati u neku njihovu pomoc je smjesno..
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Nije ovo navijački forum.
Zna li neko jesmo vratili ono sto smo duzni Bubamari. Kao da smo danas rijesili i to ...
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 23 apr 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
U pravo vrijeme je lansirana ova priča o licencama, znaju maleni šta radeInatSilanBosanski je napisao/la:A covjece, svi za licencu zapeli a ni kraj prvenstva nije

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Plaćeno je sve, sa licencom neće biti problema.stannis je napisao/la:Zna li neko jesmo vratili ono sto smo duzni Bubamari. Kao da smo dana rijesili i to ...
DRUG NEBI TI PUNCA
- delpiero502
- Kontakt:
Kadeti dobili Borac u BL 2:0. Behram i Ajkunić strijelci.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, Levin, rimljanin90 i 32 gosta.