FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav pravim navijacima Zelje a ne provokatorima. Nek u Subotu pobijedi bolji. Ne dopustite da ovi neki bubuljicari upropaste odnos starih rivala Zelje i Veleza.
Volim samo Velez majke mi moje!
Pozdrav druže,nek pobijedi bolji,nadam se da ce to biti moj Željo mada i ako bi Velež pobijedio treba biti dostojanstven i sportskom rivalu i jedinom pravom Mostarskom klubu čestitati..VM69 je napisao/la:Pozdrav pravim navijacima Zelje a ne provokatorima. Nek u Subotu pobijedi bolji. Ne dopustite da ovi neki bubuljicari upropaste odnos starih rivala Zelje i Veleza.
sve najbolje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Bravo majstore! Ovako treba. Meni a i većini navijača Želje je Velež najdraži klub poslije Želje. Sjećam se kad ste ispadali čitav stadion na Grbavici je pjevao on pogođen nije ni umro ni pao... Ovo što zadnjih godina ova djeca se nešto prepucavaju je glupo pravo. Ništa ja sad ne pričam da bi nešto pravio atmosferu da vi nama pustite i sl. Igrajte i nek pobijedi bolji ali mislim da treba raditi na odnosima i treba uživati u sportu. POzdrav još jedan majstore.VM69 je napisao/la:Pozdrav pravim navijacima Zelje a ne provokatorima. Nek u Subotu pobijedi bolji. Ne dopustite da ovi neki bubuljicari upropaste odnos starih rivala Zelje i Veleza.
Eto ga, napokon i pocinju radovi na rekonstrukciji pomocnog tereran na stadionu Grbavica, radovi ce biti gotovi 10. jula... mislim da je ovo prava stvar jer je fkt u malo je reci uzasnom stanju bio pomocni teren
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Tako je brato, mi smo bili i ostali giganti BiH fudbala, ta nismo neki novoosnovani seljacki klubovi majke mi moje. To treba i da pokazemo u fer i korektnoj utakmici sada u Subotu. Nek pobijedi bolji!Željooooo je napisao/la:Pozdrav druže,nek pobijedi bolji,nadam se da ce to biti moj Željo mada i ako bi Velež pobijedio treba biti dostojanstven i sportskom rivalu i jedinom pravom Mostarskom klubu čestitati..VM69 je napisao/la:Pozdrav pravim navijacima Zelje a ne provokatorima. Nek u Subotu pobijedi bolji. Ne dopustite da ovi neki bubuljicari upropaste odnos starih rivala Zelje i Veleza.
sve najbolje
I meni je Zeljo uvijek bio drag jos od legende Nikica majke mi. Nek pobijedi bolji brato, ja ocekujem fer, korektnu i uzbudljivu utakmicu kakva dolici ova dva kluba.zaboljisportuBiH je napisao/la:Bravo majstore! Ovako treba. Meni a i većini navijača Želje je Velež najdraži klub poslije Želje. Sjećam se kad ste ispadali čitav stadion na Grbavici je pjevao on pogođen nije ni umro ni pao... Ovo što zadnjih godina ova djeca se nešto prepucavaju je glupo pravo. Ništa ja sad ne pričam da bi nešto pravio atmosferu da vi nama pustite i sl. Igrajte i nek pobijedi bolji ali mislim da treba raditi na odnosima i treba uživati u sportu. POzdrav još jedan majstore.VM69 je napisao/la:Pozdrav pravim navijacima Zelje a ne provokatorima. Nek u Subotu pobijedi bolji. Ne dopustite da ovi neki bubuljicari upropaste odnos starih rivala Zelje i Veleza.
