FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 19 okt 2010, 22:41

A bas mi je drago da su se ovako nalozili...pogotovo zapad kad je ustao :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 20 okt 2010, 08:37

Kakva je vise borba za proslom utakmicom, jbt?!Nista, kulirajte sve upadice na tu temu, idemo dalje..A ne da se vrtimo u krug. Moj prijedlog- BL vozdra 8-)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 20 okt 2010, 09:19

Sad igramo 2 kod kuće.Dolaze Sloboda i Olimpic,imamo šanse napredovati na tabeli...Samo Gavran neko veče kad je gostovao u onoj emisiji Premier Liga,rekao da ima problema sa igračkim kadrom...Pored što ih povrede muče,sad i žuti kartoni... :roll:

Inače,danas igra RK Prijedor protiv Livna,kup utakmica.A u petak protiv Borca m:tel !
Ne **** lep,nego uporan ! :)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 20 okt 2010, 23:26

e sad zanima me nesto konkretno, cuo sam da ste "mjesana" grupa... nisam nacionalista bgm, al me zanima, ako ima neko da potvrdi ili demantuje... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 okt 2010, 08:30

edotm87 je napisao/la:e sad zanima me nesto konkretno, cuo sam da ste "mjesana" grupa... nisam nacionalista bgm, al me zanima, ako ima neko da potvrdi ili demantuje... :mrgreen:
Evo ja cu reci...Mi smo Srpska grupa ALI ima i Bosnjaka bar sam vidjao jednog ili dva... :P licno znam i jednog Hrvata...:) ali iskljucivo Srbi...Pa dvojica najboljih igraca su nam Bosnjaci...Zeric sa 38 godina je gospodin najveci u PD i najbolji igrac...:D ali neka te ne zavara ovo sto sam napisao o Bosnjacima i Hrvatima na tribini...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 21 okt 2010, 09:08

edotm87 je napisao/la:e sad zanima me nesto konkretno, cuo sam da ste "mjesana" grupa... nisam nacionalista bgm, al me zanima, ako ima neko da potvrdi ili demantuje... :mrgreen:
Druze, FK da, navijaci ne. Ima par momaka, ali ne moze se reci da je ekipa mjesana.
Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 21 okt 2010, 16:44

Grad je nas DS je napisao/la:
Druze, FK da, navijaci ne. Ima par momaka, ali ne moze se reci da je ekipa mjesana.
Pozdrav.
hvala, znam da je klub, gledao sam protiv Borca, dobra igra, dobri navijaci... samo naprijed, jedna od boljih bakljada na nasoj sceni realno... i nemojte se bacit u onaj ultra nacionalisticki fazon ko lesinari...

pozdrav i tebi...
BRAVE HEART 1979-2005

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 21 okt 2010, 16:46

edotm87 je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:
Pozdrav.
hvala, znam da je klub, gledao sam protiv Borca, dobra igra, dobri navijaci, i nemam problem s tim koje god da ste nacionalisti samo pitam... a samo naprijed, jedna od boljih bakljada na nasoj sceni realno... i nemojte se bacit u onaj ultra nacionalisticki fazon ko lesinari...

pozdrav i tebi...
BRAVE HEART 1979-2005

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 21 okt 2010, 16:47

hvala, znam da je klub, gledao sam protiv Borca, dobra igra, dobri navijaci... samo naprijed, jedna od boljih bakljada na nasoj sceni realno... i nemojte se bacit u onaj ultra nacionalisticki fazon ko lesinari..
Ne znaš ti šta je ultranacionalistički fazon. Da si pratio Lešinare prije 6-7 godina,vidio bi da su oni sad maltene mondijalisti,u odnosu na to vrijeme :D

