FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

domorocki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la domorocki » 24 apr 2014, 20:32

Bajić povrijeđen,Ara upitan!!
Einigkeit und Recht und Freiheit

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 24 apr 2014, 20:35

Mozda pretjerujem, ali Ara u svojim godinama meni izgleda 5 puta bolje nego Dijamant u istim godinama.

Zola je nosioc narednih nekoliko sezona, a da loma nije bilo ihihi gdje bi danas bio. Ima Boga, stigne on daleko !

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 24 apr 2014, 21:16

Buu je napisao/la:Najvise me strah Dine, nadam se da se nece glupirati i vraitit Bucana na mjesto beka, a Svraku na krilo.
+1
Mi smo Željini, Željo je naš!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 apr 2014, 21:23

mrsd je napisao/la:slika
:cool:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 apr 2014, 22:29

domorocki je napisao/la:Bajić povrijeđen,Ara upitan!!
Jesi baksuz
NO PYRO NO PARTY

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 24 apr 2014, 23:42

Bajic ionako nikako ne igra, a Ara ce vjerovatno biti fit.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 apr 2014, 23:46

stannis je napisao/la:
Bajic ionako nikako ne igra, a Ara ce vjerovatno biti fit.
Sta je sa Arom?
Treba u Vrapcicima igrati na kontru kao na Otoci ,Selim i Bucan na krila ,moraju pobjeci njihovoj tromoj odbrani bar par puta,koliko sam upratio oni su puno losiji kad moraju napadati i drzati loptu u svom posjedu!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 25 apr 2014, 00:36

''Da imam priliku obratiti se igračima prije ovih utakmica, rekao bih im slijedeće:

Ove utakmice trebate igrati za sebe, za svoj uspjeh i za vaše zadovoljstvo. Ni za navijače, ni za grb koji nosite. Isključivo za sebe. Jer mlada ste ekipa, premlada, veliki broj vas su gotovo pa dječaci. Kada si mlad u BiH, ne daju ti ništa. Podapinju ti na svakom koraku, čine stvari težim. Ni do čega nije lako doći. Vi ste doslovno eksperiment, jer gledajući fudbal u BiH, sad već dugo godina, uvijek se provlače iste priče kako mladi igrači ne mogu igrati. Mogu u svakom europskom timu, ali u BH fudbalu ne mogu. Vi sad po prvi put otkad se igra BH fudbal imate priliku promijeniti to. Ne samo odnos našeg kluba prema domaćim igračima, nego čak i svih ostalih. Ljudi kod nas nemaju vjeru ni u šta, pogotovo ne u sebe. Kod nas postaješ dobar tek kada te neko s vana primjeti i kaže nešto za tebe. Nikada nismo imali hrabrosti vjerovati u svoje. Iako pojedinci stalno demantuju takav naš pogled na nas, mi i dalje nastavljamo u tom pravcu. E ja vjerujem u vas. Vjerovao sam i kada smo loše stajali na tabeli, kada vas je pola bilo polomljeno i povrijeđeno. Znam da u svima vama ima kvalitet da iznesete to na svojim ramenima. To su samo tri prepreke do kraja. Zapamtite, imaćete 18, 19, 20 godina i nosićete titulu šampiona BiH. Kada si šampion u tim godinama samo nebo je granica.
Mi ćemo stajati iza vas, do zadnje minute. Čak i ako izgubite u Mostaru mi ćemo biti tu. Jer ovaj Željo je najsrčaniji Željo u zadnjih petnaest godina. Gadna sezona je iza nas sviju, vi ste je opet jako dobro izgurali. Zato ću naredne tri utakmice uživati. Vi ste opasna banda, naša banda. Ko god vam kaže drugačije, nekada kasnije će se hvaliti da vas je gledao na Grbavici. Ja jesam i hvala vam na tome. Svakome od vas pojedinačno." :clap: :clap:
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 25 apr 2014, 00:40

ne kopiraj tuđe postove
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 25 apr 2014, 01:21

Ljudi,mislim da bi se trebalo pravit pritisak na savez da skrati ovu ligu na 10 klubova.Tim potezom bi se puno popravio kvalitet lige.Bilo bi vise jacih utakmica,npr bilo bi 4 derbija u sezoni.Šta vi mislite o ovom?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 01:33

Orad1921 je napisao/la:Ljudi,mislim da bi se trebalo pravit pritisak na savez da skrati ovu ligu na 10 klubova.Tim potezom bi se puno popravio kvalitet lige.Bilo bi vise jacih utakmica,npr bilo bi 4 derbija u sezoni.Šta vi mislite o ovom?

dok su entitetski savezi i sl. gluposti toga nece biti... klubovi vecinom sluze za pranje para i za dobru poziciju u savezu kako bi se gurali na raznorazna putovanja, seminare, gurali svoje menadzere i igrace, kupili politicke bodove i sl.
Kad se sport odvoji od politike i napravi udruzenje Premjerligasa tek tad o ovome ce biti price... stvar je sto prije nego to uradis moras istu stvar najaviti sezonu ranije da se klubovi "pripreme"...