Ima li neko nekih informacija šta bi se konkretno trebalo raditi na pomoćnom, samo teren ili? Hvala!„Desetog jula će biti pušten u pogon pomoćni stadion. Biće velikih zahvata tu, ali ćemo napraviti da je stvarno dobar. Kada pogledate sad, vidjećemo 10. jula kakav će biti“, najavio je Šiljak.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Dobro se ti ufuro jaraneVM69 je napisao/la: Tako je brato, mi smo bili i ostali giganti BiH fudbala, ta nismo neki novoosnovani seljacki klubovi majke mi moje. To treba i da pokazemo u fer i korektnoj utakmici sada u Subotu. Nek pobijedi bolji!

Adviser je napisao/la:Ima li neko nekih informacija šta bi se konkretno trebalo raditi na pomoćnom? Hvala!„Desetog jula će biti pušten u pogon pomoćni stadion. Biće velikih zahvata tu, ali ćemo napraviti da je stvarno dobar. Kada pogledate sad, vidjećemo 10. jula kakav će biti“, najavio je Šiljak.
Meni se licno svidja Siljak nekako mi djeluje korektno svaka mu je izjava bila na mjestu ako je ovo njegova zasluga ja mu skidam kapu nego bi volio da naprave neku akciju da i navijaci pomognu da vidimo kako bi islo
čovjek radi u tišini bez neke medijske pompe al uradi posao da valja..a to za navijače i neke akcije vidjeli smo kad je pao snijeg da su samo rijetki došli da pomognu..CARSON je napisao/la:Adviser je napisao/la:Ima li neko nekih informacija šta bi se konkretno trebalo raditi na pomoćnom? Hvala!„Desetog jula će biti pušten u pogon pomoćni stadion. Biće velikih zahvata tu, ali ćemo napraviti da je stvarno dobar. Kada pogledate sad, vidjećemo 10. jula kakav će biti“, najavio je Šiljak.
Meni se licno svidja Siljak nekako mi djeluje korektno svaka mu je izjava bila na mjestu ako je ovo njegova zasluga ja mu skidam kapu nego bi volio da naprave neku akciju da i navijaci pomognu da vidimo kako bi islo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Znam brate ali bi volio da vidimo kakav bi odaziv bio nece svako ni da lopata nije to neko mjerilo
Slažem se, i ja sam za to, samo da se pomaknemo sa ovog statusa quo (što se tiče stadiona Grbavica). Sad će dvadeset godina od reintegracije a Grbavica izgleda kao spomenik nekog zaboravljenog sporta. Vrijeme je da neko pokrene inicijativu, navijači ili klub, nebitno, pa da se pokrene akcija kao npr. nekih dobrovoljnih prihoda za rekonstrukciju Grbavice ili nešto sl., da se otvore računi isključivo za te svrhe i da se otvore brojevi telefona preko kojih bi se moglo donirati te da se postave po tržnim centrima one kase. Bilo šta ... Da pošalju molbe na sve adrese koje im padnu na pamet, ambasadama, državama i sl. Nikad se ne zna ... Ne možemo ništa izgubiti, možemo samo dobiti. Možda sve ovo izgleda smiješno ali, vjerujte, da smo to imali ovih dvadeset godina koje su prošle, do sad bi imali barem jednu modernu tribinu, ako ništa! Ovako nam treba čudo ili neka nevjerovatna sreća da bi neko bio dovoljno lud da uloži 30+ miliona u nešto veoma rizično kao što je to stadion Grbavica.CARSON je napisao/la:Adviser je napisao/la:Ima li neko nekih informacija šta bi se konkretno trebalo raditi na pomoćnom? Hvala!„Desetog jula će biti pušten u pogon pomoćni stadion. Biće velikih zahvata tu, ali ćemo napraviti da je stvarno dobar. Kada pogledate sad, vidjećemo 10. jula kakav će biti“, najavio je Šiljak.