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 21 okt 2010, 16:50

Neprilagodjen je napisao/la:
hvala, znam da je klub, gledao sam protiv Borca, dobra igra, dobri navijaci... samo naprijed, jedna od boljih bakljada na nasoj sceni realno... i nemojte se bacit u onaj ultra nacionalisticki fazon ko lesinari..
Ne znaš ti šta je ultranacionalistički fazon. Da si pratio Lešinare prije 6-7 godina,vidio bi da su oni sad maltene mondijalisti,u odnosu na to vrijeme :D
isti k. kume, kad ti uradis u sezoni vise koreografija koje za osnov imaju RS, nego za svoj klub, to je dokaz da si napacen, i kad POZIVAS ljude da zvizde himnu drzave u kojoj zive, e to je ultra nacionalizam... ;) [youtube][/youtube] vidi se na ovom klipu da ima normalnih ljudi...
BRAVE HEART 1979-2005

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 21 okt 2010, 16:56

Zviždanje himni (BL),ili pjevanje "Jedne jedine" ,što rade TM,u trenucima dok se intonira zvanična himna,su potpuno ista stvar-nepoštovanje daytonske BiH!
Moje mišljenje.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 21 okt 2010, 17:51

Neprilagodjen je napisao/la:Zviždanje himni (BL),ili pjevanje "Jedne jedine" ,što rade TM,u trenucima dok se intonira zvanična himna,su potpuno ista stvar-nepoštovanje daytonske BiH!
Moje mišljenje.
"... " ¥...

BMK
Kontakt:

Post Postao/la BMK » 21 okt 2010, 18:41

edotm87 je napisao/la: hvala, znam da je klub, gledao sam protiv Borca, dobra igra, dobri navijaci, i nemam problem s tim koje god da ste nacionalisti samo pitam... a samo naprijed, jedna od boljih bakljada na nasoj sceni realno... i nemojte se bacit u onaj ultra nacionalisticki fazon ko lesinari...

pozdrav i tebi...
Ultra nacionalisticki fazon,je to sto smo Srbi? :? Pa da...
edotm87 je napisao/la: isti k. kume, kad ti uradis u sezoni vise koreografija koje za osnov imaju RS, nego za svoj klub, to je dokaz da si napacen, i kad POZIVAS ljude da zvizde himnu drzave u kojoj zive, e to je ultra nacionalizam... ;)
RS je nasa drzava,priznata Dejtonom.Nacionalizam je kad volis svoje,a ne mrzis tudje,sovinizam je kad volis svoje i mrzis tudje.Onda smo po tvom ultra sovinisti. ;)
Neprilagodjen je napisao/la:Zviždanje himni (BL),ili pjevanje "Jedne jedine" ,što rade TM,u trenucima dok se intonira zvanična himna,su potpuno ista stvar-nepoštovanje daytonske BiH!
Moje mišljenje.
Upravo.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 okt 2010, 19:10

Odoste sa teme...:)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 22 okt 2010, 14:47

Moje mišljenje.
sta treba da blejim ko tele, sta cu kad nema teksta... :roll: mislim ima al ga niko nezna, i zvizdanje i pjevanje nije ista stvar, osim toga, prvi put da cujem da se nekog NAGOVARA, da zvidi himnu... :roll:

a ovom dole RS NIJE DRZAVA...

ne kvarimo ljudima temu, toliko...

pozdrav
BRAVE HEART 1979-2005

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 23 okt 2010, 10:02

Danas 3 boda kako znaju i umiju.... 8-)

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 23 okt 2010, 12:26

rudarprijedor je napisao/la:Danas 3 boda kako znaju i umiju.... 8-)
Što se ja nešto bojim da ta 3 boda neće ostati kod nas... :(

Sanjao sam čak 0-2 za Slobodu... :D
Ne **** lep,nego uporan ! :)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 23 okt 2010, 15:19

/ се " $ са " у $ " то ' у & $ је $ $ ?. & ", а " га не ' јер се у $ ¥ " ? :D
$ ? је то ? на ? $ сте $ ? ? је & " ?? :D
$ " $ $ са " :)
"" ПУТ ""

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 okt 2010, 15:26

Nije Rudar dao go! Kakav rudar! Rudar danas ne može dati go, to je bio Gavarić a situaciju namjestio sudija kartonima!
A đe da znam?!

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 23 okt 2010, 16:11

Тренутно " " са " су те $ је на " ? ? " $ " 11 " " :D
"" ПУТ ""

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: held9 i 34 gosta.