aa liga 12 bi bila fenomenalna, poostriti kriterije TERENA ponajvise jer ovo na livadama je uzas

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 25 apr 2014, 01:37

rammstein je napisao/la:
Orad1921 je napisao/la:Ljudi,mislim da bi se trebalo pravit pritisak na savez da skrati ovu ligu na 10 klubova.Tim potezom bi se puno popravio kvalitet lige.Bilo bi vise jacih utakmica,npr bilo bi 4 derbija u sezoni.Šta vi mislite o ovom?

dok su entitetski savezi i sl. gluposti toga nece biti... klubovi vecinom sluze za pranje para i za dobru poziciju u savezu kako bi se gurali na raznorazna putovanja, seminare, gurali svoje menadzere i igrace, kupili politicke bodove i sl.
Kad se sport odvoji od politike i napravi udruzenje Premjerligasa tek tad o ovome ce biti price... stvar je sto prije nego to uradis moras istu stvar najaviti sezonu ranije da se klubovi "pripreme"...

aa liga 12 bi bila fenomenalna, poostriti kriterije TERENA ponajvise jer ovo na livadama je uzas
da,ali ovi naši ništa nece pokrenut dok se ne napravi pravi pritisak na savez.I navijaci i uprava ovih jacih klubova to treba da traze...nema veze sto se mora cekat jedan sezona da se skrati.Samo je bitno da se nesto pokrene.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 01:38

rammstein je napisao/la:

Klubovi sluze za pranje para ? :urnebes: :clap: Niko nema para, osim sto je u Sarajevo dosao Malezijac da pere pare, ali to nije klubovi, nego KLUB. ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 02:11

mislis da se ne peru pare?
ok, tvoja stvar, misli sto hoces samo ako si upucen u poslovanje klubova i propuste u zakonu shvatit ces zasto postoje neki klubovi koji da je kvalitet u pitanju davno bi prestali postojati... jednostavno to je masinerija koja je ukomponovana i to je jako tesko ukloniti...no jednog dana kada ozbilja drzava budemo, a hocemo, pa kad inspekcija zaviti u kif i kuf i sl. stvarcice onda ce shvatiti... vjeruj nije ni mlo smijsno
sto se Tana tice to je tema za FK SARAJEVO temu a ne ovdje, momak je postavio pitanje o smanjenju lige i pokusao sam mu objasniti zasto je to jako tesko ovdje kod nas...
Prvi kkorak je formiranje duruzenja premjerligasa... jedan "narod" bi tu ostao uskracen i onda bi bilo svega... posebno pred izbore...
ostaje nam da pratimo naase klubove na terenima gdje je jako tesko znati hoces li loptu primiti nogom il prsima... zavisi od rupe...
to su pokretali i desilo se da se nisu mogli dog oko mjesta na kojem ce biti sjediste udruzenja... to dovoljno govori o mnogim stvarima

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 02:14

Da smo skratili ligu, Tan ne bi dosao ovdje jer ne bi bilo Travnika da se stimaju prelazi i da se peru pare. Kako vec si fino opisao kakva nam je liga, onda je logicno da je on dosao da opere pare, a ne da zaradi ...

Fino si sve rekao..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 02:28

stannis je napisao/la:Da smo skratili ligu, Tan ne bi dosao ovdje jer ne bi bilo Travnika da se stimaju prelazi i da se peru pare. Kako vec si fino opisao kakva nam je liga, onda je logicno da je on dosao da opere pare, a ne da zaradi ...

Fino si sve rekao..
a gdje sam to napisao?
igraci mogu igrati i u ovakvoj ligi ako se pravilno razvijaju i imaju dobre uslove...
vidim da si pomlad pa nemam volje da ti objasnjavam sta su prelazi i kako se stimaju kladionice... preöku sa 35 metara pogoditi nije bas "stimanje"
ako vec hoces nastimanu , tj pustenu utakmicu pogledaj onda utakmicu svog kluba u trebinju ... eto, kad vec ujedas onda .... i sut stojceva i stativa sarajeva,... sve je to namjesteno...

i ovaj forum je za zaborav postao zbog ove djece pune neke furke, to sve nesto nasilno i sve nesto bii da druge ismijavaju (bar tako misle) a za ono sto pricaju nemaju argumenta ni jednog jedinog, niti znaju sta je argument

talenti iz Gruzije diu u BVB a nije da su bas naprednija liga od nase... sve je stvar razvoja igraca i njihovog mentaliteta... liga kada bi se smanjila to bi podiglo broj gledalaca i kvalitet za bas 30% ako ne i vise... ali to ocito nije u interesu vecine klubova

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 02:35

Jedno je osvojiti titulu pet kola prije kraja prvenstva i otici ostatak kola igrati skoro pa revijalno, a drugo je pustat igrace Travnika da zabiju gol, pa u drugom s igracem manje dati tri gola ? :lol: :lol:

Nego to nije tema, tema je FK.Zeljeznicar, i na ovoj temi nemas sta objasnjavati da li bi liga trebala biti skracena. Prelistaj malo i nadi shodno tome da prosipas suplje. Ovdje jedini ko se borio i izborio za BH fudbal je Ivica Osim, kojeg takvi navijaci poput tebe pljuju gdje god stignu. Tako da nisi relevantan da pises o bilo cemu.