Iskreno volio bih kad bi, ako je to pravno moguce, klub otvori racun za rekonstrukciju Grbavice pa da raja podrzi ok znam sad ce reci imaju clanske pa nije puno prodato itd. al eto da ima ta mogucnost, mislim ok raja koja nema nece al mi je beze ta vise prica kad vidim kako se kupuju ove panini slicice kako se kladionica samo igra itd.
bolje pokusati pa ako nista reci nije bio interes kakav god da je razlog ... inace nesto mi naumpade danas Napoli, jel ziv, zdrav nema ga podosta godina bilo je dosta interesantnih situacija s njim na jugu 

Žalosno kako je orkestrirana ova hajka pred naše gostovanje Veležu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
Joj da nema ovih forumaša ne bih se imao kome smijati
Sve fol da navijači malo pomognu, da navijači ovo, navijači ono, a kada klub pozove na čišćenje snijega dođe par momaka a u međuvremenu su tu onda postovi, idu brzinom 101 na sat i razmišljanja tipa: to je posao kluba, nek' mi plate, bla bla. Ili kad je bila akcija čišćenja zapadne tribine prilikom urušavanja, ili onog zida na Jugu, itd...

Sve fol da navijači malo pomognu, da navijači ovo, navijači ono, a kada klub pozove na čišćenje snijega dođe par momaka a u međuvremenu su tu onda postovi, idu brzinom 101 na sat i razmišljanja tipa: to je posao kluba, nek' mi plate, bla bla. Ili kad je bila akcija čišćenja zapadne tribine prilikom urušavanja, ili onog zida na Jugu, itd...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
al bas ovih nekoliko komentaraVirtu4l je napisao/la:Žalosno kako je orkestrirana ova hajka pred naše gostovanje Veležu.

IlProfessore je napisao/la:Joj da nema ovih forumaša ne bih se imao kome smijati![]()
Buraz kad je bilo akcija cicscenja snijega ja sam dosao tako da to mozes nekom drugom govoriti ali ima dosta ljudi koji imaju pare i vole Zelju tne mozes od nih ocekivati da lopataju.
Suvišno je raspravljati... Davno je prošlo vrijeme socijalizma i radnih akcija! On priča o lopatanju a mi o skroz drugim stvarima. Neka je "pametnija" priča, "Gdje ćemo baklje skontat za derbi", "bitno je da jug gori, da se ne ofiramo" (a klub neka plaća kazne), to je "pametna" priča u današnje vrijeme. Na kraju krajeva, da nije bilo tih navijača (koji su pare davali) i sličnih akcija, danas nebi ni stolice imali na Grbavici!
Lijepo je reci da navijaci trebaju cistiti snijeg, da navijaci trebaju uplacivati pare na racun s ciljem izgradnje stadiona, itd. Medjutim, cemu to vodi? Ako tezimo da budemo ozbiljan klub, a nadam se da tezimo, onda navijaci i simpatizeri ne treba da budu involvirani u te stvari. Mozda zvuci previse grubo, ali zasto bih ja kao navijac morao voditi brigu o ciscenju snijega? Mozda cu ja sad biti manje navijac nego neki drugi koji je isao cistit snijeg, ali ja to ne vidim tako. Imam godisnju kartu, imam clansku kartu, kad imam love kupim nesto u fan shopu, vrbujem raju da idu na tekmu.. sta vise treba da uradim za klub? Ako mene pitate, ja bas na taj nacin pomazem klubu da ocisti snijeg, pomazem klubu da izgradi stadion... Medjutim, problem nisam ja koji ne cisti snijeg, nego mali broj ovakvih kao ja koji su "samo" clanovi kluba i redovni na Grbavici. Imas 2000 odanih navijaca (medju koje se ubrajam), i jos jedno 5000 onih koji su tu s vremena na vrijeme, u zavisnosti od rezultata, vremena, termina... Imas ti jos i hiljade i hiljade simpatizera, al to je na nivou statusa i lajkova na fejsu i nema od toga nekog hajra.
Nadam se da uvodne recenice necu morati pojasnjavati, volim Zelju, ali mislim da nismo na pravom putu ako ce klub cekati navijace da ciste snijeg i prave stadion.
Nadam se da uvodne recenice necu morati pojasnjavati, volim Zelju, ali mislim da nismo na pravom putu ako ce klub cekati navijace da ciste snijeg i prave stadion.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.