Sir Klaf

Na vidjelo izlazi sva istina.
Pare pare ovi mađari iz TSC imaju love kao blata
Čije priče nicaze?
Mostarska telegram grupa iz sjene kontrolise srpski MozzartNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 jun 2024, 18:39Pazi spin majstora iz Telegram grupe, cega se ono dosjetilo![]()
Preuzeli su im botovi uprave temu. Eno jedan momak nesto pokusava da raspravlja, ali nema nista od toga. Steta, imaju bas normalnih forumasa i fine raje.
Mislio sam vas zajebavat, ali kad ga vidim na toj slici, zao mi. Neka ste ga doveli, sevap je. Ko zna, mozda se i pokaze. Ako i ne, bice vam vjecno zahvalan. Nek mu je sa srecom.
Garantujem da par godina unazad nema klupske teme na forumu na kojoj se više piše o nekom drugom klubu. Kako su došli do ovog shizofrenog stadija, mislim da ni oni ne znaju.
Kako je samo “kosulja plava”obrazovan i pametan.Surreal je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:56Jesi vidio, pa pišem jučer - karma je kučka stara![]()
Na ovoj temi se lakše diše, fino pročitam haiku @Pitarsam za dobro jutro i laku noć, onda NoDi obavezno predstavi neku revolucionarnu ideju, ne yebe se majka po PP jer si rekao nešto loše za predsjednika, divota![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, BeYaZ, Burberry46, club21, ErosViverosViv, Giuseppe1, Grk1234, Hrammm1921, jurisicduska, laznokrilo, mikimaus, MikiPirs, MokraKifla, Morgen19, Morpheus, NebeskaSila96, Pact1921, perodeformero, Pitaristok, r3m1, ristagrad, Tatamata1946, Venom, Zeko87, Zigazaga i 158 gostiju.