Trazili ste gledajte ili na bosanskom prevodu ''zaiskaliste evo vam ga''neko_iz_mase je napisao/la:Ja. I ?
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
DeepPurple
- Kontakt:
tako nekako.harishp je napisao/la:Trazili ste gledajte ili na bosanskom prevodu ''zaiskaliste evo vam ga''neko_iz_mase je napisao/la:Ja. I ?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
da drug moj...razlika je neke dvije godine...mozda nijr ni toliko...al Begovic moze igrati na vrhunskom nivou do neke 36-39 godine zivota, dok Dzeko do neke 32 i slijedi mu klupa, ako i do tad bude vodja svog tima...ovo mislim na jace timove, poput Manchesteraa i Chelsea...ja nisam reko da je Begovic sad bolji igrac, ni pomislio na to nisam, vec sam reko da ce Begovic dostici veci, odnosno kvalitetniji nivo igre u svojoj karijeri, nebito bilo to za dvije, tri, pet, deset ili petnaest godina...harishp je napisao/la:Razlika izmedju godina nije cestito ni godina tako talenti i ti folovi.......jedan vrijedi 40 miliona drugi 400,000.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa majstore Begovic je veci talenat nego Dzeko...harishp je napisao/la:Kakva je galama![]()
Porediti Dzeku sa Begovicem nigdje veze
samo Begovic treba da izraste u golmana svjetske klase, dok Dzeki je po meni vrhunac dobar napadac...kojih ima vrlo malo...
To nije deset puta vec sto puta razlika.
Te cijene su postavljene po svim transferima,pogotovo Dzekin prema sluzbenom od Wolfsburga tako da je svakome jasno da je uopste smijesno i porediti.
a sto se patriotizma tice, bar onog iskazanog svima jejeasno da je Dzeko tu no.1...sigurno i Asmir voli ovu drzavu isto ko i Edin samo ne iskazuje to za razliku od Dzeke...a to je u ovom slucaju manje bita stvar
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
To Begane
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nema potrebe jer sigurno i sa roditeljima prica engleski i njegova cura je iz Engleske i imaju malu kcerku Taylor, tako da...a u reprezentaciji moze naci prevodioca kod Ibisevica 
I Ibisevic je jadnik bio naj-ebo u Hoffy na pocetku.Pauk je napisao/la:Nema potrebe jer sigurno i sa roditeljima prica engleski i njegova cura je iz Engleske i imaju malu kcerku Taylor, tako da...a u reprezentaciji moze naci prevodioca kod Ibisevica
Onaj Demba Ba nije znao njemacki pa se morao sporazumjevati na Francuski i Vedo mu prevodio a ostalim garama sa Engleskog na Njemacki.A niko mu nije placao za prevodioca.
Kazu da ga je i Salihovic zezao ko biva sta kaze,sta kaze
P.S zna Begovic samo se pravi tosa,svaka mu je recenica sa ''fakat'' valjda se rimuje sa onom engleskom rijeci
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma bega je lav, isto malo dijete ono kad se je tek rodilo, pa zapitkuje roditelja:Ko je ovaj, ko je onaj, sta ovaj radi

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ili PjanicaPauk je napisao/la:Nema potrebe jer sigurno i sa roditeljima prica engleski i njegova cura je iz Engleske i imaju malu kcerku Taylor, tako da...a u reprezentaciji moze naci prevodioca kod Ibisevica
Izvor ???Pauk je napisao/la:Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
al kad su jednom sjedili Vedo i Sejo u nekoj emisiji, ovo ono, i sad pitaju Seju nešta oko blama, kaže Sejo: A šta je blam?? Kaže Vedo: Kako ne znaš, tvoj svaki intervju je blam

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Begovic ne prica nista gore od Dzeke. U njega je svaka druga "ovaj, onaj, dakle". Misimovic najbolje prica od svih igraca iako je rodjen u Minhenu. A cini mi se i kao najpametniji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dnevni avazAdinjo je napisao/la:Izvor ???Pauk je napisao/la:Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
Hvala.Pauk je napisao/la:dnevni avazAdinjo je napisao/la:Izvor ???Pauk je napisao/la:Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
Sila velika
Ali iskreno niko od njih parla bas dobro, cak ni oni koji su odrasli u BiH al za dijasporce to i sam znam jer sam i ja u dijaspori.
Misimovic je prilicno dobar mozda cak i najbolji pogotovo kad se uzme u obzir da je on cijeli zivot u Njemackoj.
Misimovic je prilicno dobar mozda cak i najbolji pogotovo kad se uzme u obzir da je on cijeli zivot u Njemackoj.
Palac gore. Miske se najbolje snalazi, i izgleda nekako najinteligentniji.Cartman je napisao/la:Begovic ne prica nista gore od Dzeke. U njega je svaka druga "ovaj, onaj, dakle". Misimovic najbolje prica od svih igraca iako je rodjen u Minhenu. A cini mi se i kao najpametniji.
Tema Asmir a vi o jezicima ko priča kako???Nek je njih što više znaju bogatiji smo u stožeru 
Engleski će mu svakako služit bar za dalje službeno,meni Spahić najkvalitetniji i zna bar 5 rečenica pametno reći.
Engleski će mu svakako služit bar za dalje službeno,meni Spahić najkvalitetniji i zna bar 5 rečenica pametno reći.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- the scouser
- Kontakt:
Nadarevic se u Bosni rodio,i dobro prica,jedino ga naglasak jeb.e,mozda si ga pomjes'o s nekimZELJO DO GROBA je napisao/la:pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !