FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 25 apr 2014, 19:37

bob je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Žalosno kako je orkestrirana ova hajka pred naše gostovanje Veležu.
al bas ovih nekoliko komentara :facepalm: :facepalm: cuj ako pobjedimo nastimano ako zijanimo sve je ok ccc
Ljudi nemojte se opeterecavati trenutno je Svinjski klub sa najvise navijaca u BIH-a to samo govori kako im je bilo svih ovih godina ja vjerujem u nase momke nek ostave srce na terenu pa kako god zavrsilo nama svakako Titula nije bila imperativ ako oni budu imali vise srece treba cestitai i to je to ja sam pravo iznenadjen sa razmislanjem navijaca Veleza ali eto ako njima ne smeta da oni uzmu Titulu i proslave u Vrapcicima meni jos manje da je obrnuta situacija ja bi sebi pojeo m... da pitari slave na Grbavici .

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 apr 2014, 19:49

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 apr 2014, 19:50

ellaxaz je napisao/la:slika
Gledaj ti sta ovi levati na bht-u prenose..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 apr 2014, 19:52

Kakva debilska tv kuca...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2014, 19:57

CARSON je napisao/la:Ljudi nemojte se opeterecavati trenutno je Svinjski klub sa najvise navijaca u BIH-a to samo govori kako im je bilo svih ovih godina ja vjerujem u nase momke nek ostave srce na terenu pa kako god zavrsilo nama svakako Titula nije bila imperativ ako oni budu imali vise srece treba cestitai i to je to ja sam pravo iznenadjen sa razmislanjem navijaca Veleza ali eto ako njima ne smeta da oni uzmu Titulu i proslave u Vrapcicima meni jos manje da je obrnuta situacija ja bi sebi pojeo m... da pitari slave na Grbavici .
Ma meni samo smeta ovo hajcanje Veleža sa svih strana, svi im daju podršku, lože ih, plasiraju laži o licencama za Evropu, sve sa jednim ciljem - da Željo sutra ne pobijedi.

Od jedne obične prvenstvene utakmice se napravio cirkus epskih razmjera. Gdje god odeš samo to je tema, navijači Veleža (ne svi) vrijeđaju, forcaju kao nikad do sad, ispade da im je ovo utakmica sezone...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 19:59

Kao da namjerno zaobilaze sa prenosima, strasno sta rade a mi ne vidimo.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 25 apr 2014, 20:00

ma loze ih,znaju i oni da ce ispasti "neposteni" ako ih uzmemo u Vrapcicima,njima jedino 1X pase da se "operu" jer ako izgube odmah ce kone,zrinjevci o ostali piskarati o nepostenju i prodaji utakmice Osimu i njegovoj familiji! :njanjanja:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 apr 2014, 20:03

zivinaajkula je napisao/la:ma loze ih,znaju i oni da ce ispasti "neposteni" ako ih uzmemo u Vrapcicima,njima jedino 1X pase da se "operu" jer ako izgube odmah ce kone,zrinjevci o ostali piskarati o nepostenju i prodaji utakmice Osimu i njegovoj familiji! :njanjanja:

a nikom nece biti cudno ako svinjski pobjedi OLIMPIC to je normala kao da ta utakmica ne donosi bodove ali nema veze nasi momci nek ostave srce na terenu i to je sve sto ja trazim od njih.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 apr 2014, 20:14

Iskreno ko vas j. I vas Zrinjski. Ne umisljajte sebi da je neko opterecen necim cisto sportski hocemo bolju poziciju kao Ivi. Normalmo sportsko ponasanje . Nismo tu da servisiramo ni vas ni nikog drugog drugog. Ko osvoji posteno titulu svu srecu u evropi zasluzuje. . h
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 25 apr 2014, 20:20

Da bogdo hoce prenositi odvojeno Zelju pa makar i na Moja TV. Jos uvijek im na teletekstu stoji da je i Zeljo na BHT1.
Koga ce prenositi Arena, njihov derbi je u 19:00 tako da ce imati slobodan termin.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 apr 2014, 20:24

Hoce li Zeljkan biti i na Mojoj WebTV ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

VM69
Kontakt:

Post Postao/la VM69 » 25 apr 2014, 20:26

Majke mi moje znam da ove gluposti nepisu pravi, stari navijaci Zelje nego djeca i "ostali". Mi smo stari rivali i dva bratska kluba, a ne seljacke ekipe koje se dogovaraju ko ce dobiti a ko izgubiti.
Jedino tako mozemo naprijed, jedino tako bih fudbal moze naprijed majke mi. Svi hocemo da nam ekipe prodju prvo pred kolo evropske lige, a prodavale bi se utakmice, zato nam majke mi moje sve ekipe odmah i ispadnu od nekih albanskih i moldovskih ekipa. Zato nam je sve naopako u drzavi.

Ponovicu neka pobijedi bolji. Puno pozdrava svim Pravim navijacima Zelje.

Samo Velez, Samo Mostar

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 apr 2014, 20:28

kimbo je napisao/la:Iskreno ko vas j. I vas Zrinjski. Ne umisljajte sebi da je neko opterecen necim cisto sportski hocemo bolju poziciju kao Ivi. Normalmo sportsko ponasanje . Nismo tu da servisiramo ni vas ni nikog drugog drugog. Ko osvoji posteno titulu svu srecu u evropi zasluzuje. . h

to je tako jer vi ne znate sta je pravo rivalstvo a to ti moze potvrditi svaki pravi navijac Zelje I Sarajeva ili Zvezde,Partizana,Rome,Lazia,Celtica,Glazgowa itd samo zamislite sitaciju u kojoj Partizan pobjedjuje Vojvodinu i time Zvezda postaje prvak ili bilo koji od navedenih klubova :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2014, 20:36

Zato im sutra treba tricu utrpati i neka onda ganjaju peto mjesto u zadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mrsd
Kontakt:

Post Postao/la mrsd » 25 apr 2014, 20:39

slika
1921 💙

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 25 apr 2014, 20:41

Respekt Nedimu Jusufbegovicu! Frajer je na presici bio skroz korektan. A ono sto svi zele zanemariti je on apostrofirao.

"Zelimo da pobjedimo, zelimo da igramo, zelimo da budemo sto bolji i to nam je jedini cilj u ovoj utakmici. Rekao sam vec jednom da to nije tim iz trece lige nego vrhunski tim za nase uslove i da nije samo pitanje hocemo li mi ili necemo njih da pobijedimo nego ce se i oni nesto pitati."

Protiv sampiona niko nije favorit, samim tim, sve price macku o rep. Idemo sutra po tri boda!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 apr 2014, 20:44

To je zato što su Sarajlije napravile od Zrinjskog veliki klub, i od utakmice Velež - Zrinjski derbi. Nikome sa sportske tačke gledišta naša utakmica u zadnjem kolu nije derbi. Okreni vodu na svoj mlin, kako meni odgovara u određenoj situaciji, to je tako.

Baš što kažu, 100 x ponovljena laž postaje istina, pa tako i ovo iako, u glavama napaćenih Bošnja koji ne znaju razliku između derbija i utakmice čisto takmičarskog značaja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 apr 2014, 20:55

Svakako je Željo za klasu bolja ekipa, šta vam imaju pustati prići utakmici ozbiljno i pobjeda neće izostati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 25 apr 2014, 20:57

corleone87 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:slika
Gledaj ti sta ovi levati na bht-u prenose..
iz prijedora atom...ovaj, rudnicki fudbal :)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 apr 2014, 21:42

Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi. :wave:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, Bordo10, Cwirek, Grbavica786, samoFKS i 46 gostiju.