I dalje ne gusi nam temu s svojim glupostima, nego kad napravis dva imena objasnjavaj sam s sobom na temi koja je za to i napravljena..

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 25 apr 2014, 08:38

stannis je napisao/la:Jedno je osvojiti titulu pet kola prije kraja prvenstva i otici ostatak kola igrati skoro pa revijalno, a drugo je pustat igrace Travnika da zabiju gol, pa u drugom s igracem manje dati tri gola ? :lol: :lol:

Nego to nije tema, tema je FK.Zeljeznicar, i na ovoj temi nemas sta objasnjavati da li bi liga trebala biti skracena. Prelistaj malo i nadi shodno tome da prosipas suplje. Ovdje jedini ko se borio i izborio za BH fudbal je Ivica Osim, kojeg takvi navijaci poput tebe pljuju gdje god stignu. Tako da nisi relevantan da pises o bilo cemu.

I dalje ne gusi nam temu s svojim glupostima, nego kad napravis dva imena objasnjavaj sam s sobom na temi koja je za to i napravljena..
Jedno je otici u Bijeljinu sa drugim timom i dati, dotada, nepobjedivom domacinu 3 komada, a sasvim druga stvar je protiv Leotara krenuti sam prema golu pa ti zapne busen trave i sam se sapletes i padnes te domacin slucajno pobjedi...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 apr 2014, 08:50

rammstein je napisao/la:
stannis je napisao/la:Da smo skratili ligu, Tan ne bi dosao ovdje jer ne bi bilo Travnika da se stimaju prelazi i da se peru pare. Kako vec si fino opisao kakva nam je liga, onda je logicno da je on dosao da opere pare, a ne da zaradi ...

Fino si sve rekao..
a gdje sam to napisao?
igraci mogu igrati i u ovakvoj ligi ako se pravilno razvijaju i imaju dobre uslove...
vidim da si pomlad pa nemam volje da ti objasnjavam sta su prelazi i kako se stimaju kladionice... preöku sa 35 metara pogoditi nije bas "stimanje"
ako vec hoces nastimanu , tj pustenu utakmicu pogledaj onda utakmicu svog kluba u trebinju ... eto, kad vec ujedas onda .... i sut stojceva i stativa sarajeva,... sve je to namjesteno...

i ovaj forum je za zaborav postao zbog ove djece pune neke furke, to sve nesto nasilno i sve nesto bii da druge ismijavaju (bar tako misle) a za ono sto pricaju nemaju argumenta ni jednog jedinog, niti znaju sta je argument

talenti iz Gruzije diu u BVB a nije da su bas naprednija liga od nase... sve je stvar razvoja igraca i njihovog mentaliteta... liga kada bi se smanjila to bi podiglo broj gledalaca i kvalitet za bas 30% ako ne i vise... ali to ocito nije u interesu vecine klubova
Tebi je stativa argument da nije naštimano? I sad ispade ti kao pričaš argumentovano. Hajd molim te popusti nas. Već duže vremena ovdje dolaziš i soliš pamet. Ima i naših tamo kod vas sa sličnom pričom ali evo hajde ti ako si pametniji popusti. Ne volim teorije zavjere pa prema tome ne mislim ni da je naštimoano u Travniku isto kao što ne vjerujem u štimaljke u Trebinju a pogotvo u Bijeljini. Prema tome popustite više sa tom pričom. I molim te nemoj mi odgovarati jer nema potrebe.
Hajmo sutra momci jako, najajče što možete. Maksimalno. To će aBd donijeti i rezultat. U suportnom opet smo uz vas i samo naprijed.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 10:11

nikome ja ne solim pamet, ja sam , procitaj moj prvi post u "raaspravi", najnormalnije komentarisao skracenje lige na 10-12 klubova
To sto djecurlija ne znaju nego pisati neke provokacije kao odg na normalnu diskusiju je problem neke druge dimenzije

sto se tice stative, da ti objasnim...
ako je trebao biti prelaz, kao sto vi napisastee ovdje, sto bi to stojcev gadjao raslje , pa stativu u prvom pol... pa bi onda u 10 min i maje Travnik morao zabiti dva, pa onda...bla bla bla...
elem, to je to od mene neka vam je sa srecom i poreznom
Pozz

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.