Ma vi stvarno niste normalniii

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nego sta je? Modni? Fudbal i navijanje idu jedno s drugim, ne napadam te samo ukazujem na ocitu gresku.fkzeljeznicarba je napisao/la:Nije ovo navijački forum.
Ne znamo, a nećemo nikada ni znati.bagrcavi je napisao/la:doživjeti možda neću da prođeš u finale i da velikog Reala pobjediš na penale...
Jesu li i juniori igrali ili samo kadeti ? Ova mali Behram što je iz Veleža došao je veliki potencijal, a mi sad imamo 10-ak mladih igrača koji su strašni potencijali i igraju za omladinske reprezentacije..Nadam se da će najtalentovaniji u budućnosti potpisivati ugovore i da će ljudi u klubu činiti maksimalne napore da ti igrači budu pod ugovorima jer mi smo takav klub koji je na to i orijentisan najviše..delpiero502 je napisao/la:Kadeti dobili Borac u BL 2:0. Behram i Ajkunić strijelci.
Juniori su dobili 3 0KosevskoHill je napisao/la:Jesu li i juniori igrali ili samo kadeti ? Ova mali Behram što je iz Veleža došao je veliki potencijal, a mi sad imamo 10-ak mladih igrača koji su strašni potencijali i igraju za omladinske reprezentacije..Nadam se da će najtalentovaniji u budućnosti potpisivati ugovore i da će ljudi u klubu činiti maksimalne napore da ti igrači budu pod ugovorima jer mi smo takav klub koji je na to i orijentisan najviše..delpiero502 je napisao/la:Kadeti dobili Borac u BL 2:0. Behram i Ajkunić strijelci.
Zna li neko više o Alibašiću, šta je sa tim momkom i zašto nije dobio ni minute u zvaničnim utakmicama ?
Sto se tice Alibasica vjerovatno ako zaigra u prvenstvu da cemo morati platiti nesto maticnom klubu, ili lupam ?KosevskoHill je napisao/la:Jesu li i juniori igrali ili samo kadeti ? Ova mali Behram što je iz Veleža došao je veliki potencijal, a mi sad imamo 10-ak mladih igrača koji su strašni potencijali i igraju za omladinske reprezentacije..Nadam se da će najtalentovaniji u budućnosti potpisivati ugovore i da će ljudi u klubu činiti maksimalne napore da ti igrači budu pod ugovorima jer mi smo takav klub koji je na to i orijentisan najviše..delpiero502 je napisao/la:Kadeti dobili Borac u BL 2:0. Behram i Ajkunić strijelci.
Zna li neko više o Alibašiću, šta je sa tim momkom i zašto nije dobio ni minute u zvaničnim utakmicama ?
Dobit ce Zeljo Reala na penale kad tadHordas Doboj je napisao/la:Ne znamo, a nećemo nikada ni znati.bagrcavi je napisao/la:doživjeti možda neću da prođeš u finale i da velikog Reala pobjediš na penale...
Istina, u pravu si 100%, samo mnogi zaboravljaju da je momak tek nedavno napunio 19 godina! Rano je još, mlad je, tek za par godina ćemo moći o tome suditi.exbabilon je napisao/la:Bravo za Aru, momak igra ko sat, nema se tu sta reci. Medjutim, previse sansi, polusansi i situacija mu treba da postigne go, a za golove se igra. Mi svi znamo da on zna i on to pokaze s vremena na vrijeme nekim strasnim potezom, al ako se mene pita najbolji napadac je onaj kojem najmanje sansi treba da dadne go.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.