Dulja skida kile on mora trcati.Rigoletto je napisao/la:Javite pitarima da ne trce puno da se ne umore
Trce ko ludi. Odgovara li vam to?Rigoletto je napisao/la:Javite pitarima da ne trce puno da se ne umore
Ja mislim da bi se barem ravnopravno nosili sa Vitezom i Olimpikom...pinoglavi je napisao/la:Majku **** ko sve prima platu, pa mi s foruma da se skupimo ne bi ispali iz ove lige
Al bez ikakve zajebancije, pa sta se fula svako moguce kolo u ligi se ne smije na terminima koje mi igramo fulat. U odbrani kolji, udri, i u veznom isto tako, organizovat napade tako sto nabijas loptu iz odbrane i eto nas prosjecna PL ekipasajo10 je napisao/la:Ja mislim da bi se barem ravnopravno nosili sa Vitezom i Olimpikom...pinoglavi je napisao/la:Majku **** ko sve prima platu, pa mi s foruma da se skupimo ne bi ispali iz ove lige
Mogu ja bit golman? Lego bi cener a i ne znam istrčat na centaršut.sajo10 je napisao/la:Ja mislim da bi se barem ravnopravno nosili sa Vitezom i Olimpikom...pinoglavi je napisao/la:Majku **** ko sve prima platu, pa mi s foruma da se skupimo ne bi ispali iz ove lige
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, TylerBurey, Uvijeknapravojstrani i 25 gostiju.